СЕДМИ клас 2019/2020 - Ваканцията 1!

• 37 979
  • 756
  •   1
Отговори
# 465
В сайта на нашето училище също няма никаквс информация още. Нормално е. Имам приятелки, които преподават там. Всички са в отпуск в момента, включително директорката. Е, сигурно има оставени 2-3 дежурни, за зор заман. Те и свободни места нямаха след второ класиране, та няма кой да се мотае в училище. На 01.09 се връщат всички на работа и тогава ще чакам родителска среща, указания за учебници. На сайта стои списъкът за отминалата учебна година. Едва ли ще има промяна за осми клас, но все пак бърза работа нямам, ще изчакам. Така или иначе учебниците по език се купуват с обща поръчка.

# 466
ФЕГ си обяви класирането:
https://www.feg.bg/priem/

# 467
  • София
Предпоследният подал печели с 0.5 точки  Simple Smile

# 468
  • София
Родителска среща при нас е обявена за седмицата 8-11 септември. Когато видим точната дата, ще можем да си плануваме кратка ваканция, че точно тогава сме в отпуска. Но РС не искам да изпусна!
Учебници са обявени на сайта на НПМГ, за новата учебна година, по класове. Наборката ни се притесняваше да не би да поръчаме учебници, а после учителите да сменят издателството. Заради нея писах писмо до училището и ми отговориха да купуваме спокойно, тъй като списъкът е одобрен от всеки конкретен учител на съответната паралелка. Само по чужд език да изчакаме, защото ще се купуват групово. Така че вчера поръчахме он-лайн всичко от списъка, имаше липсващи и получихме съобщение, че се изчаква поръчката. Да видим кога ще ни потвърдят окончателно.

# 469
  • София
При толкова кандидати за ФЕГ и то с висок бал много силно се съмнявам да се е кандидататвало с оригинали...

# 470
При толкова кандидати за ФЕГ и то с висок бал много силно се съмнявам да се е кандидататвало с оригинали...
Поне в изискването на документи са си го написали: "1. Оригинал на свидетелство за основно образование".

# 471
  • София
Честита нова прическа на Ния! Много е нежно!
Ние сме на планина. Вчера се разхождахме в Смолян и за цял ден успяхме да разгледаме Историческия музей и да видим Смолянския водопад. Днес компанията са минали Каньона на водопадите, а аз и наборката си останахме в къщичката, защото от снощи е с летен вирус. Повръщането и разстройството минаха, сега борим температура. Дано днес мине, че утре ми се иска да отидем ди Широка Лъка.
За маникюр, до сега само един път я водих на маникюристка за оформяне. Разрешавам лак само в извън училищно време. Цяла година беше с кичур, в началото лилав, после стана син и накрая зелен. Поднови го един път и вече почти израстна. Не е искала друго.
За началото на учебната година се притеснявам, но се надявам наистина да намерят вярната "формула", така че да не се увеличи заболеваемостта. Имам кварцова лампа от моето най-ранно детство и я взех с нас, за да обезпаразитя къщичката, но го направих само за общото помещение.
Вече имам информация за учебниците и прегледах тези на брат й и си оставих разказвателните, които вършат работа за догодина.

# 472
В 133-то има отписано момиче от френската паралелка.

# 473
  • София
И на страницата на 22-ро няма никаква информация за паралелки, РС или учебници. При записването ни казаха да следим сайта и предполагам , че ще има някакво инфо в началото на септември.

На нас при записването в 22 - ро ни казаха, че ще има информация само за часа на откриването на учебната година. Родителска среща нямало да има преди това. Щяло да има чак октомври.

# 474
Я, цели 2-ма още в 22-ро, а аз си мислех, че сме единствените. В коя паралелка сте? За всякаква информация на мен ми казаха да следя сайта, но все пак се надявам, че информацията, касаеща необходимите учебници, няма да излезе в последния момент.

# 475
Още един от 22 - ро, паралелка АЕ/НЕ. В сайта, в Ученици има учебниците по класове, но според мен е стара информацията. Там са и учебните планове.

# 476
Може би и тази година ще са същите учебници.

# 477
Трябва да звъннем, но аз не успях да се свържа с тях тези дни. Никой не вдигаше.. Виждам, че няма за АЕ учебниците и реших, че не е актуална информацията.

# 478
Я, цели 2-ма още в 22-ро, а аз си мислех, че сме единствените. В коя паралелка сте? За всякаква информация на мен ми казаха да следя сайта, но все пак се надявам, че информацията, касаеща необходимите учебници, няма да излезе в последния момент.
Девойка ИЕ/АЕ.
Stanislavchen наистина ли така са ти казали? Ехееее, чак  октомври !😯

Последна редакция: вт, 11 авг 2020, 23:01 от Бояна Давидкова 672579

# 479
  • София
Аз съм с девойка ИЕ. Казаха ми още, че ще има по 4-5 момчета в паралелка, че няма униформи, но ще инструктират децата в първия учебен ден за правилата за облекло в училище(забранени са голи крака, рамене, коремчета, скъсани дънки), на 15 септември ще има закачени на главния вход списъци с разпределението по паралелки и класните ръководители. Класовете се сформирали на случаен принцип, не били най - високия бал в А клас примерно, а разбъркани. Учениците в 8 клас трябва да се явят 1 час по-рано от откриването на учебната година, в който ще се проведе, според разпределението, час на класа със съответните класни ръководители и след това щели да се присъединят към останалите на двора. В този час на класа ще получат инструкции за всичко необходимо.

А в първия пост на темата видях, че за 22 - ро имаме следните потребители с приети деца
22СЕУ
stanislavchen - ИЕ, момиче
moni-m - ИЕ
*Noel* - АЕ/ИЕ, момиче
Бояна Давидкова 672579 - ИЕ/АЕ, момиче

Доколкото разбирам и Raina80 е в нашата групичка.

Миналата година 8 клас са били втора смяна първия срок, но не знам дали ще е така и тази година. Направи ми впечатление, че графикът на часовете за втора смяна започва всеки ден с нулев час от 12.30 и свършват в 18.25

Последна редакция: вт, 11 авг 2020, 23:50 от stanislavchen

Общи условия

Активация на акаунт