Лидл 142 - Горещо августовско пазаруване

• 102 853
  • 1 973
  •   1
Отговори
# 1 650
Калмарите стават бързо , но по- скоро приличат на понички с аромат на море после.
Има едно нови картофи , които на мен са ми по- вкусни от селските.
Пийк,калмарите само за пържене ли са?Във фурна може ли?

# 1 651
Може ли някой да ми препоръча нещо от нещата на Лидл за бързо готвене?Без пилешки хапки ако може
Крилца мариновани,много ги обичаме ние.

Благодаря много,но имах впредвид някакви готови замразени или охладени само да изпеча

# 1 652
Калмарите стават бързо , но по- скоро приличат на понички с аромат на море после.
Има едно нови картофи , които на мен са ми по- вкусни от селските.
Да не са тези от английската седмица

# 1 653
  • Sofia
Ами моите бриоши (1с.л. захар на 300г брашно не сладни) не са сладки,  не знам за лидълските.
Вероятно зависи и от вкусови рецептори. Аз такава пропорция я усещам сладка. ...

В случая по-скоро коментирахме, че се крие захар на места, на които човек не предполага и бива "изпържен", едва след като си купи храната. Нали на някои им беше много смешно, че се четат етикети. Ето, че се налага.
Така е.
А скритата захар е кофти работа. Аз съм от четящите и щерката се е научила вече.

# 1 654
Може ли някой да ми препоръча нещо от нещата на Лидл за бързо готвене?Без пилешки хапки ако може

Благодаря много,но имах впредвид някакви готови замразени или охладени само да изпеча
И аз това казвам,крилата са си готови в марината,слагаш хартия в тавата и печеш.Охладени са.

# 1 655
За набързо има доста неща. На прима виста се сещам за полуготовите пици, няколко вида са. Това замразено. От същите има и полуготови ястия с ориз, зеленчуци и пиле или свинско.Охладени- лазаня , малка/голяма. Пак ястия различни, но в охладените сектори- два или три вида бяха.

# 1 656

И аз това казвам,крилата са си готови в марината,слагаш хартия в тавата и печеш.Охладени са.
О,чудесно извинявам се,че не ви разбрах

# 1 657
телешките бургери са ок и стават бързо. на мен ми харесаха тези с чедър.

# 1 658
Захарта в бриош-а изобщо не е скрита захар. Това си е френска рецепта за хляб и тя си е такава. Сега, че някой не знае какво е бриош и си го купува с идеята, че е обикновена питка за бургер, това е друг въпрос. Но бриош-ът си е сладък хляб.

# 1 659
За теб е сладък хляб, но пък Морена каза, че не й идва сладък по нейната рецепта... която е сладка за мен. Simple Smile  А хората като не знаят, питат - това е и идеята на темата. И даже в първите коментари не беше изяснено, че става дума за толкова много захар на количество брашно, а за пухкавост се говореше и масло.

# 1 660
Коментарът ми беше във връзка с постовете, че производителите навсякъде се опитвали да крият захар. Просто поясних, че в случая не е опит за криене, а рецептата си е такава. В бриош се слага повече захар, отколкото в обикновения хляб.

# 1 661
Определено усещането за сладост е доста субективно, на мен и обикновените бургерни питки са ми ужасно сладки.
Да допълня за бързо приготвящите се неща-  белите наденици или Нюрнбергските  - стават бързо на тиган грил.

# 1 662
Захарта в бриош-а изобщо не е скрита захар. Това си е френска рецепта за хляб и тя си е такава. Сега, че някой не знае какво е бриош и си го купува с идеята, че е обикновена питка за бургер, това е друг въпрос. Но бриош-ът си е сладък хляб.

Ами аз питах но само ЕДИН ми отговори че е сладък хляб. Другите отговори бяха ала бала встрани..па мек..па пухкав...

Щом разбрах че е козунак с форма на питка..писах че няма да взема.

КАЛМАРИТЕ само  в тава ги пека върху хартия за печене.

# 1 663
Какъв глюкозен сироп в бекона? Аз уж все гледам етикетите, ама таквоз не съм видяла Hushed

# 1 664
Взех еклери,вкусни са,но много бавно се размразяват🙄
Взех и от крилцата,изпекох ги ,чудесни са и много благодаря за бързите отговори 😍

Общи условия

Активация на акаунт