Пазаруване от HМ, тема 44

• 45 483
  • 733
  •   1
Отговори
# 450
Аз съм прала същите сандали на 30 гр и с обикновен прах. Пак стават като нови. А иначе пера и маратонки естествена кожа в пералнята, нищо им няма. Въобще всичко без боти пера с пералня.

И да питам за тези детски боти, стават ли за пухкаво краче? Че с такива над глезена все това ни е проблема. Иначе с кода за 25% излизат 18 лв и много ме изкушават.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0795204002.html

# 451
  • София
Наскоро си прецаках едни сандали с пране в пералня. Досега не бях успявала. Пуснах 2 чифта маратонки и въпросните сандали. Сцепи им се подметката. Хубаво, че бяха от Дайхман и още им важеше гаранцията. Върнаха ми парите, които не бяха никак малко, но си останах без сандали, които бяха много удобни. На маратонките им нямаше нищо. От години ги пера в пералня.

И по темата - обадиха ми се в отговор на имейла, но момчето не знаеше кое е вярното - черно наметало с помпони или шареното от снимката. Щял да пита колегите. Simple Smile Но така или иначе вече е без значение, защото S-ката свърши. Simple Smile

# 452
Наскоро си прецаках едни сандали с пране в пералня. Досега не бях успявала. Пуснах 2 чифта маратонки и въпросните сандали. Сцепи им се подметката. Хубаво, че бяха от Дайхман и още им важеше гаранцията. Върнаха ми парите, които не бяха никак малко, но си останах без сандали, които бяха много удобни. На маратонките им нямаше нищо. От години ги пера в пералня.
Просто не са били качествени затова.

# 453
На мейл имам съобщение за 20 на сто намаление онлайн при сметка за детско над 60 лв. - това, което през седмицата беше само за магазините, сега го има като оферта и онлайн.

Офертата се комбинира с НМ051 който е до утре Wink

# 454
  • Mostly in my mind
Просто не са били качествени затова.
А те разбраха ли, че си ги изпрала в пералнята?

# 455
  • София
Не. Simple Smile

# 456
Аз скоро прах велурени кецки в пералня...нали писах тогава. Нищо им нямаше...

# 457
И аз нямам фал с пране на кецове, маратонки, сега и сандалите.
Слагам ги в торбичка с цип.
Програмата ми е за ежедневно пране, сега ги бях пуснала с леглото на кучето. Simple Smile

# 458
  • Пловдив
Кода ми хвана на най-стария профил, та пуснах едно долнище Simple Smile дано е ок.

# 459
За тебе ли?

# 460
# 461
Уууу..скъпо.
От кикито за 10 лв съм вземала черни такива изчистени...

Моят пък искал сако. Ама в реала не съм виждала...а на сляпо не ми се поръчва...пък и то за 15.09 няма време...
Догодина Joy

# 462
  • Пловдив
Тета, за мен евтиното свърши Simple Smile Моят е в S р-р и ... с кода стана 26 кинта.

# 463
Аз нищо не съм поръчала.
Колебая се за едни бели дънки, ще помисля още 30 минути.

# 464
Имам мейл за -25%, до 13.09. Обаче включително ли е или да бързам по нощите с поръчка? Нямам спомен как беше предния път за -10%.

Общи условия

Активация на акаунт