СЕДМИ клас 2019/2020 - Ваканцията!

• 34 019
  • 755
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Я кажете сега коя е Скаридка? И много моля като се преименувате драсвайте по един ред кои сте, че така се обърках, а знам, че е наш човек.

Mama Taz:-)
Нямаше да позная 😐
Абе давайте по някой жокер поне.

И аз Simple Smile Бисе мерси!

# 181
Е аз нали си казах, че след като сложих всичко под контрол, се рея като скарида .. Няма я вече фурията .. поне до 15 септември

# 182
  • София
То и аз съм със сменен ник, но тъй като не бях писала мнооого отдавна във форума, едва ли помните стария. Преди се подвизавах главно в Очакващи..., после в априлки 2006, кърмачески теми, после в разни теми за разведени и след това спрях, щото в последните теми ме четяха разни недоброжелатели и ми писна.

# 183
  • София
Update и нов линк... очаквайте скоро. Simple Smile

Последна редакция: вт, 04 авг 2020, 10:10 от Red

# 184
Red, и на мен много ми хареса! Браво на теб! zazu1 ще го сложи на първа страница в следващата ни тема, вече не мога да редактирам.

# 185
Sweat SmileSweat Smile
Ред, по желание (мое и на ММ) е...бяхме си решили, че стане ли на година големия, второто трябва да е на път. Но...никой не се сети за НВО тогава Simple Smile)) Та сега няма къде да ходя! Те са с 1година и 9 месеца разлика, но реално в две поредни години родени Simple Smile

При нас изобщо не беше с предварително желание и решение, но факт: две момчета с разлика 1г и 5м Hushed
Та и сега предстои седмокласник, и догодина... Горкият ми черен дроб... Sweat Smile

# 186
Red, специални поздравления,
за страхотните умения!
Всичко е така прекрасно,
щом с Любов се прави! Ясно!

# 187
  • София
Вижте какво, я попишете още малко да актуализирам накуп. Joy

# 188
Момичета, във ФБ темата сега е "този страшен седми клас 2019/2020"  Тя ли ще се преименува, или ще има нова за нас? Или пък изобщо става дума за съвсем различна тема..?

# 189
  • у дома
Вижте какво, я попишете още малко да актуализирам накуп. Joy
Предлагам същото-до следващата тема има време...
Момичета, във ФБ темата сега е "този страшен седми клас 2019/2020"  Тя ли ще се преименува, или ще има нова за нас? Или пък изобщо става дума за съвсем различна тема..?
Ние си имаме др,която ще се преименува на Осми клас.

Последна редакция: вт, 04 авг 2020, 13:17 от svetlaem

# 190
  • София
Аз знам за тази - https://www.facebook.com/groups/129443854451962
И друга ли има?

# 191
  • София
Искрено съчувствам на тези, които ще карат 7-ми клас още 1-2 пъти . Аз второ такова изпитание не бих преживяла Stuck Out Tongue Closed Eyes Количествата изпит алкохол достигнаха нивата от студентските ми години, но черният дроб е доста по-стар и му става все по-трудно Smile

# 192
  • София
Аз ще го карам за трети път след 8 години. Имам време за възстановяване. Но този път ми беше по-хард, защото беше съчетан с ДЗИ. Ама всичко минава и се забравя.

# 193
  • София
За мен е второ НВО, но първото не го усетих така. Каката се справи добре и я записахме още на първо класиране. Тя искаше испански, за испанката нямаше да стане, така че оставаха 22-ро или търговско - банковата, където я и приеха и тя пожела да я запишем и да не чакаме.

# 194

Това си е нашата ФБ групичка, която си е от кога, май от пети клас още... не помня. Кой беше админ? Тя спокойно може да се преименува вече на осми клас
Явно има и разни други групи.

Общи условия

Активация на акаунт