Пазаруване от HМ, тема 44

• 45 272
  • 733
  •   1
Отговори
# 690
Бети ли? Мъка, мъка, не иска с гласови команди Wink
Майтапа настрана, за външните прозорци да! 100 пъти да ( на много висок етаж съм) За огледала и за отвътре не го ползвам Simple Smile

# 691
Е то външните са проблем.
Втори път ти завиждам! Heart Eyes

# 692
Ъ, ами идвай ми на гости
Или аз на теб, лягаме на дивана и пускаме онуй
Извинете за спама, ама то като няма оферти...

# 693
  • Sofia
След последния пост скролнах нагоре да видя в коя тема съм и какво е онуй дето се ползва от двама на дивана . Joy

# 694
Кашмиреното одеалце на Хепи! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 695
Ей, изпуснала съм одеялцата.
Да се оплача. За първи път откакто съм клиент на ХМ напазарувах на редовни цени дрехи за училище на дечурлигата. И тримата имат 4 пъти физическо в седмицата и им трябваха спешно екипи ..., пък се изкуших, че им омаляли чорапите .. разорение.

# 696
Моят син вече е в мъжката номерация, но цените на анцузи и дънки там не ме устройват, а тениските са грозни и некачествени. Sad Затова съм зрител само Sad

# 697
Някой може ли да сподели отзиви за тези рокли? Първата я заглеждам от доста време...
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0857621001.html
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0803347001.html

# 698
Днес върнах една поръчка (халат, който ми беше голям). Имате ли на идея за колко дни ще е при тях артикула и дали възстановяват по-рано сумата, прочетох за 14 дни максимален срок, но превеждат ли ги по-рано по принцип.

# 699
Ами не е особено бързо, но не е и 14 дни. До към 10-тия ден може и да ги получиш. Има отделни случаи, споделени тук, в които трябва да ги подсещаш да ти върнат парите, но това май беше един период когато масово ги бавиха.

# 700
Ооооооо..много е различно. Правило няма.
Следиш си и звъниш след 14 ден.

# 701
Някой поръчвал ли е от английския HM? Не уцелих размера и искам да върна дрехите, но не знам дали може с бг пощи и доколко е сигурно.

# 702
Може, с проследяващ номер е съвсем сигурно, но няма да ти възстановят пощенските разходи.

# 703
Скоро се хвалеха момичетата, че бързо връщали парите, даже без такса за връщане.

# 704
Може, с проследяващ номер е съвсем сигурно, но няма да ти възстановят пощенските разходи.
Да, за пощенските разходи е ясно. Не знаех, че и за пощата може с проследяващ номер. Другият вариант ми е с ggbg до Англия и после да си заявя куриер, но май много се забавих а срокът ми е до 08.10. Всъщност не знам дали с пощата няма да го изпусна. Дали важи датата на клеймото или на получаването при тях?

Общи условия

Активация на акаунт