Паническо разстройство - 45

• 44 149
  • 734
  •   2
Отговори
# 405
Днес си купих селен. Някъде четох тука че било полезно за аритмиите. Някои знае ли дали мога да го комбинирам с магнезий и витамин С
Може да го комбинираш. Селен действа добре с магнезий. При аритмия в зависимост от произхода и помага. Но не се разчита само на него ако е патологично изменена функцията.

# 406
Днес си купих селен. Някъде четох тука че било полезно за аритмиите. Някои знае ли дали мога да го комбинирам с магнезий и витамин С
Може да го комбинираш. Селен действа добре с магнезий. При аритмия в зависимост от произхода и помага. Но не се разчита само на него ако е патологично изменена функцията.

Шубе ме е да ида на холтер. Ако го сложа и сигурно от тва ще дръпна пулса нагоре. Имам диагноза минимален пролапс на митр. Клапа и преди 2г не ми дадоха бета блокер. Ама с тея паник атаки незнам от кое става тва сърцебиене.

# 407
Аз съм писала за селена тук в групата. На мен ми помогна за аритмията. Магнезий съм пила по препоръка на кардиолога ударно 3 пъти на ден и нямаше ефект при мен. От групата за Базедова болест научих за селена. Може би на мен ми помогна точно защото имах проблем с ЩЗ. Но е полезен, няма да навреди със сигурност, даже съчетан с магнезий само може да помогне. Аз го пих месеци, може би 3-4, вече не помня, спрях го за малко и пак го почнах. В момента пак съм в почивка, но общо взето гледам да го пия. От години се боря с аритмиите и чак с пиенето на селен усетих облекчение.

# 408
Аз бях на пси днес и ми изписа Есциталопрам като за начало по половинка.И Лирика преди сън.Мислите ли че е добро комбо и някой да е имал по-изразени нежелани реакции от някое от лекарствата?

# 409
Аз бях на пси днес и ми изписа Есциталопрам като за начало по половинка.И Лирика преди сън.Мислите ли че е добро комбо и някой да е имал по-изразени нежелани реакции от някое от лекарствата?
Добро стандартно лечение. Лириката е супер, в началото много те замайва, действа на рецепторите за алкохолно опиянение. Впрочем с нея никакво бензо или алкохол! Странични ефекти може би замайване и главоболие със суха уста ще имаш в началото, да кажем 10-на дена.

# 410
На същата комбинация съм в момента, само че Ципралекса (който е Есциталопрам) ми е цял на ден (сутрин) и лириката я пия половин сутрин и половин вечер. Ти по колко лирика пиеш вечер - една цяла ли?
От Лириката, както е казал Георги преди мен, ще ти е доста замаяно в началото. Аз със сутрешната доза лирика така и не свикнах, замаяно ми е поне 4 часа след нея и докторката каза да я спирам сутрин Лириката. Явно в съчетание с Ципралекса и лирика виенето на свят се увеличата, защото от вечерната доза лирика не ми се вие толкова много свят. Месец вече пия тази комбинация и всичко е наред засега.
Есциталопрам ще ти го направят цял след няколко дни, половинка е малко. Стандартната доза е 10 мг.

# 411
Да,след 4 дена каза,че ще увеличим дозата ако се чувствам добре.Иначе Лириката по 1 таблетка само преди вечер ми я изписа,главно за по-лесно заспиване,защото вечер ми трябват 1-2 часа докато заспя,а и имам потрепвания,мравучкания и всякакви такива гадости.Иначе бензо и алкохол не приемам,така че няма да е проблем,а и каза че по някое време ще спрем и Лириката когато ми се подобри малко заспиването.

# 412
А иначе ако пия хапчето към 12 вместо сутринта дали ще е проблем,понеже малко се позабавих с купуването му от аптеката и вече стана обяд.

# 413
Ако говориш за есциталопрама , започни си го от утре . От него също в началото може да имаш сериозно гадене и главоболие. Поне на мен така ми действаше ципралекс. След време отминава.

# 414
А иначе ако пия хапчето към 12 вместо сутринта дали ще е проблем,понеже малко се позабавих с купуването му от аптеката и вече стана обяд.
Аз редовно го пия към 11-12 ч. няма проблем. Въпросът е да не е след 12 ч. че става късно тогава.
Лириката една цяла вечер направо ще те трупяса Simple Smile Аз пия половинка вечер и заспивам като пън Simple Smile И мен ме боля главата от ципралекса, но минава за 5-6 дни.

