Любители на кучета - 107

• 25 392
  • 768
  •   1
Отговори
# 675
  • sofia
Добро утро!
Има един момент около възрастта на Кара, когато немците стават много смешни. С дълги крака и уши. Те големите кучета зълго са палета.
Фъстък е голям бонбон! Чихи е, нали?

# 676
Най-обичам,когато не съм влизала няколко дни и да  видя голяма част от вас,че сте писали,коментирали,снимали.Че и нови попълнения!Добре дошли!
   Исках и аз да напиша за дружелюбните лисици-най-често имат бяс.Ние сме имали премеждия от този тип.Моля ви,внимавайте!
   Нашите момичета са добре,живучкат си царски.ММ ми донесе 7 пиленца бройлери и Киара се е заела с тяхната охрана.Скимти и лае,дори когато някой от нас ходипри пилетата.Нощем лежи до клетката и не мърда.А Айра ги гледа с голям интерес,като малко дете.И пилците като я видят строена до кафеза,се скупчват едно до друго и настава едно писукане....
   Днес,пътувайки към Плевен ,в едно село видях на една полянка лежи куче,а до него две кокошки спокойно си пасат.
   В съседния на нас двор шета една котка,доста нахална.Мисля,че се опитва да ми докопа пилетата,но вярвам в Киара и нейната смелост.И се надявам котката да бяга бързо.

# 677
  • Пловдив

Сутрешна разходка

# 678
Искам да съм Шошко на Иланг!!!!!

# 679
  • София
Аз не позволявам качване на кревати и дивани. За мен кученцето трябва да си знае мястото, а то не е в леглото ми. Малчо много си харесва неговото легло и засега не дава зор да се катери. Дори по стаите не обикаля много, само когато ходи след мен, защото пак е гладен. Докторката онзи ден при ваксинирането каза, че е малко шишкав и да му контролирам точно храненията. И сега е постоянно гладен.

# 680
Добро утро и от мен!
Прекрасни са всички, а Кара е голям сладур!
Вярно е, че дълго са бебета. нашата Роза е вечно в бебешката игра, макар да се опитва да се държи като голямо отговорно куче Wink

Скрит текст:

ние също не ѝ даваме да се качва по дивани и легла. след котешката навалица преди, която спеше навсякъде и нямаше отърване...Winkно пък е много приятно да спиш с нещо малко и много пухкаво Wink

# 681
На моето куче мястото му е в моето легло. Уви, мъжът ми не е на същото мнение. За това си спи до мен на пода. Когато бяхме със старата по-ниска спалня си спяхме гушнати двете. Страхотно беше! Даже по яко от колкото с мъжа

# 682
  • У Диспансера ...♥♥♥
Моя големия син много обича да се гушка зимно време с Тео. Направо си го вика, а тоя Ушатко само това чака да се намести 😃
Вече не спи при мен, но докато бях бременна и особено в първите месеци когато ми беше толкова лошо и не можех да ставам от леглото, беше неотлъчно до мен като моя сянка и вечер и денем ❤

# 683
  • sf
И ние с Нейо си спим заедно. Даже ако съм при някое гадже, винаги се прибирам дори и по нощите, за да не е сам. 🤣

# 684
  • София
Познайте кой ще блесне като най-голям идиот? Аз!
Като взехме Буба, един месец спа сама в хола (за да не я учим да спи в леглото ни). И след като преживяхме всичко тъжно с приучаването (всяка вечер да затвориш вратата под муцунката на бебе, то да плаче и да ти се къса сърцето), ММ една вечер просто каза "днес не мога да я оставя" и от тогава спи при нас. Може би най-голямата идиотия, която сме й причинили някога, като прохождащи "кучкари"... още ме е яд Sad

# 685
Айра спи до леглото на дъщеря ми.Но когато я взема при мен ,се гушим двете.И с ММ обича да спи много.Ние живеем в една къща,на два етажа.Сега ,понеже свекитата са на гости,ние спим в кухнята на децата.Айра неизменно е при нас.Аз обичам да се гушкаме,много.И тя обича.
   Киара през лятот спи на стъпката пред вратата на първия етаж,сега от еднаседмица спи при пилетата.През зимата спи на един фотьол на терасата.Има си къщичка,но никога не спи в нея.Тя е по-скоро да предупреди,че има куче в двора.

# 686
Ние сме все така

Понякога ляга на хладно някъде, но после идва и ляга между мен и ММ. Толкова хубаво спя като си я гушна, много успокояващо ми действа, но разбира се задължително трябва да се чеше по коремчето Simple Smile с малката пък много си играят, голяма гонитба става когато купя някое лакомство на Кари, задължително го давам на детето да го даде и почват да се гонят, пищят, Дани се смее и бяга, много са сладки
 Heart Eyes

Всички животинки в темата(пък и по начало) са страхотни Heart

# 687
  • под тепетата
Шошко, гледам не се оплаква вече, че не му понася пътуването Laughing Че и ваймаранер си намерил за другарче!
Karina, много сладка приспивалка си имаш!
 SomethingSomething, на мен на кашу ми заприлича, че е малко  сладко и сгушено в черупчица Smiley

# 688
  • София
А като се заговорихме за спането, я кажете каква е вашата рутина преди лягане? Буба например, задължително първо играе с чорапи - и двамата плащаме два чорапа данък всяка вечер (ако дадеш един, седи и ти ръмжи към краката, защото иска и втория). После махаме чорапите от леглото, завиваме се и идва ред на облизването на крака - първо на ММ и после моите; като беше малка много искаше след краката, да ни оближе лицата, но се научи, че не даваме. След това ляга на кравйче между нас (под или над завивката, в зависимост дали е топло или студено време), а като свалим възглавниците и се нагласим за спане, веднага застава седнала до ММ и това значи "дай да пия водичка". Ако ММ е с гръб и не я види веднага или се е унесъл, седи и чака докато я види или докато аз му кажа. ММ държи чаша вода от неговата страна на леглото, поднася я, Буба пие и чак тогава се намества за дълбок сън и респективно, заспиваме и ние. При вас как е? Grinning

През деня понякога спи и така (много я снимаме заспала, другото са й почти само клипове): 

# 689
  • тук-там
При нас има правила - само на първия етаж могат да се разхождат. На втория са спалните и никога не са се качвали там. Не се качват по дивани и всякаква мека мебел. Спят си на легълцето двамата, ако им е много топло - на двора под масата. Преди лягане си имаме ритуал след вечеря да ги подържим в скута си на стола или ако гледаме сериал, да заспят в краката ни.
Иланг, Шошко е станал много грациозен!
Новите попълнения са страхотни! Увеличава се групата от красавци Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт