Открийте TEDI - нектари, сокове и мусове, които зареждат с витамини и добро настроение

• 21 224
  • 559
  •   1
Отговори
# 540
Любима закуска - палачинки, съчетани със сок Теди. Лятото е по детските площадки и понякога на басейн.

# 541
Винаги сме на вън... Играем заедно и се забавляваме. Спортуваме и най-често носим от новите плодови Muss на ТЕДИ ... любимият на синът ми е ябълка и морков.

# 542
Любимата закуска на детето ми съдържа плодове - бананови палачинки - и се комбинира отлично с нектар Tedi.

# 543
Принцеси с кайма и нектар Теди, който зарежда с витамини и е без консерванти.

# 544
Моите деца обичат да закусват  мекици с сокче TEDI морков, ябълка и круша.

# 545
  • Варна, Пловдив
Коя е любимата закуска на детето ви, която бихте комбинирали с вкусен и полезен TEDI продукт?
Любимата закуска на сина ми е принцеси с кайма и айрян. Много обича и разнообразявам с Теди мус Праскова най-вече.

# 546
  • Варна, Пловдив
Как прекарва лятото вашето дете и кой продукт на TEDI бихте му дали по време на игра, за да се зареди с витамини и енергия?
Половината лято го прекарва във Варна -  на плаж, море, Морската градина, игри с приятелчета. Другата половина го прекарва с баба и дядо в Пловдив, тича, скача на воля на вилата, бере си сам плодове, зеленчуци. Като е цял ден навън и тогава предпочита сок/нектар. Нося винаги със себе си от малките сокчета.

# 547
Лятото често ходим на разходки в парка, за детето винаги нося сокче - най-често ябълка.

# 548
Обича пържени филийки сок ябълка Теди

# 549
  • София
2. Как прекарва лятото вашето дете и кой продукт на TEDI бихте му дали по време на игра, за да се зареди с витамини и енергия?
Дъщеря ми ходи на ясла, а вечер правим разходки в морската градина на Бургас. Давам и Теди с морков, ябълка и круша, към него проявява най-голям интерес.

# 550
  • SF
Не ям много плодове. Соковете през лятото са много удобни за носене и консумиране през целия ден, голяма част от който сме навън. Вкусно е и утолява жаждата.

# 551
  • Пловдив
Прекарва дните в игри в двора и на парка с другарчета. Затова като ожаднее давам вода и сокче Теди с моркови и малина или ягода. Обожава ги.

# 552
Любимата закуска на двете ни палави момиченца са макароните, а с тях мнго често на масата има изненадка- любим сок Теди банан!
Малките палавниципрекарват лятото в два различни малки града- плажуват на воля, до насита в минералните басейни, карат колело и тротинетка, играят на криеница със съседските деца, но... и при възможност изиграват и някоя игра на телефона..През този месец хапват ароматни праскови, сини сливи, вкусни смокини, с дъх на море, по бленуваното Бяло море, но недъстъпно в момента...И при хранене и в игри редовно пийват любимите сокчета Теди- не само банан, но и всички други предложения..

# 553
  • добрич
Обожаваме палачинки и домашна юфка.

# 554
Любимата закуска пържени филийки комбинация със сок TEDI. Лятото прекарваме в парка.

Общи условия

Активация на акаунт