Паническо разстройство - 45

• 43 396
  • 734
  •   1
Отговори
# 645
И последно, колко може да се пие като продължителност.
Може да си го пиеш примерно 6 месеца и 1 да почиваш.

# 646
Вися аз в оптика днес, тя е в единия край на аптека, и се чудя от всички изброени неща до тук да питам аптекарите.  Да си до'оарча парите!
Накрая теглих една и отидох на обяд с един 28 годишен психолог. Махнах бутилка бяло вино!
Но както предполагах в психолога надделя мъжа!
Та аз нямам консултация, само обяд, вино и дънки Simple Smile

Възхищавам ти се на либидото
Аз нещо от много време нямам никакво желание. Преди бях секс стихия
Помогни как да започнем пак да обичаме секса

# 647
  • София
След днешното посещение при пси се сдобих плюс Есцитила и с Флуанксол. Дано има ефект, че като му четох листовката се сдухах. Либидо и аз нямам, ама никакво. От днешните изследвания имам леко завишени левкоцити - горна граница 10.5, моите са 11.13 и моноцити - г.г. - 0.800 - моите - 0.85. Всичко друго изглежда наред.
За бременното момиче - препоръчаха ми д-р Владимирова от Александровска, имала голям опит с бременни жени с ПР.

# 648
След днешното посещение при пси се сдобих плюс Есцитила и с Флуанксол. Дано има ефект, че като му четох листовката се сдухах. Либидо и аз нямам, ама никакво. От днешните изследвания имам леко завишени левкоцити - горна граница 10.5, моите са 11.13 и моноцити - г.г. - 0.800 - моите - 0.85. Всичко друго изглежда наред.
За бременното момиче - препоръчаха ми д-р Владимирова от Александровска, имала голям опит с бременни жени с ПР.
Нищо ти няма значи. Левкоцитите са ти в норма, няма нищо. Най вероятно си имала някаква урологична инфекция наскоро, която е преминала. Флуанксола е много хубав медикамент, но не смятам, че ще ти свърши работа. Обаче опитай, много е възможно да потисне тия страхове от физически болести, дето те мъчат.

# 649
  • София
Мерси, Георги! Златен си!
Някой от вас да е ходил да му леят куршум или да му баят и такива щуротии? Мен сега ме убеждават да ходя, ама мен ме е страх от такива хора.

# 650
Аз съм ходила да ми леят куршум няколко пъти след преживян страх. Няма нищо страшно. Даже бабата , която ми ля куршума ми каза периодично да ходя и без да съм се уплашила от нещо. Пречистващо било. Дали наистина помага или е внушение незнам, но винаги съм се чувствала добре след това. За баене нищо не мога да кажа, даже страшничко ми звучи.
Аз в момента се чувствам добре. Виках си , няма да се хваля, че като се метна на черешата пак ще рева тук, но в момента се чувствам супер. Пък като започна Ашвагандата съвсем ще задобрея 😉. Даже до колкото четох на какво помага, ще взема да стана някоя секс фурия. Аз и без това след като махнах ципралекса, проблеми с либидото нямам. Имайте предвид че сексът също помага за наше проблеми. Така че не го избягвайте, а го правете.

# 651
Елдорадо аз пия Флуанксол от 6 години и мисля, че много добре ми действа. Пия го в комбинация с Ципралекс от тези два медикамента се изправих на крака след тежка депресия и ПР. Дано и на теб ти помогне.

# 652
Мерси, Георги! Златен си!
Някой от вас да е ходил да му леят куршум или да му баят и такива щуротии? Мен сега ме убеждават да ходя, ама мен ме е страх от такива хора.
Ако си вярваща християнка, няма се занимаваш с такива глупости. Да не навлизам в дълбочина, но наскоро насметох една застаряваща кифла, имаща се за много вярваща, но ходила на ходжа.

# 653
Аз съм вярваща християнка и бабата при която съм ходила да ми лее куршум е също такава. За протокола , взема 2 лв. за леенето.

# 654
Джери, кво им правиш на тия мъже, че така ти налитат. Как ги омайваш, научи ни. Аз един не мога. Не че се напъвам де, а и нали уж си имам мой. Нещо либидото и на мен хич ми го няма откак съм в това състояние. Но не отказвам на моя никога, щот нали било полезно.
Аз днес съм сравнително добре, да чукна на дърво. Даже до спешните капки на Бах не съм прибягвала. Не вярвах че помагат, но е факт, дори и при силна криза. 4 капки под езика и до 30 мин си ти. Но предните два дни си беше гадно. В сряда бая силна беше гадта. От петък ме почнаха. Викам има нещо не как трябва в лечението ми.
Георги, може ли да пия ашвагандата от снимката с велаксина и тритикото. Да не би да си взаимодействат и да ми стане нещо.
Ел, днес и аз при нашата обща пси. Мн е сладка, нали. Обожавам я. Много се забавлява с моите разкази. Питах я за теб, тя каза че и ти си питала за мен. Вика днеска и двете идвате с добър хипохондричен репертоар. Аз от вратата я почнах, че искам ЯМР, кръвни изследвания на всичко що може да се изследва, щитовидна, пкр, вит д, вит в12. Хвана се за главата. Вика, бе нищо ти няма бе човек, всичко е от хроничното ти тревожно разстройство. Понеже при мен страха от психоза е най-силен, ми каза че не полудявам. Бе не си луда, документ съм ти дала даже, голям мерак да се изкараш луда, ма ще те разочаровам, не си. Бая се посмях с нея. Не промени нищо в дозите. Каза, че не ме вижда влошена. Велаксина си ми е на 2, единствено тритикото каза да видя още седмица дали ще продължат кризите и да мина от 1 и 2/3 на 2.
Като изляза от кабинета й пърхам, така умее тая жена. Страхотна е.
Сали, дай координати на бабата. Къде се намира
За Владимирова, никак не я препоръчвам. От няколко места вече чух кофти отзиви.

