СЕДМИ клас 2019/2020 - Ваканцията!

• 33 997
  • 755
  •   1
Отговори
# 165
Simple Smile Дори не съм сама...Furia споделя моята съдба Simple Smile

# 166
Моите са с година и десет месеца разлика, но си имат две календарни години между тях. Аз си исках малка разлика, че да съм все на една и съща вълна. Не можех да си представя от една страна ученик, а от другата памперси и пюрета. Е, сега ми изпиват нервите отвсякъде, ама пак така предпочитам.
ПИ, които се поместваха в групата, си ми бяха важни. Моят не ходеше на школи или уроци, в училище математиката беше пълна скръб, на действителн ПИ можа да отиде само веднъж, така че почти всичко публикувано е решил. Дебела папка с разпечатани и решени тестове имам.
И дребният ще е по същата схема.

# 167
  • София
От друга страна има справедливост в двете поредни години - сценарият е същият, пътеката - утъпкана и можете да карате и със затворени очи. И отървавате интердисциплинарния изпит. 😁

# 168
А представяш ли си породени деца и сега едното да е пети, а другото - шести клас? И две поредни години две НВО-та и то различни... Настръхнах!

# 169
Maрия, кумата ми е така.. Мисля да и подаря за РД солидно количество питиета  и две години да и подарявам добри твърди питиета за всеки повод..

# 170
Само да са живи и здрави. НВО-то минава и заминава, а и се надявам, че се забравя. Simple Smile

# 171
На мен пък ми беше интересно в пощата. Има находки определено и то не само по мат и БЕЛ.... (Повече не казвам, за да поддържам интригата за шестокласните мами Sunglasses)

# 172
  • София
И моите са с малка разлика, но НВОтата са максимално раздалечени Joy
2 г. 2 м. и ако бях слушала чужди съвети (че и учители даваха акъл) можеше да са в две последователни (сега са през 2 г.) - единият да отложа (щото почти се бил родил в следващата година), другият да пусна по-рано...
Санака, ако решиш да си правиш ФБ, обади се да не си сама Joy, да не се оправдавам как съм извън мрежата (социалната)

# 173
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Бг мама съм от дълго време,
но четене и писането са ми бреме,
време трудно има за екстри такива,
и често прибягвам до четене на архива!

Синчето е отгледано с форума дете,
това никой не може днес да отрече,
от решения за бременна-януарка проблеми,
до справянето със 7мо класните дилеми!

И към днешна дата, без съмнение,
с форумската помощ, в допълнение,
справихме се в кандидатстването с вълнение,
полезно бе ни, всяко споделено тука мнение!

Вярно, че синчето в първи ешалон не влезе,
късметлия във 2рия, със среда и клас дано излезе,
прието на класирането първо и на второто желание,
отървахме се от всяко следващо терзание!

Благодаря Ви, всички вие мили мами,
които в тази тема сте събрани,
за информацията и отзивчивостта,
независимо от на търсещия самоличността!

Последна редакция: вт, 04 авг 2020, 00:29 от fodika /lika/

# 174
  • у дома
Ред,чудесно си се справила!
Ако имаш възможност добави и последното стихче и Бети да го метне в първия пост,докато може да се редактира!
Късмет и успех на Ваня! Ако и др се престрашат да пишат да стискаме палци...

# 175
  • София
Simple Smile Дори не съм сама...Furia споделя моята съдба Simple Smile

И аз, и аз - 1 г 4 м разлика, поредни години. Но догодина с девойка, да има тръпка все пак Simple Smile

# 176
  • София
Я кажете сега коя е Скаридка? И много моля като се преименувате драсвайте по един ред кои сте, че така се обърках, а знам, че е наш човек.

# 177
Я кажете сега коя е Скаридка? И много моля като се преименувате драсвайте по един ред кои сте, че така се обърках, а знам, че е наш човек.

Mama Taz:-)

# 178
  • София
И моите са породени - година и 6 месеца. Това ми беше второто НВО. Толкова съм щастлива, че приключи. Пожелавам сили и успех на следващите седмокласници от темата!

# 179

Mama Taz:-)
Нямаше да позная 😐
Абе давайте по някой жокер поне.

Общи условия

Активация на акаунт