Кралски работи и клюки-август 2020

• 67 934
  • 1 285
  •   1
Отговори
# 1 185
Сам по себе си не ми харесва бретонът, обаче с цялата леко рок визия: якето, маската и т.н., мисля че е добре.

# 1 186
  • Някъде там
Ако бретона беше една идея по дълъг и леко страничен щеше да е супер, според мен.
Другата част от косата ми хареса.
Обаче тоалета е супер...Много и отива...
Беа има няколко попадания, но повечето са ужасни.
След тези ботуши и на сестра и бабешките обувки, ще взема да харесвам еспадрилите вече 😉😀 Палтата им обаче ми харесват.

Има ново видео на Вики и снимки от него.
Но ме мързи да качвам. Затова само линк и обяснение за какво е. Приветства състезателите в 220километровото  предизвикателство включващо колоездене и маратон.
https://www.instagram.com/p/CEWq6yqAJLt/?igshid=1xupfhuqdquda

# 1 187
Не ми харесва бретончето на Шарлийн. И въобще новата й прическа. Тя не е с буйни коси, затова предишната къса коса стоеше много по-добре.
Друго се чудя. Тя на ръст е почти колко Албер, гледах в Гугъл - само 4 см разлика. Е как така, покатерена на 10 см токчета, пак е по-ниска от него?

# 1 188
Ами, явно Албер се е покатерил на по-високи. Simple Smile

# 1 189
  • Sydney
Част от снимките от конкурса на Кембридж с фотографиите:

https://www.instagram.com/p/CEfQU4FlVWE/?igshid=1is9880w22ull

И вече са избрани стоте снимки (Нз защо предният път не се публикува):

https://www.instagram.com/p/CEbjjdXFgMT/?igshid=ddgh54jpv4re

И Кейт като организатор на кампанията:

https://www.instagram.com/p/CEfYq6JHGo7/?igshid=i7ftsvog1j1m

Роклята не е моята, само тя изглежда Ок в лицето...

Ето я Шарлийн без маска:

https://www.instagram.com/p/CEfPL2xBBko/?igshid=81tsf3tkoa9h

Аутфита на София от парка:

https://www.instagram.com/p/CEeo5i5Ko85/?igshid=1dmdgr2axrsxu

Последна редакция: нд, 30 авг 2020, 03:06 от benitabeni

# 1 190
  • Варна
Повечето сравнителни млади роялки, да не кажа всички, които редовно ходят на високи токове, имат много грозни крака. Визирам частта от кокалчето надолу, която се вижда. Слаби, жилести, ужасни. Сега като видях обувките на Шарлийн и се присетих.

# 1 191
  • Някъде там
Толкова е филтрирано видеото че долната част на косата и не се вижда и лицето и е опънато като на гергеф.
Но това е от видеото.
Прическата е моята. Така я харесвам повече. Роклята, по добре да си замълча...🤐

Хубави снимки имаше в линка. Ще чакаме да видим изложбата.

За Шарлийн вече казах, само бретона бих пуснала по дълъг и страничен.
София и тя готино беше облечена.

Фотошоп е но ми хареса как изглежда в този цвят и модел.

# 1 192
  • Варна
Лъчезарна е Кейт, тази прическа много й отива и е спокойно усмихната, не прекалено. Това са плюсовете. Краката не мога да видя отблизо дали са жилести и грозни 😋 Но определено не ми харесва начина, по който изглежда бюста й в тази рокля, както и самата рокля не ми се нрави. Обаче цветът е разкошен.

# 1 193
Тоалетите на Беа или са право в десетката, или са пълен кошмар.

Шарлийн има готин аутфит, но бретона...😐

Вики и Кейт са хубави.
Daviz, не е фотошоп. Мисля, че е от Индия.