Последна редакция: пт, 11 сеп 2020, 23:35 от Danjelita1

# 655
  • Цюрих
Аз съм вярваща християнка и бабата при която съм ходила да ми лее куршум е също такава. За протокола , взема 2 лв. за леенето.
Като си вярваща християнка,трябва да знаеш,че отиваш при врага.Каква помощ от дявола?Православната църква не го разрешава,а също и всяка друга християнска деноминация.
По-добре се моли,като вярваш Grinning
Казвам ти го като човек,занимавал се с окултизъм,лека форма на
чародейство и бивша (почти на път да стане професионална)врачка.
И аз сега съм християнка и съм щастлива,че не се занимавам с тези неща.....страшно е!Нямаш представа с какво се захващаш!

# 656
Бе, Дани, 'убава съм и правя добри неща!
Ставане в 5 за тренировка, един час, преходче после! Абе и курва съм си!

Майтап, ама Танчето е влюбена! Тотално отчаяние, само той ми е в мисълта!
Някой да ме стегне!!!
Моля!!!

# 657
Джери, кво им правиш на тия мъже, че така ти налитат. Как ги омайваш, научи ни. Аз един не мога. Не че се напъвам де, а и нали уж си имам мой. Нещо либидото и на мен хич ми го няма откак съм в това състояние. Но не отказвам на моя никога, щот нали било полезно.
Аз днес съм сравнително добре, да чукна на дърво. Даже до спешните капки на Бах не съм прибягвала. Не вярвах че помагат, но е факт, дори и при силна криза. 4 капки под езика и до 30 мин си ти. Но предните два дни си беше гадно. В сряда бая силна беше гадта. От петък ме почнаха. Викам има нещо не как трябва в лечението ми.
Георги, може ли да пия ашвагандата от снимката с велаксина и тритикото. Да не би да си взаимодействат и да ми стане нещо.
Ел, днес и аз при нашата обща пси. Мн е сладка, нали. Обожавам я. Много се забавлява с моите разкази. Питах я за теб, тя каза че и ти си питала за мен. Вика днеска и двете идвате с добър хипохондричен репертоар. Аз от вратата я почнах, че искам ЯМР, кръвни изследвания на всичко що може да се изследва, щитовидна, пкр, вит д, вит в12. Хвана се за главата. Вика, бе нищо ти няма бе човек, всичко е от хроничното ти тревожно разстройство. Понеже при мен страха от психоза е най-силен, ми каза че не полудявам. Бе не си луда, документ съм ти дала даже, голям мерак да се изкараш луда, ма ще те разочаровам, не си. Бая се посмях с нея. Не промени нищо в дозите. Каза, че не ме вижда влошена. Велаксина си ми е на 2, единствено тритикото каза да видя още седмица дали ще продължат кризите и да мина от 1 и 2/3 на 2.
Като изляза от кабинета й пърхам, така умее тая жена. Страхотна е.
Сали, дай координати на бабата. Къде се намира
За Владимирова, никак не я препоръчвам. От няколко места вече чух кофти отзиви.
Можеш да я пиеш ашвагандата. То механизма на действие е различен. Самата добавка също се метаболизира в черния дроб, но за разлика от АД, не оказва влияние върху серотонина. Но в комбинация с бензодиазепини може да предизвика много седация. В смисъл, че успокоява. SSRI медикаментите действат възбуждащо нервната система(нали депресирания човек е ленив и само лежи). Та по тази линия е и това, че докато започне да действа АД, сме на черешата около 2-3 седмици заради тази стимулация на мозъка.

# 658
Като си вярваща християнка,трябва да знаеш,че отиваш при врага.Каква помощ от дявола?Православната църква не го разрешава,а също и всяка друга християнска деноминация.
По-добре се моли,като вярваш Grinning
Казвам ти го като човек,занимавал се с окултизъм,лека форма на
чародейство и бивша (почти на път да стане професионална)врачка.
И аз сега съм християнка и съм щастлива,че не се занимавам с тези неща.....страшно е!Нямаш представа с какво се захващаш!

+1
Ако наистина някой е християнин  да си сяда на задника и да се моли,  а не да се занимава с глупости и окултизъм.

# 659
Бе, Дани, 'убава съм и правя добри неща!
Ставане в 5 за тренировка, един час, преходче после! Абе и курва съм си!

Майтап, ама Танчето е влюбена! Тотално отчаяние, само той ми е в мисълта!
Някой да ме стегне!!!
Моля!!!
Джери, ще ме умориш от смях. Радвай се, че си влюбена, само това е лекарството, вервай, нищо друго. Моля се и на мен да ми се случи, че да литна. Сънувах такъв хубав реалистичен сън, че си вървя из къщи и си се усмихвам сама. Колко малко му трябва на човек.
Георги, благодаря! Значи ашвагандата влияе на адреналина и го намаля, разбрах. По две от тия хапчета. Сутрин и вечер

Общи условия

Активация на акаунт