Открийте TEDI - нектари, сокове и мусове, които зареждат с витамини и добро настроение

• 21 667
  • 559
  •   1
Отговори
# 405
Как прекарва лятото вашето дете и кой продукт на TEDI бихте му дали по време на игра, за да се зареди с витамини и енергия? - ясла през седмицата, уикенда навън сред природата. Предпочитам да му дам сокче, хем хидратира, хем и витамини има.

# 406
Децата са постоянно навън, лудуват ли лудуват Smile
Давам сокчета каквито си изберат, най-често това е от ябълка.

# 407
За поредна година и това лято имам възможност да гледам децата си. След закуска сме навън - по разходки, да карат колелета в парка, по детските площадки. Привечер също сме навън, за да играят. Когато можем, сме извън града. За съжаление много малко пъти тази година имаше възможност за плажове и морета.
Бих дала сок от ябълка и морков.

# 408
  • Пловдив
Преди обяд и след обяд е по площадките. Бих и дала TEDI Mousse банан.

# 409
Любимите игри са на площадките с колички. Харесва сокчетата с ягоди или малини.

# 410
  • Пловдив
Цяла ваканция детето ми редува море и планина във весели игри. Бих дала сок, за да задоволи жаждата си.

# 411
При игри на вън предпочитам 200 мл нектарчета в кутийка със сламка. Без специални предпочитания, всичките вкусове се харесват.

# 412
Игрите и морето я изтощават и сокче от ябълки и моркови и е много добре

# 413
 Играят много навън. Бих им дала сок от малина, ябълка, морков.

# 414
Когато сме навън , на почивка, разходка , или в детския кът за игра винаги моето дете желае ободряваща, засищаща жаждата напитка. Най-обича сок от морков и ябълка

# 415
Редува море и планина във весели игри. Бих дала сок, за да задоволи жаждата.

# 416
Бих й дала сокче. Но много обича и мусче с вкус на банан.

# 417
  • Велико Търново
Прекарва цял ден в игри навън, определено изморителни!
Свежо сокче/мус винаги са добре дошли за малкия ми разбойник - хем пийва нещо, не му отнема от времето за игра, а аз съм щастлива че е плодово. На най-голям почит е tedi muss праскова.

# 418
  • София
В началото на лятото тренира ха усилено, после имаха състезание, сега сме на море. Соковете са ни спътник навсякъде, а моите деца с много голямо удоволствие ядат и мусовете, въпреки че са големи.

# 419
През повечето време играят. Много харесват сокове с вкус на банан, затова предпочитат Теди с морков, банан и ябълка.

Общи условия

Активация на акаунт