Любители на кучета - 107

• 25 447
  • 768
  •   1
Отговори
# 135
Аз да ви кажа исках куче, но не бях сигурна, че искам точно Джак Ръсел. Знаех, че са много диви, активни и енергични. ММ ги обожава и настояваше именно за джакче. Е, не съжалявам. Не можем без него сега.Simple Smile

# 136
  • тук-там
Аз съм фен на доста породи, но изобщо не познавах австралийската овчарка. Моят мъж я беше проучил и настоя да си вземем такова кученце. Както стана ясно, толкова се влюбих в тези кучета, че си взехме и още едно.

# 137
  • Пловдив
иланг, хубаво викаш да разпъдиш домочадието, то и аз разпъдих част от моето, обаче то взело, та си завъдило в София таралеж, котарак и зет. И като запристигаха лятото всички наведнъж... упорити бе, не мож ги изгониш задълго:)
Как се спогодиха Принцесата и котаракът?

mtz, откъде взехте Мокка и Нъки-ту? Колко пари струват тези красоти? показвам ги на всички около мен - рода, комшии, колеги. Интерес има голям.

Be_Special, снимката е култова. И аз най-редовно ровя в устата на сиганския принц... По всички модерни методи това било стрес за него. А питат ли ме какъв стрес е за мен да го дебна какво пак е заръфал???

Добре дошъл на малкия биберон Арес! Весело ще е!

# 138
Някои от вас може ли да каже моите две кученца каква порода са и какви са?
Ние ги взехме от една баба. Нейното кученце ги родило. Бяха много. Ние избрахме двамата. Много са мили, добри, възпитани, послушни, умни. Оказва се, че джавкат и си пазят територията. Много са игриви. Разхождаме ги. Сега са на вилата. Лятото там ще им е добре. После с нас. Как ще свикнат затворени не ми е ясно?

# 139
  • sofia
кsati , кученцата са много хубави. На тази порода и казват "Любов". Заведете ги на ветеринар и той най-дабре ще ви ориентира за това какви са и колко големи ще станат.

# 140
Кришка, водихме ги за обезпаразитяване. Сега на село, но зимата ще трябва да свикнат в града.

# 141
ksati, трябват и ваксини задължително. Обезпаразитяването да е вътрешо и външно, знаеш.

# 142
  • Пловдив
ksati, и моето е от същата дизайнерска и уникатна порода - Любов. Голямо четене трябва, много работа с кученца - възпитание, тренировки, подход. Добре дошли!

# 143
Много благодаря за приема. Много е приятно тук!
Аз от вас ще се уча. За ваксините не бях се сетила. Дано не пропусна и нещо друго.

# 144
Прекрасни бебоци са Арес, Роки и Бони!
Както и по-големите  Heart Eyes
Много се радвам на всичките ви снимки. И по улиците гледам основно кучетата, даже често пропускам да се обадя на някой познат, после ме питат дали съм сърдита за нещо Joy Изкривяване някакво.

# 145
А,имаме си адаш вечее Heart Eyes

# 146
Уникален е. Много нежни очи има.

# 147
Благодаря тии Hug Всичкиии сладури са ни уникалнии. Да гледаш,да гледааш..все не можеш да се нагледаш Heart Eyes

# 148
Кога се поставя първа ваксина?

# 149
  • sofia
Сложихме я след вторият месец на кученцето. В последствие, през 1 месец се поставят още 2. След това, веднъж годишно.

Общи условия

Активация на акаунт