Да питам аз нещо друго. Някой пил ли е тази добавка - https://puremethylfolate.com/produkt/b-%d0%ba%d0%be%d0%bc%d0%bf% … 1%83%d0%bb%d0%b8/ . Доста е скъпа, но дали има полза или само лъжат хората.
Чета колко много го хвалят точно този B-комплекс с L-Метилфолат, то хвалби, то чудо и накрая пише буквално
"*Тези твърдения не са направени на база оценка на Българска агенция по безопасност на храните и съответните администрации в САЩ. Тези продукти нямат за цел да диагностицират, третират, лекуват или да препятстват заболяване."
Еми извинявай, ама аз, като не лекува, защо да го пия тогава.

Последна редакция: пт, 28 авг 2020, 18:42 от Кура булгара

# 415
Някой пил ли е Сероксат 20 мг с арипипразол 15 мг? Какво мислите за тази комбинация?

# 416
А каква е ролята на флуанксола?Защото моята комбинация за ПР и тревожно разстройство е серопрам 1/2 сутрин флуанксол 1т вечер и клонарекса...днес пси каза,че клонарекса почваме да го махаме,но флуанксол още поне 5 месеца

# 417
А каква е ролята на флуанксола?Защото моята комбинация за ПР и тревожно разстройство е серопрам 1/2 сутрин флуанксол 1т вечер и клонарекса...днес пси каза,че клонарекса почваме да го махаме,но флуанксол още поне 5 месеца
Блокира ти фобийните мисли, докато мозъка си изгражда новите пътеки към синапсите. Общо взето те пази от психоза. И това е много хубаво на теория, повечето хора на практика обаче не се справят и пак психясват. Но ако нямаш фобия, значи си ОК.

# 418
Блокира ти фобийните мисли, докато мозъка си изгражда новите пътеки към синапсите. Общо взето те пази от психоза. И това е много хубаво на теория, повечето хора на практика обаче не се справят и пак психясват. Но ако нямаш фобия, значи си ОК.
По принцип нямам фобии,нямам и някакви психически симптоми като натрапчиви мисли или окр и се надявам никога да нямам...имам само физически симптоми и те са ми достатъчни,защото са доста ...аз дори ПА не правя ,просто си "получавам " инсулти,инфаркти,задушавам се,припадам,пръска ми се сърцето,липса на апетит...ужасни са тези усещания...да си напълно здрав физически...А всеки ден да умираш по 100 пъти...мисля,че ме разбирате какво имам впредвид....
Георги щом е за фобии тогава ок ли е ,че трябва да го пия заедно с серопрам....пси ми каза,че флуанксол щял да бъде моя Деанксит....не че някога съм пила Деанксит...сега тези лекарства които пия са първите които някога съм пила...аз не бях получавала до сега...Сега започнах да се чудя ок ли ми е лечението....но пък вече 40 дни ги пия и се чувствам доста по добре..ще видим как ще е когато спра клонарекса

# 419
По принцип нямам фобии,нямам и някакви психически симптоми като натрапчиви мисли или окр и се надявам никога да нямам...имам само физически симптоми и те са ми достатъчни,защото са доста ...аз дори ПА не правя ,просто си "получавам " инсулти,инфаркти,задушавам се,припадам,пръска ми се сърцето,липса на апетит...ужасни са тези усещания...да си напълно здрав физически...А всеки ден да умираш по 100 пъти...мисля,че ме разбирате какво имам впредвид....
Георги щом е за фобии тогава ок ли е ,че трябва да го пия заедно с серопрам....пси ми каза,че флуанксол щял да бъде моя Деанксит....не че някога съм пила Деанксит...сега тези лекарства които пия са първите които някога съм пила...аз не бях получавала до сега...Сега започнах да се чудя ок ли ми е лечението....но пък вече 40 дни ги пия и се чувствам доста по добре..ще видим как ще е когато спра клонарекса
Е да, пиеш АД с Антипсихотик, което е деанксид, но поне модерен. Мелитрацена е дядото на флуанксола, така че си ОК. А това че умираш, а не си още, значи че нищо ти няма. Тоя мозък вземи да го учиш. Да се сеща.

Общи условия

Активация на акаунт