Смешки от форума 34

• 76 734
  • 720
  •   1
Отговори
# 630
  • Mediterraneo
Цитат
Намалена от 4,49 лв. на 6,99 лв.

А едно време какви намаления имаше!

# 631
Цитат
Кажете ми хубави студио за  еротични масажи в София
Цитат
Или си млад пубер,  който иска да му кажат къде ще му направят едно ръкоделие, или си гледала много филми.

# 632
Цитат на: link=topic=1279580.msg41969042#msg41969042 date=1608221245
Цитат на: link=topic=1279580.msg41967677#msg41967677 date=1608209648
Сега помислих над темата с друго окоМъжете може и да харесват тъпи жени, които да им ходят по гъзовете и са лесно контролируеми . Даже си е баш така.
Разбрах, че мислиш с око. Но това ли е, което правят жените около теб? Понеже са тъпи, ходят по някакви ..хм.. и се оставят да ги контролират?
Добре, а какво да правим тия, другите жени, дето не сме тъпи, не ходим по.. знаеш.. и не се поддаваме на манипулации?
В манастир ли да ходим, извънземни ли да търсим?
И ти какво ще правиш, с тази толкова печална истина за живота, която си прозряла?

# 633
Май и с око не мисли, а с друг орган малко по на юг.

# 634
Ох, Лимонче Joy , не я знам, ама ме забавлява искрено. (Не се знае, че то татю й казал нещо за дупето, та може и с него да мисли, така изглежда)

# 635
Наскоро беше си пуснала снимка в красиво женско лице с претенции за перфектни пропорции. Като добавим към това, че знае тайната за това какво харесват всички мъже, никой не може да я бутне 🤣🤣🤣

# 636
А, не ща аз да я бутам, че май хапе Joy

# 637
Цитат
Кажете ми хубави студио за  еротични масажи в София
Цитат
Или си млад пубер,  който иска да му кажат къде ще му направят едно ръкоделие, или си гледала много филми.
Да отиде при Маман от Господари на ефира дето викаше на един Биберончо хахаха

# 638
Какво е самаританин не зная, но вече зная решение за проблемите - ще се оженя за себе си Smile
Цитат
Но днес оплакването е от мм, бясна съм!!  Той по принцип се изживява като добрия самаританин, винаги готов да помогне. Което,нали, не е проблем, той е по-добрата част от мен.

# 639
Е,самарянин е човекът, една да признае  мъжа си за по-добрата част...има надежда.

# 640
Уф. При нас е обратното. Ама със сигурност ще го призная, че той е по-добрата част от мен. 🤗 Така, че не е само тя . 🤭

# 641
  • France
"Здравейте! Включвам се и аз по темата за 5ЖИ-то!  Моят син постоянно ми мрънкаше, че иПхона му бил остарял, та искаше да му взема новия иПхоне 12. Искам да ви кажа, че откакто този телефон ми е в къщата, докато постоянно гледам телевизия и пиша коментари във фейсбук, главата ми е пламнала. Три дни след като купихме GSM-a ме хвана коронавируса! Разговарях с мобилния оператор МОБИЛТЕЛ да им потърся сметка, но те ми казаха, че този мобифон имал антени за 5Жи, но не работи все още с тяхната мрежа и ми казаха, че няма как да съм хванала този коронавирус от телефона, но аз не им вярвам изобщо. Подкрепям модерните технологии, все пак съм човек работещ с тях и бих могла да нарека себе си иноватор, но това 5Жи е отровно и само разпространява коронавирус. Какво мислите и за ваксините? Дали не ни инжектират 5Жи мрежи с тях и чиповете в тях? Вие бихте ли си дали личността на този човек от микрософт и виндолс като му разрешите да ви ваксинира?"

# 642
Тя ваксинирана вече...,ние на този виндолс никога ...

# 643
Мале, докато вдяна за иПхона.Joy

# 644
Това за ипхона и другите щуротии наистина ли го има в някоя тема? Grinning
Не е за вярване! Да не е майтап?!

Общи условия

Активация на акаунт