Пазаруване от HМ, тема 44

• 45 425
  • 733
  •   1
Отговори
# 195
  • на пистата
Тази мацка показва много рокли на h&m и зара как ги носи.

# 196
Яке с пълнеж пух гледах наскоро. Става за 2 годишно и от бебешката и от детската колекция.
Принципно не им харесвам много зимните якета ..

# 197
  • Бургас
Хубави детски якета взимам от Манго. На още по-хубави цени - повече от 25 лв за яке не съм платила. А някои от тях са на по 3-4 години и не се мръднали.

# 198
Аз тази година успях да взема хубаво зимно яке от HM размер 98, излезе ми 22 лв. Дебнах и в Манго, но там не успях да улуча размер. Якето е плътно, ватирано, с качулка и пух около нея. Цвета е много хубав - тъмно синьо, съвсем леко блести. Взех подобни ботушки от зара за 13 лв. Много добре напазарувах това лято Simple Smile

# 199
  • София
Хубави детски якета взимам от Манго. На още по-хубави цени - повече от 25 лв за яке не съм платила. А някои от тях са на по 3-4 години и не се мръднали.
Онлайн ли ги поръчваш и на намерения ли ги пускат толкова?

# 200
  • Бургас
Да, от аутлета им поръчвам. Имаха голямо намаление и взех две бебешки якета по 10 лв, едното с гъши пух. За малкия ми син дебело зимно за 27 лв.от предно намаление. Трябва да се следи.

# 201
  • София
Здравейте, имате ли наблюдения летните неща, които сега не са намалени кога би трябвало да ги намалят? Харесала съм си една рокля, която май е от по-ново зареждане, но е лятна Simple Smile

Самоцитирам се. Никой ли не може да ми отговори? Simple Smile

# 202
Здравейте, имате ли наблюдения летните неща, които сега не са намалени кога би трябвало да ги намалят? Харесала съм си една рокля, която май е от по-ново зареждане, но е лятна Simple Smile

Самоцитирам се. Никой ли не може да ми отговори? Simple Smile

Може би приключват с намаленията вече, защото всички неща, които ми стояха в любими (летни и зимни) са с 10, 20лв нагоре или върнати на нормални цени..

# 203
Те не намаляват всички артикули.
Имам в Любими някои неща, които не мърдат надолу.

# 204
Абсолютно съм съгласна, имало е модели, които съм следила за доста време и не са им намалили и с лев цената. Само те си знаят кое кога и с колко намаляват.

# 205
Заглеждам се по тази рокля:
https://m2.hm.com/m/bg_bg/productpage.0822199001.html

Някой има ли я, интересуваме дали става за по-нисички?

Последна редакция: пн, 24 авг 2020, 19:56 от Пълнолуние

# 206
Нямам я, но виждам, че има petite номерация за нея, изчерпана обаче там. Като гледам дължината, за ръст над 160, може би дори 164, е според мен в нормалната номерация. На другите цветове - манекенката е 175, на едната даже 177 см, дълго им стоят.

# 207
  • Mostly in my mind
Детските пердета са страхотни, органичен памук пише. Цветовете са пастелни, леко убити, не ярки като на снимката. На живо повече ми допадат.

# 208
Здравейте, някой има ли проблем с визуализацията на поръчките в профила?
Пуснах поръчка - нищо не виждам, а се логвам успешно.
Виждат се всички други данни...

# 209
Да и при мен поръчките не се показват.

Общи условия

Активация на акаунт