ЕТХ Цюрих/ETH Zurich

• 45 451
  • 289
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Привет,
Някой има ли опит с кандидатстване с IB диплома?
Опитвам се да намеря онлайн статистика с реалните оценки на приетите кандидати, но откривам само "базови изисквания", което не ме ориентира какви са действителните шансове за прием.

# 286
  • На планетата Земя
Не съм чела някой от пишещите тук да е кандидатствал с тази диплома. И в сайта на ЕТХ не съм срещала, но може и да съм пропуснала. Пишете им мейл и ги питайте. Вашата диплома в коя страна е придобита?

А за статистиката - няма такава.

# 287
  • София
В България ще е придобита дипломата. Иначе кандидатстването е възможно, това го знам, по-скоро се наядявах на споделен личен опит.
Благодаря за отговора Ви Simple Smile

# 288
Здравейте. Синът ми освобождава квартира в Цюрих (в Диетикон - на около 30 мин с градски транспорт от всеки от двата кампуса на ETH Zurich) от 15 септември (може и няколко дни по-рано). Ако някой проявява интерес, може да ми пише и ще ги свържа.

Здравейте! Квартирата вече има своя нов наемател. Успех на всички търсещи и успех на всички студенти на изпитите през настоящата сесия!

# 289
Здравейте,

Не съм мама, но пък съм си 100% БГ. Казвам се Боян Пашов, на 29 години съм, и както много млади хора през последните години заминах да уча в чужбина и след приключване на образованието си се завърнах в България. За съжаление, моята специалност беше изключително специфична и живота в България означаваше,  че няма да практкувам и развивам наученото. Точно затова от години правя всичко по силите си, за да дам причина на други млади хора да се завърнат в родината си с възможност за конкурентно развитие по специалностите си.

Работя в SGS Bulgaria, филиал на швейцарската фирма за изпитване, инспекции и сертификации SGS, която е лидер в индустрията в световен мащаб. Българската фирма е с повече от 20 години история и две много силно развити лаборатории във Варна и Бургас. За първа година ще предлагаме платени стажове в лабораториите си, като търсим млади хора, които учат или са завършили специалности, свързани с природните науки.

Лабораториите са оборудвани с най-новите уреди, участват в проекти на световно ниво, а служителите биват обучавани от международно признати експерти. Ако познавате младежи, с желание за стаж в сериозна фирма, или интерес към работа в сериозна лаборатория в България, ще съм ви благодарен, ако им препратите този пост. Могат свободно да се свържат с мен, за да отговоря на въпросите им и да ги свържа с лабораторните мениджъри.

Не виждам възможност за прикачване на файлове, затова ще изпратя брошурата на тема кариерно развитие като две изображения.

Хубав и успешен ден на всички!

Телефон: +359 885 078259
Email: boyan.pashov@sgs.com

Общи условия

Активация на акаунт