Кога ще дойде ЯНУАРИ да гушкаме дечица здрави!?

• 16 264
  • 284
  •   1
Отговори
# 165
  • София
На мен ми бяха казали, че магнезия се пие до началото на 9 месец, 36г.с.

# 166
  • Варна
Вярно е това за магнерота, до началото на деветия месец се пие.   bouquet

# 167
  • София; Дружбето
Всички сте супер по бански, аз и небременна не изглеждам така добре Embarassed Завиждам на всички ходили на море, още ме е яд че не ходихме на палатки тази година Crossing Arms но тогодина сме там Mr. Green
Утре на лекцията ако обяснят добре видовете контракции ще пишем и мисля да питам до кога се мие магнерота, защото аз го пих 3 седмици и го спрях по лекарско предписание. В понеделник като ми правят изследвание се надявам да кажат, че всичко е ок и да не ми се налага да се тъпча пак с хапове Praynig Лека вечер от мен, oтивам да гледам филма  bouquet

Последна редакция: чт, 07 сеп 2006, 11:33 от tsveta

# 168
Момичета, здравейте и от мен  Sad
Тъжно ми е, утре ме очаква голяма разправия с моя доктор  Thinking А аз не съм конфликтен човек  Sad Всичко е наред с мен, просто толкова се разочаровах от него, че няма накъде повече!!! Все съм си мислела, че като ходиш при някой, който познаваш, той ще ти обърне повечко внимание!!! Днес цял ден се опитвам да се свържа с него, а той ми затваря!!! Понеже нещо се скарали с приятелката му (а тя е моята най-добра приятелка), та сега аз съм му виновна!!! Направо ми се плаче!!! Ужасно се разочаровах!Ама ужасно!!! Просото не съм го очаквала!!! И за капак на всичко ми написа sms - да отида утре да си взема картона!!! Как не го е срам!!! Толкова пъти съм заставала на негова страна в споровете им, толкова пъти съм го защитавала пред нея, толкова пъти... Няма значение... В 5 месец съм и все пак съм му и пациентка!!! И какво става с мен, ако в 9 месец тръгна да раждам и той ми не ми вдигне телефона, защото са се скарали или изобщо се появи!!! Как може!!! Ох...Незнам...Толкова много неща още искам да избълвам в момента, но знам, че това няма да помогне, а имах нужда да го споделя с вас!
Съжалявам, че ви занимавам, стискайте палци утре да ми е оставил картона на регистратурата, както го помолих и да приключи тази ужасна история!!! Защото напоследък като отидех при него, моето бебе беше важно за 1 минута, през другите 20 темата бяха техните отношения!!! Е и на мен ми писна вече!!!
Съжалявам отново, че ви занимавам, ама ми е мъчно  Sad
Пожелавам ви лека вечер и много усмивки  Hug

# 169
леле, елеонора, какви са тия работи? супер непрофесионално поведение от негова страна  #Crazy Приятелка или не, сега най-важното е бебчето ти и спокойствието ви! Приятелаката, ако е приятелка "на място", ще разбере! махай се от там колкото се може по-бързо!

# 170
Приятелката е абсолютно на моя страна! Незнам изобщо има ли някой, който да не е! Тя дори му е казала, че според нея трябва да му вземат разрешителното! Много хора са доволни от него, просто явно като се намесят и лични отношения нещата много се променят! Но все пак той е лекар и е човекът, който би трябвало да е най-наясно, че не трябва да се товаря с такива проблеми и главоболия сега! На всичкото отгоре другата седмица ми е сватбата, не ми трябваха тези проблеми точно в този момент!
Изобщо за пръв път през всичките 5 месеца ми е толкова криво и мъчно и тежко, че направо ми идва да се скрия някъде и само да плача и плача! Cry
Знам, че всичко ще мине и ще се забрави, ще си намеря друг лекар и ще съм сто пъти по-спокойна, но се чуствам ужасно предадена и затова ми е така тежко!

