Отговори
# 480
Аз носих моя лепена за секциото. Сложиха ми я преди изписването. Ходих до тоалетна , след като се прибрах, беше мъка.

# 481
Честити да са всички бебоци на техните мами и семейства,загубих броя,извинете ме,но от сърце ви желая много здраве и щастие заедно! ❤

# 482
Честито на новите мами и техните бебоци.
Тъй като след като всички ми казват ,че корема ми е прекалено вирнат, започнах да се взирам по детайлно и  например бельото винаги го нося под корем, но от известно време ме стяга и ми е дискомфортно. Това не означава ли ,че се е посмъкнал🤔

# 483
Най-вероятно, но може и да е така, защото ти се иска....Simple Smile Гледай и нивото на пъпа. Рано или късно наистина ще се смъкне както трябва Simple Smile

# 484
И аз постоянно се взирам в корема, дали не се е смъкнал. Днес на пример почти не си виждам пъпа, ама сигурно си въобразявам.
20дни преди термин съм. Каката я родих точно на този ден от бременността. Водите ми изтекоха към 18:30, сега се надявам пак да се случи 😅

# 485
  • Пловдив
Дари Дункова насочила съм се към Пълмед, уговорих се и с лекар, че мога да разчитам на него по всяко време....само като му гледам графика към края на месеца е в отпуск...в петък ще се видим и пак ще го обсъдим, аз искам нормално раждане и е божа работа кога ще се случи.
Harista добре, че си случила на любезен персонал и всичко е минало леко. Аз първия път бях в Хирургиите, но този път не ми се иска.

# 486
  • Denmark
Момичета, аз си ви чета постоянно, само ми е малко трудно писането.
Честито на всички вече родили и търпение за все още чакащите, идват бебчетата! Hug

Ние сме си вкъщи от вчера, с малчо не спахме цяла нощ понеже той плачеше ако не е на гърда. Часове наред хапва и зърната ужасно ме болят Sweat уж мажа с крем, но се надявам след няколко дни да се оправят. Някоя мама да има опит?
Възможно ли е и да нямам достатъчно коластра, за да се нахрани? 😔 Аз се чувствам изморена и слаба, но не мога да спя. Очите са ми постоянно в него...

# 487
Честито на всички нови бебоци, да са ви живи и здрави!

Нас ни започнаха коликите... Дано минат бързо, това е ужасно нещо!

# 488
Честито на всички нови бебчета, да са живи и здрави и много щастливи! Момичета имам въпрос, колко дни след секциото се къпахте нормално, а не на части, че забравих да питам като ми махнаха концие, а вече не издържам така.

# 489
Честито на всички нови бебчета, да са живи и здрави и много щастливи! Момичета имам въпрос, колко дни след секциото се къпахте нормално, а не на части, че забравих да питам като ми махнаха концие, а вече не издържам така.
Още в.болницата на 4-ти ден като махнаха превръзката от раната.Просто казаха да не насочваме струята на душа директно,а да оставяме сапунената вода от корема да се стича надолу и много добре да се подсуши раната след това.

# 490
И аз постоянно се взирам в корема, дали не се е смъкнал. Днес на пример почти не си виждам пъпа, ама сигурно си въобразявам.
20дни преди термин съм. Каката я родих точно на този ден от бременността. Водите ми изтекоха към 18:30, сега се надявам пак да се случи 😅
Аз съм 9 дни преди термин. Въобще нищо  не разбирам от този корем, единствено това с бельото и странно воднисто нещо, но по него нищо не мога да заключа.

# 491
Честито на всички мамчета! Бързо възстановяване и да са ви много здрави и спокойни бебоците! 🥰
И като стана въпрос за колики - може ли в една порция - шише - АМ да слагам и Лефакс и Абоколикен? Или по-добре да ги редувам през хранене? Ако въобще има някакво значение Simple Smile

# 492
Честито на всички мамчета! Бързо възстановяване и да са ви много здрави и спокойни бебоците! 🥰
И като стана въпрос за колики - може ли в една порция - шише - АМ да слагам и Лефакс и Абоколикен? Или по-добре да ги редувам през хранене? Ако въобще има някакво значение Simple Smile

Аз ги слагам на едно капките.

За къпането - на мен ми разрешиха още на следващия ден да се къпя изцяло, но бях с такава превръзка. Иначе на 4тия ден след изписването махнах и превръзката вкъщи и си се къпах спокойно.

# 493
Честито за новите бебчета да са здрави, усмихнати и игриви! Аз също ще раждам в Пълмед термина ми е на 18 август вчера ми падна тапата цял ден имах болки отивам в болницата и като ми казаха само 1 см и половина разкритие ми стана лошо😞 днес пак с вече по-болезнени контракции ама не са ми регулярни и ако до термин не родя още на същия ден ще ме приемат за предизвикване та дано не се достига до там.. Някакви съвети за развиване по-бързо на разкритието ако някоя мама каже ще е супер... Че ако с тея болки си продължа още 3 дни без развитие е ужасно. 😞

# 494
Rozmari на мене лекарката ми изписа цикатридина вагинални свещички. Каза ми, че помагат за еластичността долу, но и за разкритие. Не съм ги почнала още, защото тя е отпуска, въпреки че ме предопреди, че няма как да свършат работа за един ден. Та ако искаш пробвай, до 18ти имаш два три дни. Дано да свършат работа

Общи условия

Активация на акаунт