Добър гинеколог в Пазарджик

• 11 321
  • 21
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Благодаря Ви за отговора, свързаха ме от регистратурата. Исках да проверя резултати от намазка, тъй като не живея в Пазарджик отдавна, но ходя при нея на профилактични прегледи. Хубав ден!

# 16
Здравейте може ли актуален телефонен номер на др-Кирянова? Благодаря предварително ❤️

# 17
Аз не бих рискувала. За предпочитане е коремният ехограф. Разбира се, че ще се види, но то сакчето и в последствие трябва да се наблюдава. При който и акушер-гинеколог да отидеш ще те прегледат. Бих ти препоръчала д-р Кириянова - Здравето. Няма роми толкова много и няма блъсканица, както е в Хигията.

# 18
2 бременности следях и родих Аг Лилия Димитрова ( в Хигия ) изключително доволна съм от нейното отношение,грижи,компетентност и всичко..
Също така и от Акушерка Даниела Станева  която ме изражда и двата пъти ( естествено раждане ) много добра, и те кара да се чувстваш в сигурни ръце , за мен това са изключителни специалисти!

# 19
Аз не бих рискувала. За предпочитане е коремният ехограф. Разбира се, че ще се види, но то сакчето и в последствие трябва да се наблюдава. При който и акушер-гинеколог да отидеш ще те прегледат. Бих ти препоръчала д-р Кириянова - Здравето. Няма роми толкова много и няма блъсканица, както е в Хигията.
pa kakvo vi pravyat romite to sega stanahte ot romite po nahalni....

# 20
Здравейте. Може ли мнение за д-р Петя Дудова Мбал Пазарджик
Благодаря

# 21
Негативно мнение за докторката..

Общи условия

Активация на акаунт