Паническо разстройство - 45

• 45 253
  • 734
  •   1
Отговори
# 300
Опитвам се да настроя мислите си положително,но като ме хване тревожността ,всичко положително се изпарява.На работа съм и до преди малко се тресях и държах телефона да набирам шефката,да й кажа че си тръгвам.Вече повече от 2 седмици съм така,няма ли да има затишие?Изгубих апетита си.От 3 дни съм на 1/4 ксетанор и стрезам,но не виждам никаква разлика.Има ли друг като мен ,който всеки ден е така?

# 301
Опитвам се да настроя мислите си положително,но като ме хване тревожността ,всичко положително се изпарява.На работа съм и до преди малко се тресях и държах телефона да набирам шефката,да й кажа че си тръгвам.Вече повече от 2 седмици съм така,няма ли да има затишие?Изгубих апетита си.От 3 дни съм на 1/4 ксетанор и стрезам,но не виждам никаква разлика.Има ли друг като мен ,който всеки ден е така?
Аз съм така всеки ден, затова даже съм в болнични в момента. Пия флуанксол и Сероксат, нямам кой знае какво подобрение.

# 302
Георги, това е резултата от холера. Сега ми каза сутрин 1т от 7,5 мг Корледин, и сутрин и вечер по 1 т Тромкардин комплекс. Мисля да почна Тромкардина и ще видим... Ти как мислиш?

Последна редакция: пт, 21 авг 2020, 14:08 от the_demon

# 303
Георго, това е резултата от холера. Сега ми каза сутрин 1т от 7,5 мг Корледин, и сутрин и вечер по 1 т Тромкардин комплекс. Мисля да почна Тромкардина и ще видим... Ти как мислиш?

Правилно назначено е лечението, тромкардина е една тъпа добавка, не се притеснявай. Като цяло почвай, не е лошо като за начало.

# 304
Да попитам днес си взех магнезий защото тази нощ получих силно схващане на мускула с адска болка, взех саше но след него адски болки в стомаха. Дали е от магнезия или съвпадение?

# 305
  • Цюрих
Да попитам днес си взех магнезий защото тази нощ получих силно схващане на мускула с адска болка, взех саше но след него адски болки в стомаха. Дали е от магнезия или съвпадение?
Ако е таблетка,да,наистина дразни силно стомаха.Аз поради тази причина пия магнезиев цитират на Биолектра.Дават ги на бременни и деца и се усвояват бързо и ефективно,без дразнене.Но е скъпо лекарство.

# 306
Ако е магнезиев сулфат или някаква форма на магнезиева сол, нормално.

# 307
Аз май нещо не съм добре.... Днес към 11.00 пих една таблетка Тромкардин и цял ден пулса ми е 80-100.Отвратителна работа... И цял ден едно такова напрежение усещам.. Не мога да си намеря място. Май пак ще почвам Инозитола вместо да се занимавам с глупости... Все повече започвам да си мисля, че проблема ми е неврогенен. 🙄👀

# 308
Виждам, че са ни преместили в подфорум Психично здраве. Да не се търсим в Хронични заболявания.

Мда, високоусвоимите магнезиеви съединения са по-скъпи. Но така излизат по на сметка. Аз поръчвам от фитнеса, с някоя обща доставка.

Как сте днес?
На мен ми е отнесено от махането на поредното половин бензо!

Малко Сандански!

# 309
Аз май нещо не съм добре.... Днес към 11.00 пих една таблетка Тромкардин и цял ден пулса ми е 80-100.Отвратителна работа... И цял ден едно такова напрежение усещам.. Не мога да си намеря място. Май пак ще почвам Инозитола вместо да се занимавам с глупости... Все повече започвам да си мисля, че проблема ми е неврогенен. 🙄👀
E неврогенен е де, някой друго казал ли е. Независимо от това, пак се лекува със стандартните медикаменти Simple Smile

# 310
Здравейте отново, аз пак да попитам някой има ли често екстрасистоли и ако да как се справяте с това?
Има дни, в които почти никакви не усещам, но в други се случва през няколко часа през целия ден или пък понякога през няколко минути за определен интервал от време.
Не съм сигурна вече къде да търся причината. Паник атаки отдавна не получавам, но вероятно някаква тревожност си тлее, дали обаче това е проблема?

