Лидл 142 - Горещо августовско пазаруване

• 102 714
  • 1 973
  •   1
Отговори
# 1 455
  • София
Да, видях сега и аз, че в Джъмбо са по-евтини за по-голям грамаж. Освен ако лидлските не са със скрита подобрена ефективност. На мен такова ми трябва, за дребен ефект, не електрически.
soul81, може ли линк да пуснеш към тези от Джъмбо.Може и на Лс да не спамим темата.Благодаря.

# 1 456
  • София
Не търся бухване, а хрупкавост, без да прегоря при изпичането. Само с ябълковото брашно май няма как да се получи, искам да пробвам смес или само с бадемово.
Иначе за смилане на ядки си помислих, но да не ми замине (да се изхаби) ножа на робота...
Променя се консистенцията на печивата, но не стават хрупкави, а имат аромат и вкус на бадем. Много работя с бадемово брашно и затова винаги купувам на количество, затворено плътно в буркан издържа дълго време. От Лидл съм купувала пакетче от 200 г - 5 лв.

# 1 457
Аз ползвам обезвлажнителите на Джъмбо. Не знам дали са идеални ама се събира вода в контейнера ..сложила съм във всяка стая, плюс някой шкаф с продукти

# 1 458
Марчева, благодаря много за разясненията, значи за това, което целя, ще трябва да измисля нещо друго.
Сега ще се върна малко на темата за сиренето - и Пилос (гръцко) 400 гр. нещо не ми хареса особено, този път...

# 1 459
Пускали ли са покрай спортните стоки обръч за въртене или пилатес.

# 1 460
Не си спомням, детски обръчи само май съм виждала. Иначе големи в Декатлон имаше - преди поне.

# 1 461
Обезвлажнителите на Джъмбо ги гледах в самия магазин, не знам да имат онлайн каталог или подобно, това ще е новост, ако има.

Покрай бургерските истории за пазарувне не издържах и на един течен сапун черешов мъфин. 😍 Боже, това е грехота, че ще изтича в канала, направо ти иде да го изпапкаш. Blush

# 1 462
Не си спомням, детски обръчи само май съм виждала. Иначе големи в Декатлон имаше - преди поне.
Има един вид, но той ми се струва доста тежичък 1,4кг, как ще го завъртам.

# 1 463
течен сапун черешов мъфин.
Може ли снимка? Не съм го забелязала.
Имах солидни запаси от коледните 2 вида - разкош бяха Laughing

# 1 464

Едно време си спомням, че пластмасовите ги пълнеха с пясък, за да тежат и да е по-ефективно въртенето.

# 1 465
Един вид е, но е в три различни размера. Освен това е на отделни елементи. Можеш да регулиращ широчината и тежестта. Аз имам средния и изобщо не тежи.

# 1 466
  • Пловдив
Да не си гледала обръча за пилатес? Той си е тренировъчен направо.
Има обикновени, детски в Декатлон.

Ще ходя и аз за бургери, вкъщи много ги харесват и ме карат често да правя, не ми се струва такава врътня Wink.
В брошурата има 2 различни вида сос Барбекю. От кой сте по-доволни?

# 1 467
Един вид е, но е в три различни размера. Освен това е на отделни елементи. Можеш да регулиращ широчината и тежестта. Аз имам средния и изобщо не тежи.

Може ли линк към него, аз гледах ето този
Скрит текст:

# 1 468
течен сапун черешов мъфин.
Може ли снимка? Не съм го забелязала.
Имах солидни запаси от коледните 2 вида - разкош бяха Laughing

Нови са. Тъкмо им слажаха цена. 1.69 са.
Аз взех лилав

# 1 469
Да не си гледала обръча за пилатес? Той си е тренировъчен направо.
Има обикновени, детски в Декатлон.

Ще ходя и аз за бургери, вкъщи много ги харесват и ме карат често да правя, не ми се струва такава врътня Wink.
В брошурата има 2 различни вида сос Барбекю. От кой сте по-доволни?

От сосовете купихме и двата - относително понятие. На мен ми харесва повече лидлския (по-голямата опаковка), на мъжа ми другия.

За бургерите - на мен ми се струва елементарно, много по-лесно, отколкото да готвя нещо друго.

Общи условия

Активация на акаунт