Кралски работи и клюки-август 2020

• 67 931
  • 1 285
  •   1
Отговори
# 1 200
# 1 201
  • Sydney
Това Шон Конъри ли е?

# 1 202
  • Варна
Баш той си е.

# 1 203
А къде се вижда Кейт в цял ръст с роклята, та толкова пламенни описания как грозно й стои Sunglasses Аз виждам само едни рамене. Това рокля ли е, риза ли е, пижама, нощница..изобщо не се вижда.  Joy Някой си публикувал в инста предполагаем тоалет. А дали е същия и как изглежда тя в него, можем само да фантазираме. Нещо като тука. Ама поне са си признали,че не знаят с кое от двете е. Sunglasses

Гледам филтъра на монитора не е скрил назолабиални й бръчки,явно не е увеличила зуума на макс Sunglasses
Шарлийн, сигурно някой от близнаците я е клъцнал с ножица, докато спи. Joy

Последна редакция: нд, 30 авг 2020, 12:02 от Анонимен

# 1 204
Ама едни детайлни бръчки се виждат от скрийншот на видео Joy
До колкото съм запозната с Кейт, тя по- скоро ще избере роклята, пред топ. Пеньоар ли е, тя е там. Харесва ми цвета, самата рокля не.
Снимките от конкурса са готини, ще ми е интересно да видя всички финалисти.

# 1 205
Мисля, че трябва да се обединим около идеята, че Катрин няма стил. Има нужда от консултант и изобщо не трябва да носи Зара. Innocent
Друго нещо са парашутестите гащи...
https://www.instagram.com/p/CEcCurkp2f5/

И разветите нови коси, влизат в носа на всеки.

# 1 206
  • София
По-зле е прическата на Шарлийн отколкото очаквах Sad.

Десенчето на Катрин е симпатично.
Не мога да си обясня как за месеци стоене вкъщи успя да изкупи де що има произведен пеньоар. Толкова ли няма дрехи, носени преди, които да използва за видео появите си. Пестелива съм чувала, че била. Може да си ги пази, като остарее, да си ги носи пак.

Последна редакция: нд, 30 авг 2020, 15:03 от Lana

# 1 207
На мен лелчестите пеньоари много ми харесват и си ги нося с кеф Wink

# 1 208
Пари се печелят от реклама. В тази криза, рекламира жената изкуствените коси. Няма лошо, оплешивяващи жени много, нека има пример, че не е страшно.
А и колко да са се врели в хората, нали излязоха писания, че са били за снимките с личния фотограф, 15/20  мин макс.

Гащите няма ги коментирам, че няма да е политкоректно Joy

# 1 209
  • София
31 598 са били изпратените снимки за конкурса.
Само не разбрах, освен Кейт, кои други са били в журито.

ПП Имало го журито https://www.instagram.com/p/CEgbkyuF2AW/?igshid=1sroan474lcud

Последна редакция: нд, 30 авг 2020, 12:58 от Lana

# 1 210
  • Някъде там

Снимки от видеото на Вики вчера.
Полата ми харесва.

# 1 211
Скрит текст:
Фотошоп е но ми хареса как изглежда в този цвят и модел.
Не знам дали е фотошоп или е носена в Индия, но в тази рокля Катрин много ми харесва. И като цвят, и като модел, и като начин, по който ѝ стои.

Шарлийн е от малкото млади жени, които харесвам с много къса коса. Бретончето е ужасно, както и дължината на косата. Надявам се скоро да се върне към предишния си стил в косата.

# 1 212
А, забравих да кажа, че на Шарлийн все едно някое от децата ѝ е постригвало бретона.

# 1 213
  • Sydney
Ей ги парашутените гащи:

https://www.instagram.com/p/CEfR8ROHCH5/?igshid=1itxknhh048nv

$55 струват... имаше предположение, че са cotton on марката, вече не знам коя е...

Мегън е с екстеншъни на видеата от къщата и последното на двора... тук на това не знам, но екстеншън не се маха Ей тъй..

# 1 214
Tino, ти сериозно ли!? Close
Я се върни назад и виж кой е публикувал снимката...

Стара снимка с Татяна, но пък е хубава!

Общи условия

Активация на акаунт