Пазаруване от HМ, тема 44

• 45 381
  • 733
  •   1
Отговори
# 60
Без етикети получих един артикул, другите си бяха със. Чудя се такива без етикети връщани ли са или някакви мострени по витрините им...

# 61
Връщани са.. И аз получих такъв. На витрините са с етикети.

# 62
  • Русе
Здравейте, някой има ли мнение за този бански
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0416619003.html
Изчерпала се е 38цата, и се чудя дали няма да успея да вляза в 36, уголемен ли е, или е точен?
Аз поръчах 38-ми размер на 05.08, може би утре ще мога да дам инфо. Поръчката ми седи със статус "изпратена" от вчера.
Получих банския, отговаря си на номера. Ако бях взела номер надолу, нямаше да ми стане. И то най-вече на дължина, а аз съм 1,60м.
Много благодаря, значи е загубена кауза, аз съм 162см Simple Smile

# 63
  • Карлово
Получих си пратчицата.
Още веднъж благодарности на Брадли Купър за пижамата. Идеална е.

Едно гащеризонче от детското за 7,99, десенът който избрах вече не е наличен.  Едни сандали като солети получих.
От всичко съм доволна.

# 64
И аз получих всичко, нищо няма да връщам, всичко се хареса Heart Eyes Благодаря и аз!

# 65
Е, радвам се Stuck Out Tongue

# 66
Връщани са, явно хората са се накупували през извънредното и сега се чудт кое по напред да върнат, макар че аз нищо не връщам ако съм махнала етикета, някак не ми е ок. Май имам един единствен случай, бяха дънки, етикета падна докато ги мерих.
В магазина така ми се скъса етикет на рокля, която мерих и като питах на касата дали ще мога да я върна ако размисля щом е без етикет, те казаха че няма проблем да я върна освен ако не съм отрязала вътрешните етикети....
Аз полчих една рокля без етикет. Купих същата пролетта, лесно се закача тук таме и пуска бримки, но толкова си я харесвам, че като я намалиха си поръчах втора. Като дойде без етикет, което на мен ми се случва за пръв път се усъмних. Щателно я прегледах, всичко си беше наред и си я оставих.
После получих бански за дъщеря ми без етикет, нямаше и хигиенна лепенка. И него си го оставих, просто го минах през пералнята с препарат за дензифекция.
Сега обаче получих пола, пак без етикет, която е плисинара и мязаше на хармоника.
Изпрах я, продължава да мяза на хармоника и ще им я върна.

# 67
Моето беше блуза (модала с дантелата на ръкава) последна бройка, стоеше пластмасовия конец, който държи етикета, но по-вероятно е връщано. Хубаво я огледах и понеже нищо ѝ нямаше я задържах, но ако имаше БВ може би щях да я върна, цената ѝ обаче с таксата за връщане обезсмисляше в случая това.

# 68
Вчера пристигна рокля без етикет, само с пластмасовия конец. Огледах я за дефекти и замина в пералнята. Същата рокля в магазина на закачалка, .беше в по-лош вид

# 69
Нищо чудно, като съм виждала някои хора как ровят в магазините дрехите. Понякога се оказва онлайн по-добре, ама е до късмет все пак.

# 70
Бях чела преди време, но беше за Зара, трикове на продавачите. Те, например, когато харесат нещо в магазина го поръчват онлайн, явно това е причината.

# 71
Аз се чудех дали да не им пиша по въпроса за етикетите, не знам дали има смисъл.
За якето дето пуска боя им писах, не реагираха.

# 72
Другия път им пиши,че ще пуснеш снимки в социалните медии да се види какъв боклук са ти пробутали
У дома радост с пижамите Simple Smile Аз поръчах на детето и кандидат зетя, да бях им взела по две Simple Smile Пак благодаря, и чакам отново такава оферта. Повече от 5 лева вече не давам...

# 73
  • Пловдив
Вярно ли е хубава тая пижама? Simple Smile
Аз нещо не мога да си представя...все едно си лягам с риза Laughing па и май беше тя с дълъг ръкав, а долнището къси гащи или бъркам?

# 74
  • Варна
И аз не мога да си представя пижама с копчета на тоя етап, но като се замисля факт, че навремето пижамите на баща ми бяха тип риза, дори и аз имах като малка Grinning

Общи условия

Активация на акаунт