СЕДМИ клас 2019/2020 - Ваканцията!

• 33 986
  • 755
  •   3
Отговори
# 135
  • София
Ох - Скаридка! Joy
И аз току що проверих.
Мислех си, че е пришълец.
Предупреждавайте като се преименувате значи. Grinning

Последна редакция: пн, 03 авг 2020, 17:05 от Red

# 136
  • София, Дружба 2
Цоп и аз в новата тема. Успех на всички участници в четвърто класиране!

# 137
След като сложих всичко под контрол, мога да се рея свободно като скаридка Simple Smile

# 138
Като сравнително активно пишеща и тук и в шестокласната, да задам въпрос, който се задава напоследък там. Как се случва и ще се случи ли предаване на пощата? На кого се дава първоначално паролата? Ясно е че правилата ще си останат! Аз я знам, но не съм оторизирана да вземам решения!

Последна редакция: пн, 03 авг 2020, 19:44 от MollyBy

# 139
О, редно е да я предадем. Ние вече не я ползваме, а те може да искат да се готвят от август. Та мисля, че е редно вече да я предадем.
*Аз също не съм оторизирана, просто изказвам мнение Simple Smile

# 140
То никой няма нотариален акт за пощата. Joy
MollyBy, вие се знаете кои сте старите потребители там. Според мен е нормално да се почне от тях.
Скрит текст:
Личният ми опит е, че ФБ група върши отлична работа, стига да се внимава с приема в нея.

# 141
  • София
Дидева, зная, че е имало злонамерено триене в пощата и си губила доста време да възстановяваш изтритото и разбирам идеята ти за различен начин на комуникация.

Скрит текст:
Личният ми опит е, че ФБ група върши отлична работа, стига да се внимава с приема в нея.
Това е така, но ако се следят и споделят материали само от конкретния набор. Не става за предаване в наследство.
Ние нямахме ФБ група, преди нас са имали. Получихме пощата, но в нея нямаше почти нищо от предишната година, защото са си ги качвали в такава група.

# 142
  • София
По мои наблюдения във ФБ групата имаше повече ПИ, или поне аз ги свалях преобладаващо оттам.

# 143
И аз не съм ползвала материалите от пощата. Разглеждах ги, но нищо не съм ползвала. Текущите пробни, които се споделят във фб са толкова много, че няма начин някой да ги изреши и да стигне до тези от пощата (които са предимно по старата програма).

# 144
И на мен ФБ групата ми беше страшно полезна. Честно да си кажа, пощата я отворих 2-3 пъти и дотам. Още в самото начало забелязах, че има много информация от предишни години. За някого може да е добре, но аз направо се загубих. Като имаш купища материали започваш да се чудиш кое точно да ползваш. Ясно е, че не може да се работи по всичко. Във ФБ групата се качваха само актуални в момента неща и лично аз ползвах само тях - пробни изпити, различни задачи.
По-удобно ми беше, определено.

# 145
Аз друго се чудя, няма ли да пускат кокала от осмокласната тема😂 До кога ще стоим седмокласници?😂

# 146
  • София
Значи едно към едно със Стон и Мария. 😊
Всъщност няма нищо странно в това - ФБ е много по- юзър френдли за текущо споделяне на информация.
ПП: Кокалите трябва да ги пуснат поетапно надолу от 12-токласната предполагам. 😁

# 147
  • София
Аз друго се чудя, няма ли да пускат кокала от осмокласната тема😂 До кога ще стоим седмокласници?😂
Аааа, не! И Слънчевата, и Санака са тук. Питай тях кога ще освободят деветокласната, за да минем ние в нея и да ви освободим осми клас.
До 15 септември ще стане! Сега си гледайте ваканцията!

# 148
  • София
Питайте десетокласниците! Joy

# 149
  • София
Това е така, но ако се следят и споделят материали само от конкретния набор. Не става за предаване в наследство.
Ние нямахме ФБ група, преди нас са имали. Получихме пощата, но в нея нямаше почти нищо от предишната година, защото са си ги качвали в такава група.
Да, като се напълни във форума с новорегистрирани, с цел да подклаждат огъня, пренасяхме седянката там! Много ни беше хубава групата. Даже Дидева там има един обещан тур из софийските забележителности и донякъде изпълнен вече. Joy
Само Санака май не влезе във ФБ-групата...?

Общи условия

Активация на акаунт