СЕДМИ клас 2019/2020 - Ваканцията!

• 33 987
  • 755
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Не, нямам фейсбук и продължавам да се инатя да си направя.

# 151
.

Последна редакция: вт, 04 авг 2020, 00:04 от slavena

# 152
Е, па направи си един само за образователните неволи.
Фейсбук може да е много полезен, може и да е много тъп. Зависи как и за какво го използваш. То май с всички социални мрежи и прочие технологични чудесии е така.

# 153

И аз така😎

# 154
Във Варна за трето имаше място в Първа ЕГ НЕ+АЕ+мат+ИТ , на трето имаше класирано дете с бал 419
Две места имаше и в 4-та

# 155
  • София
Е то който много не го влече и не си е направил ФБ профил досега, надали вече има смисъл.
Най-активно следях между първи и четвърти клас - класната им пускаше ежедневно снимки и беше много хубаво - някаква форма на връзка с ежедневието на децата.
Иначе много отдавна мълча като пукел и нищо не пускам там - особено откакто разбрах, че било за дъртаци. 🤣

# 156
  • София
Е, па направи си един само за образователните неволи.
Фейсбук може да е много полезен, може и да е много тъп. Зависи как и за какво го използваш. То май с всички социални мрежи и прочие технологични чудесии е така.
'Ми, аз ПИ и други материали никога не съм ползвала /и до тукашната поща достъп никога не съм искала/, как се случват класиранията си знам, ако нещо епизодично ми потрябва /книга, учебник и т.н./, тук винаги ще се намери кой да даде линк или pdf. Hug Та, за какво ми е? Не съм му фен иначе.

# 157
И аз ползвах ПИ от фейсбук. В пощата нищо не си харесах. Но слуховете за прословутата седмокласна поща се носят и мисля, че докато не се убедят с очите си е нормално да питат!

Да разбирам ли, че мога да пратя пощата и паролата на момичето което пуска шестокласната тема и при спазени условия да я даваме?

Последна редакция: пн, 03 авг 2020, 22:38 от MollyBy

# 158
  • София
Ми можеш, разбира се.
Идеално въплъщаваш прехода между два випуска. 😁
Шегата настрана, ама в две поредни години да го кара човек това - железни нерви трябват.

# 159
Ред, по желание (мое и на ММ) е...бяхме си решили, че стане ли на година големия, второто трябва да е на път. Но...никой не се сети за НВО тогава Simple Smile)) Та сега няма къде да ходя! Те са с 1година и 9 месеца разлика, но реално в две поредни години родени Simple Smile

# 160
  • София
ПП: Кокалите трябва да ги пуснат поетапно надолу от 12-токласната предполагам. 😁
"Кокалът" бе пуснат от 12-класните мами още на 1. юли, когато темата се прекръсти на КСК 2020 - July morning! (Кандидат-студенстка кампания 2020) Stuck Out Tongue

Така, че 11-класниците са на ход! Simple Smile

Но като наминах сега при тях, видях, че са още на 6-та страница от миналата есен, така че скоро няма да си изпишат 50-те страници. Явно ще трябва модератор да се намесва при прекръщаването... Sleeping

Последна редакция: пн, 03 авг 2020, 22:09 от BFF_

# 161
  • София
Аз май така и не влязох в тази поща. В групата във Фейсбук се присъединих едва наскоро. Много активно го ползвам иначе, но някак за седмокласните неволи, радости и перипетии си предпочитам форума.
Реално нямахме време за никакви допълнителни пробни изпити и не сме ползвали от никъде, освен една книжка с такива, която му взех към края на подготовката.

# 162
Red, голяма красота си сътворила!
Аз съм на периоди във ФБ- имам такива, в които качвам много снимки и други, в които ми се струва някаква форма на навлизане в личното пространство и ненужно разголване. Но така или иначе снимам повече природа, а не хора. Защото хората около мен рядко ми разрешават.
Иначе и аз съм наясно, че е за дъртаци, бил супер остаряла социална мрежа, която вече почти никой не ползвал ..
За пощата любима съфоримка ми даде по едно време паролата, но нито веднъж не съм влязла, тъй като моето дете желание за ПИ и допълнителни занимания нямаше...
Две поредни години НВО си е истинско приключение, MollyBy...

# 163
Направи си един. Кръсти го sanaka. И си го ползвай само при необходимост. Моят личен ФБ на практика не е от най-активните. Но без него Дидева нямаше да е това, което е.
На мен лично ми е по-лесно да обработвам ( чистя) материали, качени във ФБ, и да ги връщам пак там. Мисля има живи свидетели, които да потвърдят, че се справям доста прилично. Joy
Всъщност наименованията на темите тук зависят основно от седмокласната.

# 164
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз един път влязох в пощата и всъщност не съм я ползвала. Много материали, стари ПИ...моята девойка не смогваше даже тазгодишните да направи, камо ли стари.

Леле, не мога да повярвам, че дойде този момент - завършек на многотомния 7 клас,  последни страници преди финалната корица. В стил Божинката - "Който си знае какво му е, само той си знае какво му е!"

Общи условия

Активация на акаунт