СЕДМИ клас 2019/2020 - Ваканцията!

• 33 342
  • 755
  •   1
Отговори
# 600
НЕГ са публикували класирането /но са посочили само приетия кандидат/ https://91neg.bg/2020/08/spisk-na-prietite-uchenici-uchastvali-v … bnata-20202021-g/

Продължаваме да чакаме бал 475,5. Аз очаквам да се появи в СМГ, ако изобщо се появи.

а от къде ли е си е изтеглило документите детето? не е ли редно да е ясно, за да се знае къде ще има още едно класиране

# 601
Ако изобщо ги е изтеглило, то ще е от 19-то. Тук всичко е в теория на вероятностите.

# 602
  • София
Айла, да са ти живи и здрави близначките. Много късмет да имат в живота! Митко се включи в група на ФЕГ, благодарение на Ния, но каза, че почти няма момчета и само момичета пишат, та като че ли позагуби интерес. Щял да се запознава на 15 септ. Ще взема и аз да купя сборника на Веди, но сигурно като го види ще ме замеря с него 😄

# 603
  • София
НЕГ са публикували класирането /но са посочили само приетия кандидат/ https://91neg.bg/2020/08/spisk-na-prietite-uchenici-uchastvali-v … bnata-20202021-g/

Продължаваме да чакаме бал 475,5. Аз очаквам да се появи в СМГ, ако изобщо се появи.
Това е момичето, което вчера изтегли документите си от 73.СУ, НЕ/АЕ
В 73.СУ след приключване на 4 класиране вчера, доколкото разбрах има 3 места за момичета. Две за НЕ/РЕ и едно за НЕ/АЕ.

# 604
Aila , честит празник ! Прекрасни са и трите , да са здрави , щастливи и успешни ! Да преодоляват трудностите с лекота и усмивки !

# 605
  • София

В 73.СУ след приключване на 4 класиране вчера, доколкото разбрах има 3 места за момичета. Две за НЕ/РЕ и едно за НЕ/АЕ.
А кога е било прието в 73-то това дете? Ако е било на някое от редовните класирания, значи не е същото, което дебнем. Laughing

# 606
  • София
Не знам кога е прието, но вчера момиче с бал 470 се е отписало от 73.СУ и със сигурност е детето, което е прието в 91 НЕГ.

# 607
  • София
Тоест ако след четвърто пак има три свободни места в 73-то, то или има още две деца, които са изтеглили документи заради опит в НЕГ, или приетите две деца вчера не са се записали (последното ме съмнява малко).

# 608
Моят си е решил, че вече  няма да учи математика. Взех един сборник на брат му, който препоръча Мария - " Курс по математика", като за да не се чувства ощетен,  поръчах и на него един учебник по математика на същото издателство от тази поредица. Като го видя, реакцията му беше " Каква е тая математика, аз нали в езикова гимназия съм приет?"
Айла, страхотни красавици са и трите. Да са ти живи и здрави!

# 609
  • София
Едното момиче, което е било прието на 2 класиране в НЕ/РЕ си е изтеглило документите и е прието на 4 класиране в НЕ/ФЕ. Така остава едно място за НЕ/РЕ. Второто момиче, което е било прието в НЕ/РЕ не се е записало. Стават две. Момичето, което вчера се е отписало от НЕ/АЕ, стават три.

# 610
Мистерията с 475,5, което не знаем дали е на момче или момиче, е от появилото се на трето класиране в 19 СУ.
Явно не е било грешка 19-91. Може пък детето да си е искало датски, да не го нарочваме детето.
Аз така като писах преди няколко дни в групата на прогимназията на СМГ, че търся желаещ да го сложа за админ, че вече нямам дете в смг и напускам групата, получих куп окуражителни съобщения да не се ядосвам, че Ния не се е справила, горе главата и т.н. Simple Smile

# 611
  • София

А кога е било прието в 73-то това дете? Ако е било на някое от редовните класирания, значи не е същото, което дебнем. Laughing
Според мен съвсем логично е дете от 73то да се е пробвало за НЕГ. И ето, ganis потвърждава, че това е и приетото момиче в НЕГ.
Няма как да е същото с бал 475,5 от 19-то. Тази разлика от 5,5 т. само от различните балообразуващи предмети не може да се получи.
А защо се реши, че това е детето, прието в ЧУ, за което се писа в темата? Може да са си 2 съвсем отделни случая.

# 612
  • София
Айла, да са ти живи и здрави близначките. Много късмет да имат в живота! Митко се включи в група на ФЕГ, благодарение на Ния, но каза, че почти няма момчета и само момичета пишат, та като че ли позагуби интерес. Щял да се запознава на 15 септ. Ще взема и аз да купя сборника на Веди, но сигурно като го види ще ме замеря с него 😄
Мама Мони, освен да ги запознаем двамата юнаци Simple Smile Дано са в 1 клас.

# 613
  • София
Благодаря, Ганис.
Явно така до безкрай. Grinning

# 614
Мария,, какви мили хора само:mask: Понякога е по- добре  човек да замълчи, иначе рискува да се изложи много...

Последна редакция: чт, 06 авг 2020, 17:10 от Biserka_a

Общи условия

Активация на акаунт