# 311
  • Цюрих
Аз изкарах към 10 дни без сериозни оплаквания. Георги позна, че след 10-15дни пак започват гадините. Не знам дали е от жегата, че тук цяла седмица беше около 33*,но днес нещо ми стана едно такова странно. Вървя си по пътя и все едно съм наполовина в себе си, някак не си усещам краката, замая ми се, притупка ми сърцето веднъж дваж и ме дрънна лека вълна от страх. Но беше лека. И днес пак се прозявам. Пък 3-4 дни почти бяха изчезнали тези прозявки.. Детето щеше да ходи на басейн с класа и аз може би подсъзнателно съм се притеснила, защото докато не се върна не се успокоих.И никой да не ми каже, че с автобус ще ги водят, а аз мислех, че с градския транспорт и се притеснявах да не ми я загубят... че и езика не знае още добре... Като някой тресне вратата и ми призлява, удря ме вълна в корема... От два дена нямам и настроение, плаче ми се, тъпо ми е, не ми се чисти и нищо не ми се прави... И никой нищо не ми изписва, все казват, че ще ми мине, да чакам.. Днес звънях до България, ЛЛ ми вика да не пия диазепам, а само Алора. Ще помогне ли? Вече се чудя дали да не накарам някой да ми изпише един Лексотан... Какво да правя, бе, хора? Досега консултации и прегледи с 4-ма психиатри и 3-ма ЛЛ и всеки вика, че няма нужда от лекарства. Паниките се преживяват, но това прозяване супер много ме дразни... и ми докарва хипохондрията... чудех се сърце ли е, бял дроб ли е... Добре че скоро правих изследвания, но сега си мисля да не са ме излъгал, що не ми минава... Кога ще спре!!!???Писна ми!!

Последна редакция: пт, 21 авг 2020, 23:07 от Шоколад

# 312
Maria Sia , имала съм период в който екстрасистулите са ми били непрекъснати, по цял ден и цяла нощ. След всеки 3-ти удар пауза , и после силен удар и така до откат. Направо да полудееш. След холтера последния път кардиологът ми каза че такова чудо не е виждал. Беше се хванал за главата. Не мога да кажа колко хиляди екстрасистули на денонощие беше регистрирал. И какво, пих бетаблокер, антиаритмик, антиаритмиците са вредни между другото, и въпреки това тези хиляди екстрасистули се оказа че не са опасни. Вследствие на пролапс и на Базед и на стрес и т.н. Много пъти сме коментирали в темата. На периоди е. Ще отмине,не се страхувай. И пак ще се върне след време. Причините са комплексни, обикновено са свързани с напрежение и стрес. Стига да не са прекалено на често, като при мен тогава,не им обръщайте внимание.

# 313
  • Лондон
Какви витамини и минерали вземате ?  От кои добавки сте доволни ? Ако някой е вземал -глицин- ,моля да сподели или дайте мнение .

# 314
Какви витамини и минерали вземате ?  От кои добавки сте доволни ? Ако някой е вземал -глицин- ,моля да сподели или дайте мнение .
Имаш проблем със ставите и хрущялите?
Глицина е от есенциалните аминокиселини, синтезира се в организма , и се приема и от месото и млечните. Ако искаш да пиеш аминокиселини, си вземи направо комплекс. Иначе си е чист търговски трик това. Аз съм го вземал наред с всички други аминки и BCAA отделно като тренирах билдинга.
Ако искаш добавки за ГТР и ПР, гледай за Витамин Б комплексите, Селен, Ашваганда, Инозитол, DHEA и Магнезий.
Екстрасистолите са си... Гадни. И всеки ги има. Просто при някой са много и са силни. При други са малко, но пак силни. Общо взето причината не е ясна точно защо ги има. Ама и не са проблем. Всъщност проблем са, но трябва да се види от кой вид са. Понеже понякога са свързани с атриално трептене или са предхождащи такова. Но е факт, че са адски неприятно нещо.
Шоколад, нещата ще се редуват. Ще се и разреждат. Диазепам няма да взимаш за щяло и нещяло. То па тоя утрепан медикамент, дядото на бензодиазепините що ли го изписват незнам. Приеми нещата, че няма нищо и си действай нещата. Иначе се затваряш в спираловидно слизане към дъно.

Общи условия

Активация на акаунт