Пазаруване от HМ, тема 44

• 45 474
  • 733
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
И аз имам доста дрехи насъбрани, трябва да се засиля към ХМ в събота или неделя.

# 406
Две лидълски върнах аз. Като знам, че ги занесох изпрани, сгънати, а някои са и гладени, направо се потрисам при горната гледка. Но след като имах преди години позната, която затваряше ваната, разтваряше препарат и киснеше вътре от бельо до платнени чехли, нищо не може да ме очуди...

# 407
  • Стара Загора
А ваучерите до кога са валидни? Пак като срока на старите ли?

# 408
Мистик, два -три дни им трябват за отблокирането. Поне при мен така беше.

# 409
Хич да не я търси тая рокля, изглежда ужасно.

# 410
Момичета, имате ли отзиви за това яке как е като размери?
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0821118001.html
Искам го за подарък и не знам кой размер да взема. По принцип младежът носи М размер тениски, но HM са уголемени според мен. Иначе е 180 см, 80 кг. Чудя се между М и Л, а няма да има време за подмяна ако не пасне.

# 411
Момичета, имате ли отзиви за това яке как е като размери?
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0821118001.html
Искам го за подарък и не знам кой размер да взема. По принцип младежът носи М размер тениски, но HM са уголемени според мен. Иначе е 180 см, 80 кг. Чудя се между М и Л, а няма да има време за подмяна ако не пасне.

Отзиви не мога да дам, но прегледах набързо наличните коментари, които има на американската и английската версия на сайта. Според таблицата и коментарите на хората, размерът си отговаря, като видях 1,2 коментара, че е малко по-свободно от обичайното (на раменете). Ако зависеше от мен бих заложила на по-голям размер, понеже предпочитам връхните ми дрехи да не ме стягат, а да имам място, за да мога да ги нося с по-дебели блузи Simple Smile

# 412
Мъжът ми носи М, някои тениски от НМ даже са му  S. Щом и пише, че е малко по-свободно, бих взела М.
Не съм младеж вече, ама мразя да са ми широки якетата. Майка ми едно време все ми ги купуваше "малко по-големи за дебела блуза", та якето ми от 8клас ми беше голямо даже като бях бременна Joy

# 413
Май ще взема М-ката както мислех. Той не носи дебели блузи. Много ви благодаря за бързото включване!

# 414
Гледката от пробната  не е нещо необичайно. За съжаление! Среща се и при по-скъпи брандове по време на разпродажби. Защото навсякъде се пръкват хора, за които  мотото “ след мен и потоп” е нещо обичайно. Те хаосът и мизерията са първо на друго място. И не, няма извинение за подобна низост.

# 415
И аз искам да попитам във Варна как е момчешкото, има ли намаления освен тези 20% , има ли тънки якета? Тези 20% важат ли за намалените и за 2=3?

# 416
Извинявам се, явно съм пропуснала, какви са тези 20%
И аз искам да попитам във Варна как е момчешкото, има ли намаления освен тези 20% , има ли тънки якета? Тези 20% важат ли за намалените и за 2=3?

# 417
Извинявам се, явно съм пропуснала, какви са тези 20%
20% на детско при над 60лв.сметка, само в магазините до 16.09

# 418
Пак са вдигнали цените на някои намалени неща с по десетина лева. И взе, че изчезна in-store режима 🤔🧐...
Хубав и усмихнат ден, иначе, ви пожелавам.

# 419
Вчера минах през Ринг мол, сякаш е по-слабо заредено от преди.

Общи условия

Активация на акаунт