Открийте TEDI - нектари, сокове и мусове, които зареждат с витамини и добро настроение

• 21 649
  • 559
  •   1
Отговори
# 480
  • Лясковец
Малкият ми син много обича морков и банан и често си го пие,а големият обожава с малина и пие по една голяма бутилка. След игра,когато са уморени или за следобедна закуска винаги си пийват сок ТЕДИ

# 481
  • In Neverland
Най-често на парка или на разходка в близката горичка. А за бързо презареждане бих му дала TEDI muss.

# 482
Сега лятото сме почти всеки ден на плажа, най-удобно за носене ми е Теди Мус от всички видове.

# 483
Давам най-често сокче Теди ябълка. Ходи си на градина, но повече време прекараме навън и след градината, в раницата винаги имам сокче.

# 484
  • Бургас
Разходки и приятни занимания у дома.Предпочита сок с малини или ягоди.

# 485
Като повечето деца, дъщеря ми прекарва много време в игри навън, затова често носим сокче Теди със себе си.

# 486
Цялото лято е изпълнено със смях и игри било то вкъщи, навън с приятели или на море. Любим е сокът от ябълка, а комбинациите, които Теди предлага са добър източник на витамини.

# 487
Луди игри на двора и в площадката. Разходки също.
Бих дала сокче ябълка.

# 488
Моето дете прекарва времето навън в забавления и игри с приятели. Бих дала сокче Теди ябълка. 😊

# 489
Първият ни въпрос е:
Коя е любимата закуска на детето ви, която бихте комбинирали с вкусен и полезен TEDI продукт? - Любимата закуска на нашия мъник е кисело мляко с натрошени бисквитки. Комбинира се идеално с мусче на Теди за по-плодов вкус.

Вторият ни въпрос е:
Как прекарва лятото вашето дете и кой продукт на TEDI бихте му дали по време на игра, за да се зареди с витамини и енергия? - В жегите често му давам сокчета на Теди. Голям фен е.

# 490
Любима закуска са различни смутита. Теди мус е перфектен избор, който може да се допълва с различни храни.

# 491
Бих дала сокче ябълка.

# 492
Често сме на разходка в близката гора. Бих дала сок от ябълка и морков

# 493
Синовете ми прекарват основно времето си навън с приятели. Харесват всички вкусове, най вече ябълка и малина

# 494
Опитваме се да прекарваме възможно най-дълго време навън. Играем по паркове, ходим на разходки сред природата. Най-много обича сок от ябълка.

Общи условия

Активация на акаунт