Лидл 142 - Горещо августовско пазаруване

• 102 681
  • 1 973
  •   1
Отговори
# 1 515
Аййй, каква е тази цена на камбите?!
Другата седмица са намалени мини сладоледите. Ще купя кутията микс, много ни харесват. Друго не ми направи впечатление.
Благодаря за брошурата!

# 1 516
  • Пловдив
Набелязала съм и аз мини еклерите утре Wink.
Ами на смокините? Цената е за брой, при положение, че в момента има е сезон и дърветата на претрупани с плодове...
Ще има от сладоледите на клечка и шоко глазура микс, че и намалени! Значи не са отлистени Grinning.

# 1 517
Тези еклери ще взема и аз да ги пробвам Joy

И аз другата седмица доста неща набелязах, сутиен, дънково яке, панталон. После от петък нещата за скара. Надявам се само дънковите якета да са хубави, е миналата година останах разочарована като отидох.

# 1 518
Ами на смокините? Цената е за брой, при положение, че в момента има е сезон и дърветата на претрупани с плодове...
Килото в плод-зеленчука е  3.50 . Направо убиват с цени Лидл.
Миналата седмица взех пилешки дроб от месарския до вкъщи на 4.70 за кг. В лидл идва на 6 лв/кг.

# 1 519
  • софия
Уха, камбите по-скъпи от сладките картофи. Единствените плодове, зеленчуци, които ще продължа да купувам от магазина от време на време, остават био.
Ще купя фета. Само такова яде детето, а тази година бяхме на място без голям супер и не успях да взема от там.
И узо ще взема. Сезонът не е свършил.
Трионът за клони също е съвсем на време.
Някой ползвал ли е уреда за плевене с горещ въздух?
Отдавна се съм набелязвала толкова неща.

Последна редакция: чт, 27 авг 2020, 08:00 от zvаnchе

# 1 520
Ужас са цените вече, май ще ги отлиствам като любим магазин.

# 1 521
  • Пловдив
Камбите скъпи, ма филето от сьомга е леко по-евтино май Laughing
А домашния комплект в какви шукаритетни цветове е... Stuck Out Tongue Closed Eyes
Май си оставам само с узо...

# 1 522
  • Варна
Какво мислите за софтшел якетата? Гледам, че залежават в магазина. Дали им е рано на хората или нещо не им е наред на якетата? Thinking
Супер са якетата. Миналата година взех за мен и за малкия, топлят, съхнат бързо, леки и удобни. Нямам идея защо няма търсене в момента, но май по принцип туристическите неща свършват по-бавно.

# 1 523
Защото всички са си купили и си имат Joy
Това е моят прочит...

Мерси за брошурата...отивам да я погледна. Викате камби ще купувате..м Satisfied

# 1 524
Месечинке, къде го носиш това яке, за по града става ли, и може ли под зимно яке?

# 1 525
А стига с тия еклери вече, де! На предните страници викам- едвам издържам, дано спрат. CloseInnocent.   Иначе и аз хвърлих око на узото, онова, Пломари с чашките, хлъц

# 1 526
Камбите даже не ги отразих и от вас разбрах че са уау. Харесах тоалетна хартия и подправките.

# 1 527
Вчера ги взех на 1.99 лв...тия камби.

# 1 528
  • София
Заслужава си чакането, кремът е божествен, но за тази цел трябва да имам два пакета едновременно - едните изяждам "сладоледени", другите се размразяват.
...
Какво мислите за софтшел якетата? Гледам, че залежават в магазина. Дали им е рано на хората или нещо не им е наред на якетата? Thinking
Много са си добри якетата, просто ги пуснаха много рано. Моето синче се сцепи да носи ендо таквоз яке 2 сезона и мнго си го харесва. Каза, че му е много мекичко и удобно, а  и топли.

# 1 529
  • Варна
Месечинке, къде го носиш това яке, за по града става ли, и може ли под зимно яке?
В града си го нося основно, аз не съм планинарка Simple Smile Като нормално спортно изглеждащо яке си го ползвам. Не съм забелязала да спарва повече от нормалното, то като се изпотиш каквото и да облечеш все ще си потен. Под дебело яке не знам дали ще е удобно заради качулката, аз се навличам само с блузи под якетата Laughing

Общи условия

Активация на акаунт