Пазаруване от HМ, тема 44

• 45 474
  • 733
  •   1
Отговори
# 420
Някой има ли впечатления как е заредено детското в Мега мола?

# 421
Мислех, че има някакъв код като видях толкова отговори, а то... И като сме на тая тема, няколко пъти съм виждала и по-ужасни гледки в пробни -   пробвани дрехи и оставени на купи в пробната, без закачалка и набутани навсякъде. След това момичетата от магазина ги награбват от земята, редят по закачалки и връщат. Даже бях потресена как на щендер пред мен момичето от магазина си върна обратно блуза с видими следи от фон дьо те по деколтето.

# 422
Минах в магазина в The Mall - детския сектор, изглеждаше нормално и добре заредено. Използвах един талон за магазин (от върнати преди дрехи) .

# 423
  • София
Може ли някой да сподели ако тези дни е връщал стари дрехи талоните, които дават с какъв срок са?

# 424
Може ли някой да сподели ако тези дни е връщал стари дрехи талоните, които дават с какъв срок са?
31 Януари пишеше на моя талон днес.

# 425
Мале колко съм проста аз... Пробвам, не става, слагам си нещицата на закачалките и си ги връщам от където съм ги взела. Не ги оставям на щендера в пробната зона, за да ги разнасят после служителите.

# 426
Мале колко съм проста аз... Пробвам, не става, слагам си нещицата на закачалките и си ги връщам от където съм ги взела. Не ги оставям на щендера в пробната зона, за да ги разнасят после служителите.

И аз така правя.

# 427
  • София
31 Януари пишеше на моя талон днес.
Коя година? Simple Smile Само 5 месеца ли?!

# 428
До 31.01.2021 г. е моят талон, да.

# 429
Ако викна еконт за връщане на една пратка от вкъщи ... ще ме таксуват ли повече ?

# 430
  • Бургас
Не

# 431
Здравейте! Някой има ли ги?? Ако може реална снимка и дали са умалени се чудя?!

# 432
31.01.21 г са и моите талони от четвъртък.

# 433
  • Варна
Ами те вероятно са имали много вече напечатани от времето преди да спрат приемането на дрехи, няма да ги бракуват, я.

# 434
Здравейте! Някой има ли ги?? Ако може реална снимка и дали са умалени се чудя?!

Много са тесни и за нисък свод. Ластичето отстрани почти никаква работа не върши и едва се отваря, аз не можах да ги обуя, затова не мога да кажа дали са и умалени. Изглеждат много добре на живо, но малко хора ще могат да си пъхнат крака в тях.

Общи условия

Активация на акаунт