Лидл 142 - Горещо августовско пазаруване

• 102 905
  • 1 973
  •   1
Отговори
# 1 365
Много е гаден.....моят още си стои от миналия път. 👎👎

# 1 366
Аз си го правя.

# 1 367
Този път няма карамелизиран лук в Английската седмица. Идеално върви на бургерите.
Той не е ли от американската седмица или аз се бъркам?

# 1 368
Този път няма карамелизиран лук в Английската седмица. Идеално върви на бургерите.
Той не е ли от американската седмица или аз се бъркам?
различни са

# 1 369
  • Sofia
Аха, американският е пържен лук.

# 1 370
Скирът с лешници и киноа в постоянния асортимент ли е и каква е цената му?
Така и не разбрах.Няколко пъти взимах и никога не стои при плодовият скир.Поне на ст.гара е на друго място,пак при млечни продукти.Малко по-евтин е 0,99лв.

# 1 371
Благодаря за мненията за водните бои от миналата седмица. Днес купих. Благодаря и за описанието на чашката за четки, купих, много удобна изглежда.
Пъпеш купих в събота или петък беше, по етикет деликатесен. Днес го изядохме, страхотен, хем аз не обичам пъпеш. Преди седмица или повече купихме два, също деликатесен, разлика между двата оттук до небето. Единият чудесен, другият ужасен.
Фъдж щях да купувам, но имаше само ванилия, аз искам смесени
Софра, сирене имаше, но така беше забутано, че добре че нямаше никой и гледах внимателно, иначе щях да го пропусна.
Чипс от кафяв ориз със сол и оцет купих днес. Интересен вкус, но не бих повторила, много осезателно се усеща оцета, чак накъртва.

# 1 372
Момичета, пускат ли все още леки жилетки с копчета през есента? Имам една, не си знае годините, но е като нова. Искам още една. Simple Smile
Малко забавен Лидл-ски офтопик в скрития текст. Grinning
Скрит текст:
- Много хубав часовник имаш...
- Благодаря. Взех го супер евтино от ЛИДЛ. Само 5,99 лв.
- Колко е часът ?
- 77:68.

# 1 373
  • Стара Загора
Взех си от клиновете с точките и разните линийки. Мислех, че няма да има подходящ размер за мен, тъй като в каталога най-малият размер беше С, а почти винаги С размер е уголемен за мен, но сега ми е точен. Видях даже, че има и ХС размер от черните, а уж и двата вида започваха от С. но наистина беше мъничък.

# 1 374
  • shumen
Леки жилетки отдавна не съм случвала.Аз също имам една такава и добре,че ми напомни за нея.

# 1 375
Хареса ми вица Joy

Моят работи обаче..часовника. Ама той е от скъпите....по 12 лв бяха JoyJoy...

# 1 376
Взех си от клиновете с точките и разните линийки. Мислех, че няма да има подходящ размер за мен, тъй като в каталога най-малият размер беше С, а почти винаги С размер е уголемен за мен, но сега ми е точен. Видях даже, че има и ХС размер от черните, а уж и двата вида започваха от С. но наистина беше мъничък.
Същият взех и аз, според мен клиновете са умалени спрямо стандартните размери на lidl. Аз моя ще го връщам.
Аз чакам да пуснат якета, че нещо не ми се обикаля по молове.

# 1 377
Коя вода за уста е хубава?
Аз взех тази без алкохол.
Много загледах клиновете, но ме хвана срам, понеже имам поне 10 клина.

# 1 378
Момичета, преди няколко седмици пускаха, не взех, а сега ми трябват и то спешно: Виждали ли сте някъде по централните магазини на Лидл в София капачки? Удобни са ми този срещу цирка, Алабин, Халите, Евлоги и Христо Георгиеви? Вчера бях в този на Раковски и нямаше вече.

# 1 379
  • София
Момичета, преди няколко седмици пускаха, не взех, а сега ми трябват и то спешно: Виждали ли сте някъде по централните магазини на Лидл в София капачки? Удобни са ми този срещу цирка, Алабин, Халите, Евлоги и Христо Георгиеви? Вчера бях в този на Раковски и нямаше вече.
Мястото не е от изброените, но има доста капачки - магазина на "Оряхово".

Общи условия

Активация на акаунт