Смешки от форума 34

• 76 779
  • 720
  •   1
Отговори
# 225
  • France
И искаш непременно да те забремени? Thinking

# 226
  • Пловдив
Мисля, че трябва да започне работа като ясновидка:
"Хора,днес се сетих за нещо странно,което ми се е случило,но чак сега разбирам,след като е минало известно време.Голям ли е шансът да си мислиш кога ли една омъжена жена ще има деца,и само броени месеци след това тя наистина забременява?"

# 227
Ауу и аз се сетих нещо странно! Не се бях замисляла допреди този пост. Аз пък като разбера, че някоя жена е бременна, тя вземе та роди броени месеци/седмици по-късно. Същинско чудо ви казвам!

# 228
  • у дома...
Ауу и аз се сетих нещо странно! Не се бях замисляла допреди този пост. Аз пък като разбера, че някоя жена е бременна, тя вземе та роди броени месеци/седмици по-късно. Същинско чудо ви казвам!
Айде бе!

# 229
Е, може и да не ти се вярва и да ти се струва супер странно, но на мен ми се е случвало. Даже и аз, когато бях бременна, след време родих.
Joy Joy Joy

# 230
Дара, според мен имаш истинска дарба! Моля,  прати ми координати на лични, ако си съгласна да ми хвърлиш един боб, леща или чия, че е по-модерно 😂

# 231
Дара, да позная ли - и познала си и след точно колко месеца ще родиш нали? 😀😜🤣😂😅

# 232
Дата ,час ,минута..какви месеци...Тогава признавам...ще ида да ми гледа даже.

# 233
Еее, Айде сЯ. Онази по-горе, дето се чудела на омъжените няма ли да забременеят и те след няколко месеца се оказвали бременни, да не е по-добра от мен?

Дара, да позная ли - и познала си и след точно колко месеца ще родиш нали? 😀😜🤣😂😅

Имах конкуренция в това отношение. Една самозванка, представяща се за доктор, позна датата на второто. Ама с първото се изложи, изненадах я с десет дни по-рано. Аз ли съм гледарИцата или тя, та ще ми гадае кога ще излезе! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 234
Ей, момичета, страхотни сте. Хиляди поздравчета 🤗 Седя и се хиля на глас.
Хайде познайте аз кога ще родя. Омъжена съм. Толкова ще кажа. 🤭

# 235
Вики, първо забременяването и после раждането Hug

# 236
Вики, първо забременяването и после раждането Hug
ама така и баба знае 🤗🤭🤭🤭

# 237
Ааа, така не е интересно. Не може ли първо да роди, пък после да забременява.

# 238
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ама много забравяте виЙ!

нали имаше една,която беше бременна, но се притесняваше да не би пак да е забременяла и така да роди деца с два месеца разлика.

друга пък  се притесняваше бебето в нея да не забременее, ако е момиче...

# 239
ама много забравяте виЙ!

нали имаше една,която беше бременна, но се притесняваше да не би пак да е забременяла и така да роди деца с два месеца разлика.

друга пък  се притесняваше бебето в нея да не забременее, ако е момиче...
Това трябва да са тролове Anguished

Общи условия

Активация на акаунт