Паническо разстройство - 45

• 45 213
  • 734
  •   1
Отговори
# 240
Ако не съм в депресия,съм тревожна,ако нямам тревожност съм в депресия...един омагьосан кръг и край няма.Будя се в ужасно настроение ,което по принцип е нормално за мен,но аз го отдавам на ПР и оттам целия ден ми тръгва "супер"

# 241
Имате ли идея дали може зъболекарска упойка с нашите лекарства? Май ще се стигне до ровене в зъба. И то в Шумен🤦‍♀️
Това е много добър въпрос. Уведоми зъболекаря какво взимаш, защото Е ВЪЗМОЖНА реакция.

# 242
  • София
Трябвало да се вади зъбът, но трябвало да съм наблизо, та нямало да стане. Запуши го с едно като пластилин и ми пожела успех и приятно море. Каръщина.

# 243
Сали и аз си мислех, че защото е понеделник, но не. Обадих се на пси и тя ми се накара защо си правя своеволия с хаповете, като току що ми е присветнало и съм взела да ги намалям веднага. Пусто не мога и не мога да се примиря че ги пия. 10г се боря да махам велаксина и сега още 1 АД ми добавиха. Примирих се вече с първото, но с другото не мога. Егати. По лесно спрях ксанакса от тъпото тритико. В работата ми се носи славата днес дочух, че съм егати пердето щом се били събрали всички шефове в кръг и аз съм минала през тях за ве цето. Те предпочитали да се напикат, вместо да минат.
Което направо ме смая. Аз и перде. Нищо ама нищна общо.
Кой антидепресант ти добавиха. Тритикото ли? Само с велаксина не става ли? Тритикото АД ли е, не е ли само за отпускане?

# 244
  • Цюрих
Имате ли идея дали може зъболекарска упойка с нашите лекарства? Май ще се стигне до ровене в зъба. И то в Шумен🤦‍♀️
Ел,аз от упойката редовно получавам паник-атаки.Зъбарите ми викат,че било от страх,но като четох в едната листовка, заради адреналина на се дразни нервната система и оттам-срягане в сърцето, прескачане и паники.Ще си получиш ПА като стой та гледай,но минава за час-два.
May Ling,аз също бях получавала две-три поредни години яко силни ПА само август месец.После зачестиха.И мен ме успокоява плетенето,ама много!Плети си, забавно е Simple SmileЕто аз какво сътворих тези дни:
Скрит текст:

Иначе тези дни съм ок,само вчера дето ходих по слънцето и бях направо....разтопен шоколад отвсякъде.Ама се освестих бързо...Нямам осезаеми паники,спя си.Даже вече спя нормално без прекъсвания,около 7-8ч.Имах някакво замайване тази сутрин,ама си хапнах шоколад и се оправих,че ми беше ниско кръвното.Продължавам да излизам и се чувствам добре.
Оправям се,Слава на Бога!
Дано няма изригвания повече...
Децата почнаха училището и се надявам тишината сутринта да ме възстановява още.
Искам да питам и още нещо,моя близка има шизофрения,пие Лепонекс и Талитон.Обаче от два дни има тремор на едната ръка.От какво може да е?Била е спряла Талитона за няколко дни.От това или е възможно да не си пие хапчетата?На какъв лекар може да отиде?

Последна редакция: пн, 17 авг 2020, 18:18 от Шоколад

# 245
Шоколадче, много си добра. Я какви неща си изплела. Аз не мога, никой не ме е учил. Иначе за твоята позната ... идея нямам. Дано някой ти даде съвет.

Да ви кажа ,до сега на мен само веднъж ми е ваден зъб и как отидох до кабинета аз си знам. Много ме беше страх. Обаче като ми биха упойката, беше лесно , с нещо като писалка, някакво цъкане се чуваше никаква болка, така ме отпусна, не получих паник атака, а бях на косъм преди упойката. Елдорадо,не се настройвай предварително че нещо лошо ще се случи. Може упойката изобщо да не ти засили паниката. Но Георги е прав, предупреди какво пиеш, има различни упойки. Нека зъболекарят знае.

