Лидл 142 - Горещо августовско пазаруване

• 102 843
  • 1 973
  •   1
Отговори
# 1 635
Аз днес се загледах в аксесоарите за микровълнова. Има ли някой доволен от джаджата за спагети или тази за картофи?

# 1 636
Бриош означава текстура като на козунак - пухкава и мека.

# 1 637
  • Sofia
Бриош означава текстура като на козунак - пухкава и мека.
И е с доста повече мазнина (в оригинал масло) от хляба/хлебните питки за бургер. За разлика от козунака обаче, по-бързо изсъхва бриошът, точно заради маслото. Като кроасаните... на следващия ден са нещо съвсем различно.
Ето и моя бриош.
Скрит текст:

# 1 638
  • в кукувиче гнездо
Бриоша е сладък.

# 1 639
Верно ли....жалко. Надявах се да е нормален на вкус. И без това онези питки за бургери и за хотдоците от американската седмица сладнят, сега и тези и те ли....ужас. Тая захар я блъскат навред, без никаква мисъл....аман вече....

# 1 640
Определено. Само като видиш и рецептата - 1 супена лъжица захар на 300 гр. брашно! На мен ми писна всяка храна да е подсладена. Ето, сега исках да взема печен боб в доматен сос - и той със захар. Иначе сладко ям всеки ден, но солените храни не искам да ми сладнят.

# 1 641
Бягай, то глюкозен сироп в бекона има, ти за един хляб ли....навред, навред....изскача.

Благодаря на Лечугитка за точният отговор - така ми стана ясно вече какво представляват тези модни питчици....

# 1 642
  • Sofia
Ами моите бриоши (1с.л. захар на 300г брашно не сладни) не са сладки,  не знам за лидълските.
Друг е въпросът за вкуса - всеки с неговия си.
У нас например ябълка/круша/ананас/манго в бургера ни харесва.  Както пилешките хапки с боровинковия сос. Simple Smile
Рецептата в случая я дадох, за да се види какво е бриошът.

# 1 643
и на мен ми сладнят, както и лидълското тесто за пица - отврат ми е. иначе нямам против комбинацията сладко-солено.

# 1 644
Ами моите бриоши (1с.л. захар на 300г брашно не сладни) не са сладки,  не знам за лидълските.
Вероятно зависи и от вкусови рецептори. Аз такава пропорция я усещам сладка. Друг е въпросът, ако искам да ми е сладък хлябът и умишлено търся това. В случая по-скоро коментирахме, че се крие захар на места, на които човек не предполага и бива "изпържен", едва след като си купи храната. Нали на някои им беше много смешно, че се четат етикети. Ето, че се налага.

# 1 645
Може ли някой да ми препоръча нещо от нещата на Лидл за бързо готвене?Без пилешки хапки ако може

# 1 646
То всичко има за бързо готвене, зависи какви са ти предпочитанията. Ето, Шишков/Манчев казват за бургерите, че трябва да се готвят по 2-3 минути от всяка страна, за да останат сочни. Simple Smile

# 1 647
В случая по-скоро коментирахме, че се крие захар на места, на които човек не предполага и бива "изпържен", едва след като си купи храната. Нали на някои им беше много смешно, че се четат етикети. Ето, че се налага.
+1
Особено за хората с проблеми със захарта и инсулина, а това вече е масово.

# 1 648
Може ли някой да ми препоръча нещо от нещата на Лидл за бързо готвене?Без пилешки хапки ако може
Крилца мариновани,много ги обичаме ние.

# 1 649
Калмарите стават бързо , но по- скоро приличат на понички с аромат на море после.
Има едно нови картофи , които на мен са ми по- вкусни от селските.

Общи условия

Активация на акаунт