Смешки от форума 34

• 76 782
  • 720
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Цитат
да мисля със скоростта на мисълта

# 211
Цитат
Аз и на работа имам ютия. Ако нечия  жена не е сколасала, счита гладенето за отживелица или  колегата  не е научен, давам възможност да се упражнява.

# 212
Цитат
Аз и на работа имам ютия. Ако нечия  жена не е сколасала, счита гладенето за отживелица или  колегата  не е научен, давам възможност да се упражнява.
😨😨😨😨😨😨😨😨
Но пък може да дойде вкъщи да глади, тъй де да ме научи...аз обаче не се уча бързо 😉

# 213
От моя любима съфорумка:
Цитат
Когато не приеха чавето в детската градина пропих ликьор Мента,после си вземах и валериян от аптеката.Само се моля да не ми се прииска да ползвам глок!
И на мен не ми се иска, да помислям, за огнестрелно оръжие.

И продължението...
Цитат
Глок.С глог и баба знае.

# 214
  • France
"Знаеш ли по какво разпознават жените " надушват своят мъж"? Искаме да ни забремени. Секса преди всичко е за да се възпроизведем. Чак после за удоволствие. Животни сме си."

# 215
Ако прочете, че маймуните и делфините правят секс за удоволствие теорията й тотално ще издиша, хаха. Както и, че има хомосексуализъм и сред животните, та надали те правят секс, за да се възпоизведат.

# 216
„Хомосексуализмът“ при животните не е това, за което си мислиш. Съвсем друг механизъм има там. Не е за удоволствие, а установяване на доминантност.

# 217
В горното твърдение за секса има истина, но така написано звучи забавно.

# 218
  • France
Може би не трябва да намесваме сексуалните навици на висшите бозайници и първичните инстинкти на някои съфорумки. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 219
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
на мен ми "хареса" момента с надушването.
чак сега разбрах защо колегата смърди.
той просто си търси половинка.

# 220
„Хомосексуализмът“ при животните не е това, за което си мислиш. Съвсем друг механизъм има там. Не е за удоволствие, а установяване на доминантност.
Не е само за доминантност. Правят го за и за забавление и удоволствие, както и за предотвратяване на конфликти. Боноботата си правят оргии даже. Някои видове животни могат да имат и моногамна хомосексуална връзка.
И при хората не са много по-различни причините. Не сте ли забелязали как половинката ни е по-мила след като ни е ощастливила в леглото? Laughing

# 221
За животни на свобода ли говорим, или за тези в зоопарковете?
Защото при животните в плен важи същото, което и при хората в затворите...
Нали не вярваш, че в затвора попадат само хомосексуалисти?

на мен ми "хареса" момента с надушването.
чак сега разбрах защо колегата смърди.
той просто си търси половинка.

Въпросът за телесните аромати като афродизиак е проучен отдавна и има някои доста любопитни находки. Например за потта на децата в пубертета и т.н. Интересно е.

# 222
За тези на свобода, разбира се. В плен имат съвсем различно поведение.

# 223
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
как' Сийке. не е това. Wink просто си е смръдльо.
минал е пубертетната възраст повече от два пъти. Wink

# 224
"Ако локацията е ОК, обесете се на 0888*** да Ви дам повече информация"

---
"Знаеш ли по какво разпознават жените " надушват своят мъж"? Искаме да ни забремени. Секса преди всичко е за да се възпроизведем. Чак после за удоволствие. Животни сме си."

съвсем вярно - ако един мъж не ми харесва как мирише, хич не мога да го "загледам"

Общи условия

Активация на акаунт