Любители на кучета - 107

• 25 437
  • 768
  •   1
Отговори
# 75
  • о`майна лунна нощ е
Ехеееее, над 70 дни и още има за гризане!!!!

# 76
  • Bарна, морето, сините вълни
Тук смеее! Разгледах всички прекрасни кученца, един писан също зърнах. Heart
Честита дружка на Мокка, страхотни очички. Heart Eyes

Един Ерос на сутрешна разходка. Не искаше да погледне към камерата, беше зает да дебне котките.

# 77
  • Пловдив

Аз свикнах с този повод. Вярно е, че се влачи ако кучето е близо. Трябва да се придържа активно. Но дава 2 м движение и когато е нужно може да се държи на къс повод без да ми прерязва ръката.
mtz, от къде взехте двамата рошковци?

# 78
Аз научих Мокка да не яде повода с много тренировки и награди. Слуша като цяло. Само на местата, където обикновено я пускам, протестира като се пробва да го яде. Не го смята за честно да е вързана, щом обикновено е пусната.

Какво значи хем вързана, пък не е пусната.Ние нашата я изкарваме по два пъти на ден да тича, тъй като времето е хубаво.Отделно я изкарваме още два пъти из комплекса да си свърши работата и да се разходи за около десетина минути.

# 79
  • Пловдив
Ох, Шошко днес беше кошмарен. През цялата разходка се дърпа, мрънка и рева. Види куче - реве, види коте - реве, накарам го да седне- реве, да ме погледне - върти главата и реве.
По принцип си е инат и не ще да слуша навън, но днес това мрънкане не престана.
https://www.youtube.com/watch?v=UfMMe2NlYgE
На клипа се чува, но това е към края на разходката, в началото беше ужасно. Пубертет ли е, толкова нетърпеливост и мрънкане като 2-3 годишно дете е...

# 80
Ох,милият Шишко.. много ми е сладък.

# 81
  • sofia
Иланг, може би е някакъв скок в растежа. Или пробва да доминара по подмолен начин.
Аз пък днес имах изнервяща среща с общински служители...Оказва се, че има многобройни сигнали от Майки, които водели Война с нас, кучкарите, които пускаме Кучета на Детската площадка. Уточнявам, че не е площадка, а игрище и е единственото оградено място в квартала, където мога да пусна Леон да играе...
Ходим много рано, за да не пречим, а и всички с кучета, които ходим сме съвестни хора, които почистват и пр....Знам, че реално имат право да недоволстват. Имам и дете...Но наистина няма нито едно ограждение за кучета тук...Мрън.

Последна редакция: вт, 11 авг 2020, 09:57 от Кришка

# 82
Ох,да,вечният спор.В събота рано сутринта и аз имах 2 случки.Първо една майка,чието дете не я слушаше и бягаше от нея крещеше,че ако не спре веднага,кучето ще го изяде.КучетоАйра,която вървеше до мен на къс повод.
  И втората-на същата разходка - вървим си ние с Айрито,поводът отпуснат,но я държа,и срещу нас една бабетка с един бял померан/страхотен сладур/.Бабето се развика срещу мен-дръж си кучето,моето много скача,дръж го,мини по другата алея,чуваш ли,пфуууу човек да не си разходи животинчето.
   Въобще даже не й обърнах внимание,луда баба.Аз и преди съм казвала,Айра си има дружки,с които си играе и беснее,но когато е с дъщеря ми.Тя си я пуска,знае с кого и къде.Когато аз я разхождам правим дълги обходи на паркано винаги е на повод.Когато се разминаваме с тичащи хора,майки с деца, деца с тротинетки и шпаки,винаги я държа изкъсо,защото тя скача да се радва.А не е редно да го прави по непознати,не всеки е окей с това.
    Вчера са ходил на вет,за хапче за външни паразити,препоръчал е още едно за комари и някъква болест,която пренасят.Вие скоро коментирахте,но аз не помня имената на хаповете и болестите.И е казал да увеличат дозите храна,че изоставала с килограмите.
    Вчера е стояла сама в клетката си от 8.30 до към 13.00,изакала се е и омазала порядъчно добре.Не мога да разбера с това акане защо така.Аз я изведох към 6.00 часа,преди да тръгна за Плевен и тя свърши работата.Дали на инат го прави?!

# 83
  • Пловдив
Марулета, Айричка е малка още, може да и трябват междинни разходки. Ние Саске го вадим в 6, 10 (или11),17 и 19. Но синковецът е във ваканция и може да си го позволим.

Кришка, има ли табела "Забранено за кучета"? Това не е детска площадка. Какво казаха общинаците?

# 84
онзи ден гледах много странен парк в Гоце Делчев. Изглеждаше супер, обаче беше ограден и на всеки вход имаше голяма табела: забранено за дом. любимци, за колела, консумация на алкохол и т.н.. естествено, паркът беше празен. голяма тъпотия. вечерта посетихме любимия ни парк в софия /заимов/ - пълно беше с хора, кучета, деца с колела и пиещи бири. кеф.

# 85
  • sofia
Марулета, Айричка е малка още, може да и трябват междинни разходки. Ние Саске го вадим в 6, 10 (или11),17 и 19. Но синковецът е във ваканция и може да си го позволим.

Кришка, има ли табела "Забранено за кучета"? Това не е детска площадка. Какво казаха общинаците?
Няма табела. Казаха, че разбират, но били длъжни да ни кажат, защото много Майки водели Война с нас?!?

# 86
Ми ние всички сме заети през деня.Дъщеря ми по-малко,тя когато си е в къщи я извежда.

# 87
  • тук-там
Ние проблеми на разходки нямаме, защото живеем в полите на Витоша и се разхождаме само в планината. Там са баш кучкарите - имат култура и си държат кучетата. Няма баби и деца. Направо е рахат! Съжалявам за вашите преживявания по време на разходки!

# 88
  • sofia
То и ние живеехме в Полите, но те се изместиха...

# 89
То и ние живеехме в Полите, но те се изместиха...
От пола под коляното е станала на мини...

Общи условия

Активация на акаунт