Открийте TEDI - нектари, сокове и мусове, които зареждат с витамини и добро настроение

• 21 632
  • 559
  •   1
Отговори
# 165
Филийки с пастет 😉

# 166
Сандвич, макарони с масло и сирене или корнфлекс с мляко

# 167
  • София
Любимата закуска на децата ми е макарони със сирене и масло, в комбинация със сок Теди Simple Smile

# 168
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Бухтички

# 169
Пържени филийки с нектар TEDI.

# 170
Моите деца обичат бананови палачинки и смятам, че се комбинират много добре с продуктите на Теди.

# 171
Принцеси с кашкавал и сокче Tedi.

# 172
Време е за нашите първи съвети как да мотивирате децата си да се хранят здравословно, но и с удоволствие.

Как личният пример влияе върху храненето на децата?

Родителят е основен модел за подражание на детето. Ако зеленчуците и плодовете са неразделна част от вашия режим на хранене, много е вероятно и детето ви да започне да проявява любопитство към тях. Когато децата виждат, че татко и мама хапват броколи и чушки с удоволствие, те също посягат по-лесно към тях и се зареждат с необходимите витамини и минерали.

Бонус съвет: Бъдете креативни!
Детската чиния е поле, в което спокойно можете да развихрите въображението си. Ако измайсторите забавен пейзаж от зеленчуци в чинията на детето, то със сигурност ще бъде заинтригувано от ястието, когато му го поднасяте.

# 173
Любимата закуска на детето ми, която ше комбинирам със скок Теди са принцеси с кайма.

# 174
Любимата закуска на мойте деца е домашна баница със сокче Теди.

# 175
Моите момичета обичат да закусват плодове или зеленчуци според сезона и сокчета Tedi.

# 176
Топъл сандвич с яйце и сирене.

# 177
Любимата закуска на децата ми са вкусните неделни палачинки, на които заедно се наслаждаваме. Биха били чудесна комбинация с нектарче ТЕДИ Simple Smile

# 178
Пица , с нектарче Теди.

# 179
Сутрин хапваме нещо тестено-бухти, палачинки, милинки и винаги съпроводени със сок

Общи условия

Активация на акаунт