# 171
  • Варна
Днес май всички се поизлежават-форумът пустее. Ели това, което разказваш е ужасно, не мога да проумея как големи, срели хора могат в определени ситуации да се държат като деца  #2gunfire
 Но ти самата си знаеш, че най-малко трябва да се натоварваш с подобни глупости, вземи си документите, запиши се при друг лекар и се отдай на приятните емоции, които ти предстоят. От сватбата задължително ще трябва да качиш снимки  Party

При мен нищо ново-тук времето е страхотно и когато не съм на работа, сме на разходки навън, защото не се знае още колко летни дни остават. Дано са повече, че като застудее и само като си помисля за няколко ката дрехи.... ooooh! Не стигат килограмчетата от бременността а и още няколко килограма дрехи и якета  hahaha

# 172
Здравейте момичета, цяла сутрин се оптивам да пиша, но пак имаше проблеми Crossing Arms
eleonora_petrova това, което разказваш е колкото неверочтно, толкова и смешно. Аз не мога да проумея как има такива незряли индивиди, които се водят лекари??? Намери си друг лекар и не се ядосвай за чуждите грешки!!!
По въпросът с дъщерите и бащите - от опит знам, че почти всички муце искат синова, но като видят дъщерите си и се побъркват от щастие и любов. Дори и после да имат синова, дъщерите им си остават слабост. Така че Ива, нямаш основание за притеснения Hug
Какъв е този магнерот, за който говорите? Аз дори и не съм го чувала Embarassed

# 173
ООООО Далала, честит ти мъж Wink

# 174
Добър ден!  Hug Имаше проблеми с форума, да.
Аз тази сутрин се събудих с нова болежка - боли ме кръста от дясната страна. Не мога нито да се наведа, нито да легна или седна без да ме среже болката. Но не ми е за пръв път.
Елеонора, като чета какво пишеш и ми стана лошо. Как може такова нещо?!?  #Cussing out Що за специалисти се въдят напоследък?! Ами ако от него зависеше животът ти, какво? Ще се връцне и ще си тръгне? #2gunfire Явно приятелката ти доста е сбъркала.
Може би трябва донякъде да се радваш, че горе-долу по средата на бременността ще потърсиш друг специалист. Ако, както казваш този ти е обръщал внимание по 1 минута. Бъди спокойна и не го слагай присърце.  bouquet
Аз днес съм на консултация и съм притеснена. Винаги много се вълнувам. Хем се радвам като видя бебо, хем се ослушвам за обезпокоителни думи. За сега Слава Богу, уж всичко е наред. Praynig

# 175
Ели, не си го слагай толкова на сърцето... това са пълни простотии! Ела към парка да пием по една безалкохолна бира!  cheers

# 176
  • София; Дружбето
Здравейте. Днес темата в училището беше много интересна - за видовете контракции. По-подробно ще се изкаже Ним Mr. Green
Елеонора сменяй лекаря без да се замисляш и не се ядосвай. Добре че е станало сега, а не да ти изръси такава простотия, когато тръгнеш да раждаш. И върви изпий една бира наистина да ти се отпусне душата Wink

# 177
  • София
Ели, не си го слагай толкова на сърцето... това са пълни простотии! Ела към парка да пием по една безалкохолна бира!  cheers

Що пък безалкохолна??? Shocked Ние с моят малък мъж пием по 50 гр. кампари, разредено с една сода!  smile3508

nnnuu... чувам Ви мислите... Не ме критикувайте, нееееема страшно!  newsm24

# 178
  • София; Дружбето

Що пък безалкохолна??? Shocked Ние с моят малък мъж пием по 50 гр. кампари, разредено с една сода!  smile3508

nnnuu... чувам Ви мислите... Не ме критикувайте, нееееема страшно!  newsm24
Ние с мойта девойка пък си пием по една чаша старопрамен или староборно Mr. Green Нема критика тука Crazy

# 179
Аз пък пих зелен собиески миналата седмица  newsm24

Общи условия

Активация на акаунт