Пазаруване от HМ, тема 44

• 45 463
  • 733
  •   1
Отговори
# 375
На 5-ти поръчах гащите и днес дойдоха. Доволна съм , за есен-зима са супер. Поръчах М и са ми добре напрълно, харесва ми и трикото не е лигаво (боксерките поръчах)

# 376
  • Пловдив
Сайта блокира при мен...

# 377
Коментираните дънки са намалени.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0399087030.html

# 378
Не знам за вас, но на мен от последните 4 поръчки, в 2 от тях имам сгрешен размер на един от продуктите! Почва леко да ме дразни това, тъй като и в двата случая размерът, който поръчвам е от последните налични 2,3 броя. Днес получих панталон 42 размер, вместо 36, а на опаковката пише 36. Предният случай пак беше различен номер вътре от упоменатото на опаковката... И естествено сега като гледам отново да поръчам наново същият размер, който ми трябва е изчерпан...

# 379
  • Пловдив
Сайта работи ли при вас?

# 380
Да, работи си сайта.
Случвало ми се е няколко пъти да ми пращат сгрешени размери, даже е имало в две различни номерации закачени етикети на самия продукт, не само на опаковката.
Вчера видях, че НМ и във ФБ са писали за възобновеното приемане на дрехи.

# 381
На мен ми се е случвало да пратят 2 от 3 блузи (детски, които са комплект), което е абсурдно. Иначе грешни размери до сега не съм целила.

# 382
  • Пловдив
Да, работи си сайта.

Явно мен са ме блокирали нещо.

# 383
Прати им мейл с блокираното IP да го оправят.

# 384
Не може линк без забележки. Ти си я пробвала, да беше снимала етикета...

# 385
  • Стара Загора
Колкото и да бърза човек, няма да хвърля дрехите по пода. Това не е оправдание! Пробваш едно, сваляш го и го връщаш отново на закачалката, не е трудно! Много се дразня, когато в пробните е пълен хаус и за това не са виновни служителите, а ей такива мадами като вас!
Всеки артикул си има номер, по който може да го търсите в сайта.

# 386
Ние не сме служители на Х и М Simple Smile Помагаме...ако можем и решим Wink

# 387
Диди, пусни жилетката с прахообразен за бяло, на дълга програма над 2 чАса и/или ако носи на 60 градуса...за да изчезне аромата.

# 388
Някои материи си се вмирисват и примерно 40-50 мин.програма не маха и миризмата на пот дори. За това ги пускам по гореописания начин.
Ако не носи на 60 градуса, поне да е дълга програмата. И задължителто с прах за бяло заради кислородните избелители които дезинфекцират.

Чакам си сетрето аз...но ни вест ни кост от Гоше.

# 389
  • Пловдив
Аз още не мога да влизам в сайта...писах, ама ни вест, ни кост. Да им звъня ли?

Общи условия

Активация на акаунт