Любители на кучета - 107

• 25 396
  • 768
  •   1
Отговори
# 660
Арчи имаше едно якенце, но вече не му става. Smile  Обличаме го когато е много студено. Тъй като аз не го пускам да тича, не изразходва чак толкова енергия. Не смея да го пусна. ММ да, но и диването го слуша.
Ще му купим за тази зима нещо, все пак. А обувки за кучета не бих му сложила.

# 661
  • тук-там
Нормално ли е това?!

# 662
# 663
  • Пловдив
Поздрави от Банско

# 664
  • Sofia
Имам си кокалче, защото съм бил послушен

# 665
Ахахаха много се смях тази вечер. Просто бяха за клип хахахаха. Мъжът ми хванал един перваз и тръгва към Джина. (Която цяла вечер лае котки, катерици и хора от балкона) и Джина отстъпва към мене. Викам й "няма мамо, той само те дразни" и той продължава. Накрая тя застана плътно зад мен и си навря главата в бедрата ми. Бяха много сладка картинка, аз й говоря, че всичко е наред и се смея с глас, а тя ме гледа тип "мамо, мамо, ама защо ме тормози този", а мъжът-човек вика "страшен пазач си имаш" и се хили Joy

После нещо я закача "ти ли дрънна главата в комсрника, а, ти ли?" Викам "сърдита ти е, че я тормозиш" щото хич не го отрази. А той "да бе, Найш как се радваше, като оставих пръта"

Последна редакция: чт, 03 сеп 2020, 21:26 от Анонимен

# 666
Здравейте, хора Simple Smile
Надявам се, че приемате нови муцуни!
Съжалявам, че по-рано не съм намерила тази страхотна тема.
Всички имате много сладки кучовци съм сигурна, че сте минали през не малко приключения Grinning
Виждам, че всички качвате снимки, така че - представям ви Кара:

Минахме през 1-2 драми, след като я взехме, операция по спешност, сега лекуваме алергия.
Борим се коя от нас да вземе надмощие Grinning Но важното е, че вървим напред и то в правилната посока Grinning

# 667
  • sofia
Оле, какви сладурски кучета и приключения!
А Кара е уникален сладур! Немка, или старонемка е? Обожавам и двете породи!

# 668
  • Bарна, морето, сините вълни
Ама прекрасна си, Кара! Heart Eyes И още май си бебе?

# 669
Страхотна Кара,добре дошли при нас Heart Eyes Аз нямам данък да платя,тези дни издаваме заведението си,че никаква работа няма..и съм в страшно напрежение-бебе,куче,тичам да помагам на мъжа ми,направо главата ми стана каша. Винаги по това време съм готова,а всичко живо вече спи Sleeping Утре започвам и лекции,добре че са онлайн...ох излях си терзанията,дано не съм ви натоварила с глупостите си.. Blush
Иначе Арес е добре,имаше някакви петна по коремчето,като пъпки,но минаха за 2 дни. Надявам се да няма повече и да е било от някоя трева. Спокойна нощ момичета и на вашите прекрасници  Heart

# 670
Добре дошли на новите муцунки! Страхотни са!

Мама Мартина, дано ви се наредят нещата! Но най-важното е да сте здрави!

# 671
Тук в София е сравнително топло,а и той ще седи вътре.Но при свекърите ще е на двора,а там понякога става -25 до -30... Въпреки че ще се опитаме с ММ да му извоюваме място някъде на топло...
А как се справяте с желанието на животинките да седят в леглата ви(тези които не им позволяват).Аз нямам нищо против,но ММ не му дава даже да се доближи до спалните, защото като бе по-малък и му даваше няколко пъти препишка и двете...А пък той все иска да е отгоре.Любимите места са му люлеещ се стол от ИКЕА на балкона и диванчето в кухнята-там нямаме инциденти.
Ние сме от непозволяващите Simple Smile Ами не ни беше трудно, просто от самото начало като я взехме не я качвахме по дивани и легла. Който искаше да я гали и да се гушка, сядаше на пода при нея. Имаше един период, в който цялото семейство седяхме на пода Simple Smile Като стана достатъчно голяма се пробва на няколко пъти да се качи на дивана, но веднага я бутвахме на пода и ѝ давахме да разбере, че диваните не са за нея. Още се пробва като се върне подивяла от миене на краката след разходка, но ние сме последователни и не позволяваме. В спалните като цяло не влиза, само ако се обличам за разходка идва да ми подръпне чорапа и да се повърти около мен, но си знае, че нейните места са коридора, хола и терасата.

# 672
Така. Вода имаше. Детенце и куче щастливи. Ама плана за лежане под някое дръвче удари на камък. Просто Бейли си е едно подивяло щуро, голямо бебе... Май всъщност на 8м се води за тийнейджър, но главно си е щур 😁 Хвърча като подивял, мъкнеше огромни пръчки, с една от които ме удра лошо по крака. Не сме лежали нито за 5 мин, но те бяха щастливи. И те така.
Спокойна нощ на всички.

# 673
Така... Май е време да спра само да чета (и да гледам красиви кучовци), а да „спомогна“ „новите муцунки“ да станат три..
Това е Фъстък:

Не че е много голям сега де (на 5 месеца е), но имам и по-бебешки снимки. Тази, например, ми е любима:

# 674
Кара днес става на година и 5 месеца Simple Smile Очаквах, че вече ще е .. пораснало куче, но не е Grinning Още си е бебе Grinning
Иначе си е немска, с малко по-дълъг косъм.

Общи условия

Активация на акаунт