Пазаруване от HМ, тема 44

• 45 446
  • 733
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
баш такива са...мерси!
п.п А моделката е толкоз черна, че чак синя Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 271
Плат ли нямат че тъй ги снаждат тия гащи...

# 272
Момичета, извинявайте ако е обсъждано вече, но съм пропуснала информацията кога ще започнат за приемат стари дрехи? Ако някой знае, моля да сподели.

# 273
  • Варна
Това бельо ако е с ръб отзад хич не е ок...не ми харесват на мен и не са удобни.
О, да, с шев отзад категорично Нйе Grinning Навира ми се в Д-то, ужасно са ми неудобни такива кройки.

# 274
  • София
Някой дали има ли тази рокля?

https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0587189002.html

Интересува ме подплатата дали е с ръкави (така ми се струва от снимката)? Защото в Гугъл намерих една-единствено изображение, откъдето се вижда, че е с презрамки... та се чудя..
Аз я поръчах , де, но да знам какво да очаквам Grinning

# 275
Скрит текст:
Някой дали има ли тази рокля?

https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0587189002.html

Интересува ме подплатата дали е с ръкави (така ми се струва от снимката)? Защото в Гугъл намерих една-единствено изображение, откъдето се вижда, че е с презрамки... та се чудя..
Аз я поръчах , де, но да знам какво да очаквам Grinning

На мен не ми изглежда от показаната снимка да има подплата на ръкавите, а и според описанието не е посочено ("С подплата във вид на рокля от трико.")

# 276
От H&M трият мнения. Купих дрехи и оставих коментар колко различни са моделите от снимката и че ръкавите са поне с 15 см по дълги и ми изтриха мненията... често ли правят това...

# 277
И аз видях, че са изтрили мое мнение и на други потребители за една пола, която струваше около 55лв, но много прозира ше.

# 278
А беше ли качено изобщо мнението или не се е появило след изпращане на отзив?  Защото, когато съм оставяла коментар, не се появяваше веднага, а след определено време. После не съм проверявала обаче дали стои още...

# 279
Беше качено. И след 1 ден го изтриха.

# 280
Беше качено и седеше няколко дни на сайта. Преди 3-4 дни видях, че са изтрити всички мнения за полата. И преди моето мнение имаше публикувани няколко.

# 281
Ясно. Лоша практика са въвели. Сега пак само от форума ли ще се информираме... явно да.

# 282
  • София
Бельото от НМ доста ми се разтяга, затова взимам S, а иначе нося 40-42, което е М. И гледам, че S и XS като че най-бързо се изчерпват.
В предни години съм купувала 3 за 10 лв., но тази година нещо покрай ковида се скръндзят или аз не съм уцелила.

# 283
Аз си взех 3 бразилиани XS и не та лоши за 17лв. Малко са тънки и нямат много еластан, разпускат се. Обичам си бразилианите на Jadea, но там едната е 10лв.

# 284
  • София
От H&M трият мнения. Купих дрехи и оставих коментар колко различни са моделите от снимката и че ръкавите са поне с 15 см по дълги и ми изтриха мненията... често ли правят това...

Това е практика и на други сайтове!
На мен са ми трили негативни коментари в get.bg /добрите коментари естествено все още стоят/. Първия път, когато ми изчезна коментар в get.bg си повислих, че аз нещо не съм го публикувала, е грешката не беше в мен. Резултат - вече не пазарувам от тях!

Общи условия

Активация на акаунт