# 246
Сали и аз си мислех, че защото е понеделник, но не. Обадих се на пси и тя ми се накара защо си правя своеволия с хаповете, като току що ми е присветнало и съм взела да ги намалям веднага. Пусто не мога и не мога да се примиря че ги пия. 10г се боря да махам велаксина и сега още 1 АД ми добавиха. Примирих се вече с първото, но с другото не мога. Егати. По лесно спрях ксанакса от тъпото тритико. В работата ми се носи славата днес дочух, че съм егати пердето щом се били събрали всички шефове в кръг и аз съм минала през тях за ве цето. Те предпочитали да се напикат, вместо да минат.
Което направо ме смая. Аз и перде. Нищо ама нищна общо.
Кой антидепресант ти добавиха. Тритикото ли? Само с велаксина не става ли? Тритикото АД ли е, не е ли само за отпускане?
Добавиха тритико от края на февруари. Средата на април го качихме на 2, иначе бях на 1. Ад е да. Води се атипичен ад. За сън главно. Не повлиява кой знае колко тревожността, но като се намали, виж какво става. С велаксина само ставаше 10г. Вече действието му отслабна и прибавиха помощно към него. Все си мисля, че можеха нещо мн по ефикастно да ми дадат.

# 247
Та като ще знае този стоматолог какво да прави, ще си прави какво си знае...

Социално дистанцирала съм се тези месеци. Днес бях пак да се регистрирам на борсата, други неща в града, за повече време. Аз само се изнервям. Пропадам направо по улиците, в големите магазини.
Но имам успокояваща гледка от терасата (Рила и Пирин са в облаци)!
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 17 авг 2020, 19:49 от Jerry F

# 248
Добавиха тритико от края на февруари. Средата на април го качихме на 2, иначе бях на 1. Ад е да. Води се атипичен ад. За сън главно. Не повлиява кой знае колко тревожността, но като се намали, виж какво става. С велаксина само ставаше 10г. Вече действието му отслабна и прибавиха помощно към него. Все си мисля, че можеха нещо мн по ефикастно да ми дадат.
Добре де, карай си тритикото така както се чувстваш добре. Защо толкова напираш да го намаляш или спираш, след като си установила една доза при която се чувстваш добре. Карай си с тази доза и това е. След като се чувстваш добре, защо изобщо ти трябва да си правиш експерименти да я намаляш?

# 249
Добре де, карай си тритикото така както се чувстваш добре. Защо толкова напираш да го намаляш или спираш, след като си установила една доза при която се чувстваш добре. Карай си с тази доза и това е. След като се чувстваш добре, защо изобщо ти трябва да си правиш експерименти да я намаляш?
Ами цял живот ли на хапчета, накрая и тритикото като го пия сто години и спре да действа, кво правим. Освен това от тая  доза като я изпия вечер след час два ми започваше такъв световъртеж, че не можех да ходя. И през деня ми е едно замаяно и размазано. И си  викам чакай да видя дали не е от тритикото, ако го намаля дали няма да изчезне или поне  да се намали световртежа.

# 250
  • Цюрих
Туй ще да ти е от кръвното,пада ти от лекарствата, затова.Премери си го, когато ти се замота.Знам,че Трикото сваля кръвното.Както и другите седативи.

# 251
Аз да дам отчет. Днес бях на втория кардиолог. Човека също смята, че сърцебиенето ми е свързано със "хормоналната буря", която вероятно вилнее в настъпващата ми менопауза😁🙃. Каза, че тази синусова тахикардия, която имам от време на време не била нещо особено и според него не е за бета блокер. Утре все пак ще ми слага холтер, за да види за какво иде реч... Изписа ми Тромкардин комплекс, сутрин и вечер по 1 т. Някой пил ли е? Георги, моля дай мнение за тази добавка(по състава май не е в много усвояеми форми)... Да очаквам ли някакво неразположение от нея?

# 252
Туй ще да ти е от кръвното,пада ти от лекарствата, затова.Премери си го, когато ти се замота.Знам,че Трикото сваля кръвното.Както и другите седативи.
Благодаря Шоко😍

# 253
Някой от вас стигал ли е до смяна на работа, поради свръхтревожност от настоящата такава? Като в дупка съм, хем искам нещо по-леко, хем не ми стиска! След смяна на работа да сте се чувствали по-добре?

# 254
Някой от вас стигал ли е до смяна на работа, поради свръхтревожност от настоящата такава? Като в дупка съм, хем искам нещо по-леко, хем не ми стиска! След смяна на работа да сте се чувствали по-добре?
Аз съм си го мислила,обаче осъзнах ,че на няколко раб.места съм получавала тревожност ,което ме навежда на мисълта,че не е от раб.място,а от главата.Смяната на раб.място според мен е грешка,защото е бягство.Това е моето мнение

Общи условия

Активация на акаунт