Нова аристократична сватба:
Малко инфо за двойката с превод:
Скрит текст:
Prince Jan Lubomirski-Lanckoronski and Countess Helena Mankowska seen inside a horse carriage during a tour of Krakow's Main Market Square. Jan Lubomirski-Lanckoronski, who in 2019 was ranked 100th on the list of the '100 richest Poles' was previously married to a Polish businesswoman Dominika Kulczyk, the daughter of a billionaire businessman Jan Kulczyk. They divorced in 2013 after 12 years of marriage. They had two children, Jeremy and Weronika. Due to the coronavirus pandemic, only a handful of closest relatives attended the ceremony. On Friday, August 28, 2020, in Krakow, Lesser Poland Voivodeship, Poland.
Превод:
Принц Ян Любомирски-Ланкоронски и графиня Хелена Манковска, в конна карета, по време на обиколка на основния пазар на Краков. Ян Любомирски-Ланкоронски, който през 2019 г. беше класиран на 100-то място в списъка на „100-те най-богати поляци“, преди това беше женен за полска бизнесдама Доминика Кулчик, дъщеря на бизнесмен-милиардер Ян Кулчик. Двамата се разведоха през 2013 г. след 12 години брак. Те имат две деца - Джеръми и Вероника. Поради пандемията на коронавирус, само шепа най-близки роднини присъстваха на церемонията. В петък, 28 август 2020 г., в Краков, Малополско войводство, Полша.

# 1 194
Наистина косата на Катрин е доста замазана. Явно ползва яки филтри във видеата си.
Роклята е ужасна просто! Не знам изобщо как може да ѝ дойде на акъл да облече подобен парцал.
То ни модел, ни цвят, ни дължина, абе нищо не ѝ е наред на тая рокля.
Не знам нарочно ли се облича в подобни лелченски пеньоари или просто си няма никакъв вкус за дрехи жената.
Впрочем тя има ли стилист?
Ако няма, то е крайно време да се довери на някой професионалист и да спре да се излага така.

# 1 195
Неочаквано прическата на Шарлийн ми хареса.Изглежда жива,весела и небрежна по младежки.Дори и цветът,който не е неин,допринася тези странни снимки да излъчват слънчево и лежерно  настроение.
Отново неочаквано ми харесва Беатрис с червеното палто и екстравагантните ботуши.Кога,ако не на млади години.Шарено,ярко слънце в зимен ден.Палтото стои по-добре на Беа,вталена и стройна.
Кралската сватба на поляците е разочароваща.Роклята изглежда като от Али експрес.
Жена,задавала най-висок стандарт за стил в облеклото години наред,трябва да има сериозни причини да надяне  сега най-грозните пеньоари.Тя няма да каже защо ги рекламира,нито пък ме интересува,само искам да виждам красивите дрехи в гардероба й.
Не знам дали вече съществува видео без филтри.В случая и да има е умерено.Мимически бръчици налице,леко лъснал нос,типичното изкривяване на лицето,когато не се снимаш от 10 метра,замазана и без  признаци на живот.

Последна редакция: нд, 30 авг 2020, 10:52 от LilaC

# 1 196
  • Sydney
Сватбата... ноу коментс...

# 1 197
Мисля, че трябва да се обединим около идеята, че Катрин няма стил. Има нужда от консултант и изобщо не трябва да носи Зара. Innocent
Друго нещо са парашутестите гащи...
https://www.instagram.com/p/CEcCurkp2f5/

# 1 198
  • Countryside
Сватбата кърти. Булката е потрес, че и младоженеца.

Беа има много добри попадения, но има и  доста гафове. Като цяло не е типична красавица, но изглежда мила и симпатична, особено като не е ококорена. Повече ми харесва от сестра си.

Шарлийн не ми харесва с тази прическа. По принцип е едра в раменете и някак по-дълга коса и вълни мисля, ще й ходи повече, за да изглежда по-женствено.

Последна редакция: нд, 30 авг 2020, 11:06 от Г-жа Букет

# 1 199
Липсата на стил на един индивид не води автоматично до наличието му при друг. Сравненията на ябълки с круши са излишни.
Сватбата е ... странна.
Снимките от конкурса ми харесват.

Общи условия

Активация на акаунт