Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо 58

• 22 047
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
  • София
И моята цел е 58/7 кг.

# 661
Ехо, къде сте всички Kissing Heart

Ние отиваме на нетрадиционен двоен РД в планината. Хубав да е денят ви Heart Eyes

# 662
Тук смеее, сега ставаме! Heart
Смятаме да пием кафе на пристанището, времето е чудно! Весело и бодро да си изкарате Стреличка!
Честит Рожден ден на Инджито! Да е слънчева, щастлива, здрава и по често съдбата да я събира с любимите й хора!

# 663
  • Бургас
Добро утрооо Satisfied
Яли, пили и се веселили до...сутринта!
Прекрасна сватба!  Избухнахме...

Ирко, Мимчо и аз искам 58. И бях , допреди да отида  у комшиите... Сега се въртя междуу 59,9 и 60,9.
НО...Сватбата мина, оправдания вече няма. Захващам се!

Инджи, и тук да ти кажа  че  си най-слънчевия и щедро раздаващ любов човек,  когото поднавам! Бъди щастлива, момиче! Толкова  колкото си сега и дваж  пъти повече!

Последна редакция: вт, 13 окт 2020, 11:46 от Irinita

# 664
  • София
Привет, милички Heart
Инджи, честит  рожден ден! Да ти е пълен и дома, и сърцето, и ръцете, за да даряваш щедро усмивки Heart
Иринита, красота  Heart Кумата е разкошна! Ти също Heart  Щастливи да са младото семейство!
Прекрасен неделен ден !

# 665
  • Русе
Мале, Тудорке, колко си хубава! 💖💖
Кумата и тя не отстъпва! Да са много щастливи всички! 🍀🥳💜

Честит рожден ден, Инджи! Да си здрава, много щастлива, все по-често да са ти пълни сърцето и ръцете! 🥳❤🍷🍀

Прекрасна неделя да имате! 😘😘😘

# 666
  • Оптимист по принуда
Мале, Тудорини, прекрасни сте! Много стилни и красиви Heart

Инджи, слънце, честит рожден ден! Много да са миговете, дето пълнят сърцето Heart

Много емоционална седмица мина, още по-тежка предстои. Пращайте положителна енергия Heart

Джулс, Heart

Целувки на всички Kissing Heart

# 667
  • Русе
Демс, пращам много силно най-положителната енергия! 🍀❤❤❤🍀

# 668
  • София
Инджи, 😘😘😘😘 толкова красиви неща са ти пожелали всички, а за мен само остана да ги подкрепя и да ти кажа, че ти ги желая от все сърце! 😘😘😘
Иринитко, 😘😘😘 шЪ мЪ прощаваш, но ти и кумата сте прекрасни и яко сте засенчили булката! 😍😍😍
Деми, 😘😍🍀 пращам цялата си положителна енергия към теб! 🍀🍀🍀
Ние днес направихме една зоологическа, а после парк с бира. Децата на приятелите ни търчаха, а ние славно се размазахме. Пуста бира хич не е за въх- мъх, но на това топло време добре ми се отрази.
На всички 😘😘😘.

# 669
  • София
Честит рожден ден, Инджи! Пожелавам ти от сърце много здраве и щастие! Весел празник! Hug

Иринита, много хубост се е събрала на тази сватба. Много сте красиви всички. Hug
Демс, имаш цялата ми положителна енергия Hug

При мен - смениха дограмата, иззидаха ми колкото исках стена и ми заложиха новата. Сега ме очаква шпакловката, боята и монтирането на новата кухня. Аз си куцам, но от сряда съм в офиса, защото сроковете са ми същите независимо от моите здравословни проблеми. Спрях диетата. Реших, че няма смисъл да си пропилявам първият месец диета, заради по-малкото ми движение. На ден правя по 7-8000 крачки и съчетано с диетата щеше да е супер, а сега да гладувам и да не се движа реших, че не е добра идея.

Успех на всички диетуващи от утре! Hug

Джулс, Жгмъц, Мими, Стрела, Вангоби, Ничия, Матилда, Деси, Курдов, Танко, Сис, Мамекс и на останалите неспоменати много Hug

# 670
  • Бургас
Демчо, стискам всички  налични палци
Скрит текст:
(без този на десния крак, че нещо ме наболява...Защо ли?)
Да се случи най-доброто за теб!:purple_heart:
Благодаря ви за хубавите думи! Бях много  щастлива и горда с моето гардже. Прекрасно се справи със отговорностите на кума. Другата им най-добра приятелка беше старша шаферка и също се справи блестящо!
На една  от снимките е Доня Перфекта (Маман Laughing )

# 671
Привет, бандичка! Напълниха ми се очичките с хубост, красота и ведро настроение.
Сватенцеее, много си хубава, ПУ да не ти е уроки! Браво за стайлинга и прическите! Вангобчето добре го е казала.
Инджиии, честита да си! Огрявай все така своя и нашия свят! Бъди здрава и весел празник Gift Heart
Деминка, горе главата Flowers Four Leaf Clover
Режими няма, настроение също. Но няма да се давам. Хванала съм се със сто неща.
Успех на започващите от утре, по някое време ще се прикача и аз. Положението е належащо Joy

Последна редакция: нд, 11 окт 2020, 21:44 от Морска вълничка

# 672
  • София
Вълничкеее, 😘😘❤ Чула си ме! Мислех те, да знаеш!
Ир,😘😘 голями цалуФани и за теб и адаша!
Миленски, 😘те, така, те! Ще стане, както искаме, а баш за кухнята няма как да не стане! Стискам палци и за крачето и за кухнята!

# 673
Юхууу, бандата се е развихрила! Blue Heart
Тудорке, чуднички сте, много ми аресахте! Flowers Rose
Деми, стискам палци, да се случат нещата както е най добре за теб! Flowers Four Leaf Clover
Днес цял ден съм по улиците, последен ден свобода, от утре на къра и с летящ скок командировка,...а днес беше такъв прекрасен ден! Направо си ставаше и за плаж, лицето ми е изгоряло като ряпа.
Миленски, завиждам ти за кухнята, и дано кракът мине по скоро... Revolving Hearts
Къде е Десита, не ни е оставяла толкова дълго....дано всико е наред! Hands Pray

Последна редакция: нд, 11 окт 2020, 22:15 от mimi.7299

# 674
  • Русе
Наред е Мими, появявам се веднага Grinning
Нещо изскачат постоянно сто неща на работа и затова не се вясвам, но ви чета Hug
Инджи, да си ни жива, здрава, да се изпълнят всички пожелания от сърце Hug и все така да ти е пълна къщичката и сърцето - с любов и здраве за всички ви!

Дееемс, имаш всичката ми положителна енергия Hug дано всичко е наред!
Иринитко, прекрасна е кумата, а за майка ѝ - думи нямам Hug
Миленски, радвам се, че си доволна от майсторите Grinning ще се получи, но пази крачето Hug
Вангобче, не върви с въх-мъх бирата, ама в последните слънчеви дни - как да не ѝ се порадва още човек Grinning
ММ ме навива да си взема отпуска петък и да отидем за уикенд към Белоградчик (понеже ми е малко ходенето до Видин служебно Grinning), но не сме ходили натам семейно, така че може и да стане, ако е хубаво времето Simple Smile
На всички, да не пропусна някого, много HugHugHug и да имате много поводи за усмивки Hug

Общи условия

Активация на акаунт