Пазаруване от HМ, тема 44

• 45 262
  • 733
  •   1
Отговори
# 45
Изпращат мейл, аз чрез мейла си пренасочвам.

# 46
Смс от Еконт ще получиш, с номера.
Може да я пренасочил, или като ти звъннат пак може.

# 47
Здравейте, дайте мнение за този панталон. И дали ще стои добре на леко изпъкнал корем? Да не изглеждам бременна в 6ти месец? 😊 Simple Smile
https://m2.hm.com/bg_bg/productpage.0753778007.html

# 48
Предполагам, че да.

# 49
Аз не съм виждала панталон, койюто да премахва изпъкнал корем. Все си е там...корема и все се вижда.
Не знам за вас...

# 50
Здравейте, дайте мнение за този панталон. И дали ще стои добре на леко изпъкнал корем? Да не изглеждам бременна в 6ти месец? 😊 Simple Smile
https://m2.hm.com/bg_bg/productpage.0753778007.html

И аз го загледах, но четох отзиви в немската и руската версия, че цветът не отговарял на снимката и коланът не държал. Та се чудя...
Иначе при панталон с висока талия корема се вижда...

# 51
Да, няма панталон който премахва изпъкнал корем,но има такива които стоят по-добре на определен тип фигура, и такива които не стоят добре. Затова питам.

# 52
Да, няма панталон който премахва изпъкнал корем,но има такива които стоят по-добре на определен тип фигура, и такива които не стоят добре. Затова питам.
Едни бикини със стягащ ефект на корема може да скрият коремчето, само да не са от НМ, че не прибират въобще

Аз не съм виждала панталон, койюто да премахва изпъкнал корем. Все си е там...корема и все се вижда.
Не знам за вас...
Дънките с висока талия прибират корема. Аз съм слаба, но често ми се подува корема, определено има модели, които го прибират. Същото е с полите. Ако са с широк колан имат прикриващ ефект върху корема, но ако са с тесен колан и без ластик има риск коремчето да изпъкне от долната страна. Всичко си е до модела.

# 53
  • Стара Загора
Днес ми пристигна поръчката и всичко беше без етикети. Това нова практика ли е? ;д

# 54
  • София
Здравейте, някой има ли мнение за този бански
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0416619003.html
Изчерпала се е 38цата, и се чудя дали няма да успея да вляза в 36, уголемен ли е, или е точен?
Аз поръчах 38-ми размер на 05.08, може би утре ще мога да дам инфо. Поръчката ми седи със статус "изпратена" от вчера.
Получих банския, отговаря си на номера. Ако бях взела номер надолу, нямаше да ми стане. И то най-вече на дължина, а аз съм 1,60м.

# 55
  • have faith and be patient ..
момичета , дългуча нещо ми се опъва .. правя го по новия начин - първо бюлетин, после профил и т.н. ама няма .. за сефте . да не са го направили наистина от втора поръчка да действа ? влязох в по-преден профил , уж за втора поръчка , но и там неще ...

# 56
Аз днес бях до магазина и си взех ето това:

Бодито е чудно! Само че в магазина не беше намалено, сега видях, че в сайта е с отстъпка.
И този панталон.

Превъзходен е! С него извадих късмет. В сайта е на редовна цена, а аз го взех за 25 лв - почти наполовина. 😊

Да допълня, че и на мен дългучът ми прави номера. С нова регистрация съм и пак не хваща - не знам защо. А съм абонирана за бюлетин... 🤔

# 57
Здравейте търся ето такива гривни 2бр,ако някой има и се чуди аз ще ги купя, децата ми откачат за Пес Патрул.Не зная кога са се продавали в HM,но се надявам все някой да е закупил за детето си.

Видях ги наскоро във физически магазин .

# 58
Здравейте търся ето такива гривни 2бр,ако някой има и се чуди аз ще ги купя, децата ми откачат за Пес Патрул.Не зная кога са се продавали в HM,но се надявам все някой да е закупил за детето си.

Видях ги наскоро във физически магазин .
Може ли да споделите кой и къде ще ви бъда благодарен от цялото си сърце.

# 59
  • Пловдив
Вече 2 поръчки с по две неща идват без етикети, нямах нерви да се разправям..

Общи условия

Активация на акаунт