Открийте TEDI - нектари, сокове и мусове, които зареждат с витамини и добро настроение

• 21 669
  • 559
  •   1
Отговори
# 435
На село с приятели играе по цял ден. Обича сок морков, малина и ябълка.

# 436
Моето дете е все в движение , не се спира за секунда 😆
Разходки преди обед , игри следобед все навън сме , на почивка на морето , в парка , в планината.  
Бих дала Теди с морков , ябълка , малина  и мед ,защото и тя и аз го обичаме най-много 🥰

Последна редакция: пн, 24 авг 2020, 21:34 от TaniaTanq

# 437
  • у дома
Най-често играят на вън,карат колелета. Любимият им сок в жегите и не само е с морков,ябълка и банан на Теди.Не им го давам,защолто си го взимат или купуват сами.

# 438
Играе, къпе се в басейна. Обожава сокчета от ябълки, банан и моркови

# 439
  • София
Малкият ми син обича нектарчетата с ябълка, морков и малина, а баткото - сок ябълка.

# 440
Ваканцията минава само в игри и забавления в парка и на село. Grinning
Сок от морков и ябълка са любими и зареждат децата с витамини и енергия.

# 441
  • Димитровград
Обича навън да пие сок от морков и ябълка.

# 442
Живеем в малък град с къща и градина,  където сме направили мини къмпинг - с палатика, басейн, шезлонги, градинска люлка, хамак и други.  Децата обичат нектарчета от морков и малина.

# 443
Синът ми обича сок с банан-морков-ябълка, а дъщеря ми праскова-морков-ябълка. А аз ги предпочитам пред останалите сокчета, заради меда в тях. Чудесни са Simple Smile

# 444
В игри навън, на басеина - обича сок от ябълка, морков, банан

# 445
Ходи при баба си на село, бяхме на почивка в планината и всеки ден правихме някакъв преход. Много му хареса Теди с вкус на диня.

# 446
През деня е на ясла, а вечер играе с приятелите си навън. Давам му нектар Теди - морков, ябълка и праскова.

# 447
  • Велико Търново
Лято, изпълнено с игри и забавления. Всички игри вървят заедно с утоляващия жаждата Теди ябълка и морков.

# 448
Коя е любимата закуска на детето ви, която бихте комбинирали с вкусен и полезен TEDI продукт?

На каката любимата закуска е принцеса с яйце,сирене и домат ,бих я съчетала с TEDI мус,не харесва много  плодове ,но това мисля би го хапнала.

Как прекарва лятото вашето дете и кой продукт на TEDI бихте му дали по време на игра, за да се зареди с витамини и енергия?

Това лято няма да ходим на море ,в предвид обстановката ,но и двамата прекарват много време в надуваемите басейни .
На каката вземам ТEDI плей понякога ,мисля че е най-подходящо за горещото време .

# 449
През лятото ходихме  на море и на планина . Бих дала Теди с морков , банан и малина , защото  го обичаме най-много !

Последна редакция: пн, 24 авг 2020, 20:55 от Misha_Sladkisha

Общи условия

Активация на акаунт