Любители на кучета - 107

• 25 459
  • 768
  •   1
Отговори
# 150
Да ви кажа ние ги водихме до ветеринар. Не ми е ясно какво им прави. Изписа някакво хапче за оезпаразитяване и храна.
Сложихме я след вторият месец на кученцето. В последствие, през 1 месец се поставят още 2. След това, веднъж годишно.

# 151
Колко са големи? Извинявай,ако съм пропуснала.

# 152
  • тук-там
иланг, хубаво викаш да разпъдиш домочадието, то и аз разпъдих част от моето, обаче то взело, та си завъдило в София таралеж, котарак и зет. И като запристигаха лятото всички наведнъж... упорити бе, не мож ги изгониш задълго:)
Как се спогодиха Принцесата и котаракът?

mtz, откъде взехте Мокка и Нъки-ту? Колко пари струват тези красоти? показвам ги на всички около мен - рода, комшии, колеги. Интерес има голям.

Be_Special, снимката е култова. И аз най-редовно ровя в устата на сиганския принц... По всички модерни методи това било стрес за него. А питат ли ме какъв стрес е за мен да го дебна какво пак е заръфал???

Добре дошъл на малкия биберон Арес! Весело ще е!
Ако има някой интерес, ще го свържа с ветеринарката, която ми продаде Мокка и ми съдейства за Нъки. Скоро се чака да роди и друга сестричка от предишно кучило. Опитват се да популяризират породата. Те са малка и много свеястна общност. В БГ има около 25 кучета, представители на породата. Първите са на Веси Илиева, която преди няколко години участва с тях в България търси таланти. Нейното куче Ади участва във филма Откраднат живот. Акп някой го е гледал, ще се сети. Ади е разцветката на Нъки

# 153
Вече са 5 месечни.
Колко са големи? Извинявай,ако съм пропуснала.

# 154
  • под тепетата
Виждала съм красавците на Веси на живо, прекрасни са. Ние също се бяхме насочили към австралийски овчарки, после към бордър коли, бретон шпаньол, но късметът ни бил Ози.
Добре дошли на новичките!

# 155
  • Бургас
иланг, Елза обича котки и му е била на гости в София. Но той е силно чувствителен, не обича кучета, смяна на обстановка и никого, освен дъщерята и зетя. С цел на общото спокойствие котаракът живееше при майка ми, която тъкмо си взе бебе-коте. Учудващо за всички, двамата  се обикнаха много.
mtz, гледала съм всички сезони на филма, обаче не помня кучето. В кой епизод е?

# 156
  • Bарна, морето, сините вълни
Добре дошло на новото бебче Арес! ❤️
MEERA, аз имам същото изкривяване. Grinning Даже се рахождах много днес и минах покрай поляните на Plami и pip4i и се оглеждах за тях или поне техни космати представители, но не ги видяхме. Пък то Плами я нямало, сега прочетох.

# 157
  • тук-там
иланг, Елза обича котки и му е била на гости в София. Но той е силно чувствителен, не обича кучета, смяна на обстановка и никого, освен дъщерята и зетя. С цел на общото спокойствие котаракът живееше при майка ми, която тъкмо си взе бебе-коте. Учудващо за всички, двамата  се обикнаха много.
mtz, гледала съм всички сезони на филма, обаче не помня кучето. В кой епизод е?
уф, явно съм заспала вече. Диви и щастливи имам предвид. Не знам от къде ми дойде този Откраднат живот. Моят май е заспал покрай кучетата.

# 158
Страхотни муцунки показвате!
Аз не снимам,защото магарето определено се сърди и не му е приятно.
Имам голям проблем с него,неистов страх от гръмотевици!Крие се под масата,трепери,а сърцето му ще се пръсне!Не беше такъв,какво му стана.Всяка вечер тича на двора по 3- 4 часа и е супер доволен,но от около месец е неспокоен,дори ако съседите говорят малко по- високо започва да се крие.Не знам как да му помогна.

# 159
Иланг,ти ли искаше да взимаш якенце на Саско? Аз много исках да вземем на Арес,ММ каза,че е куче,а не бебе.. И една зима,една нощ такова кашляне,все едно се опитваше да повръща. Сутринта ветеринаря ни каза,че е настинал и да бягаме за яке,защото бил податлив на студ. Така натрих яко носа на мъжа ми.. Joy Купихме яке и го обличахме 5-6 пъти с 300 зора. Сега го слагам само,ако наистина е зверски студ,вали много или ни чака дълга зимна разходка в планината

# 160
  • гр.Варна
Мама Мартина снимката е много хубава. Няма друго същество на земята което може да ме размекне и разлигави като кучето. Както се лиготя с моите, не съм си го позволявала със собствените ми деца.
Данък ще платя утре като се прибера във Варна и прибера двете грации от хотела. Като ги на стискам и нацелувам ще ги и наснимам.
Хубав ден момичета и четириноги приятели.

# 161
  • Варна
Аз имам притеснения да ги оставям в хотел, казаха ми, че не носят отговорност ако нещо се случи не дай боже.
Утре ще водя Бизу на годишна ваксина и се притеснявам.

# 162
Благодаря ти,Пламии. И аз го лигавя многоо Blush

# 163
  • София
Моят бръмбар се ваксинира по схема 1 прием на 6 седмици, втори - на 8,9 седмици и трети прием на 12 седмици. Засега е минал първата Нобивак Puppy DP.

# 164
Изпуснах ви, чакайте да се разпиша с един пор на корема ми. Нямам търпение да си видя Джинката

Общи условия

Активация на акаунт