Лидл 142 - Горещо августовско пазаруване

• 102 852
  • 1 973
  •   1
Отговори
# 1 665
При вас появиха ли се тези влагоуловители в комплекти по 3 броя? При нас втори ден ги няма, исках да ги погледна как са ги измислили, предвид че са по-скъпи от алтернативите на пазара.

# 1 666
  • софия
Какъв глюкозен сироп в бекона? Аз уж все гледам етикетите, ама таквоз не съм видяла Hushed
Има, има и други работи, които се чудиш от къде са.

# 1 667
Е, явно не са на етикета. То по тая логика можеш да се съмняваш във всичко.

# 1 668
Ами има ...почти във всички лидълски има захар, освен хърватския голямото парче от 700г който е.
Довечера ще ти снимам един на ленти, който взех...дъъъълъъъг е списъкът отзад, захарчица със сигурност имаше. Ще го фотна.

# 1 669
  • софия
Е, явно не са на етикета. То по тая логика можеш да се съмняваш във всичко.
Не са съмнения, баш на етикетите са си написани. Хвани и прочети етикета на някой бекон.

# 1 670
  • Sofia
Ами аз питах но само ЕДИН ми отговори че е сладък хляб. Другите отговори бяха ала бала встрани...
Ама понеже се хванахте за захарта, та не стана ясно, че освен сладък (това е оносително - някъде повече, другаде по-малко) е и с доста масло (а това е най-отличителното за бриоша), но като козунак не е... структурата е друга.  

За скритата пък захар стана дума... май покрай рецептата ми, иначе не знам в лидъския бриош дали е описана захарта.
От мен по тази тема толкова.
В Лидл (Кн) еклери - йок вече. Wink
Иначе си взехме бг картофи; ананас, пъпеш Галия (да видим какъв сме уцелили),  бургери за пикника през уикенда, пък питките ща са домашни разбира се.

Последна редакция: пт, 28 авг 2020, 17:50 от Morena

# 1 671
Има, за съжаление, в повечето салами и бекони разни такива екстри- пък ако ще и по мъничко да е...никаква рядкост не е Flushed

# 1 672
Соул, почти 100% съм сигурна, че вчера мярнах влагоуловителите, ама не им обърнах внимание. (Младост 2, май ти е далече).

# 1 673
Влизането в Лидл гладна и четенето на темата преди това се оказаха лоша комбинация 🙄
Награбих еклери няколко кутии ,от трите вида нов течен сапун и още куп неща,оставих 80 лв а уж отидох само за врат и кисело мляко😁

# 1 674
Феникс, далечко ми е, да. Но в неделя може и да имам път към вас, ще видим. То аз от интерес към продукта, може и някой да разкаже стандартен ли е или има нещо лидлско в него. 🙂

# 1 675
Ако ида пак, ще погледна какви са
Скрит текст:
ама предпочитам заради тези прехвалени еклери да не минавам натам тези дни, че току виж се изкуша да взема, пък после децата и без това са капризни и няма да ги хапнат и познайте кой ще трябва да е на диета 😋😳😂

# 1 676
Този няма захар...декстроза какво е, 6вързвам го със захар аз. Извинявам се за подвеждането. Но имаше със сироп един..малка опаковка беше..коментирали сме го навремето...

# 1 677
Ааа, ясно. 😂 Не поемай рискове тогава. 🤭Аз награбих 3 кутии (само), хем ме досрамя за повече, хем на съвест ме изби, че усетих покрай темата как разбунихме духовете и щях да оставя някой друг без бройка.

За пръв път взех сметаната 12%. Не знам дали да я харесам😄 - хем е вкусна, хем редичка спрямо другата.

# 1 678
  • София
Декстрозата, глюкозата или гроздовата захар е най-бързият източник на енергия при физическата активност.
Декстрозата /dextrose/ представлява монозахарид или проста захар, която се усвоява бързо от организма.

# 1 679
И аз взех сметана, без да имам никаква идея за какво ми е ,ама назад четох,че някой я похвали 😁

Общи условия

Активация на акаунт