Лаковe за нокти - 142

• 34 657
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Момичета, моля за помощ,
Издирвам един лак на Classics  - Charming - 53. Много наситено, хубаво розово, с много лек син отенък. Ето снимка.

Виждали ли сте някъде марката и съответно това номерче? Или пък негов двойник?
Това ми е топ фаворит за летен лак, особено за краката. Накупих поне 4 розови, които изглеждаха уж като него, но всички до един са непокривни, а и нямат този синкав подтон.

П.П. Ако някоя го мерне, много ще съм благодарна да ми вземе 2-3 шишета, ще си ги платя, както и доставката.

# 106
  • София
Такъв лак не съм виждала. От малките магазинчета ли е? В моето любимо със сигурност няма, но имаме още едно и ще погледна там. ☺

# 107
Pupsi, кое е другото магазинче? Твоето любимо е любимо и на мен. Утре пак мисля да го посетя. 😉
Лучия, много отдавна не съм виждала лакове от тази марка.

Аз да споделя силно положителен отзив за бързосъхнещия топ на Фаберлик. Изсъхна за минути! Ако не се отдръпва (както този на ГР), ще ми стане супер любим.

# 108
Честит празник на всички дами със закъснение и от мен Flowers Hibiscus
Бъдете красиви и все така креативни Flowers Hibiscus

# 109
Pupsi, Грийни, тази марка по-рано при нас я имаше е една аптека (не от верига), но в нея вече няма никакви лакове.

О, да. Честито на патерички на всички рожденички от тези дни! Здраве и късмет, и много креативни маникюри!
А също и много лакови придобивки на мадамата, която беше споделила, че неони нанася върху матиращ топ лак. Съжалявам, че не помня ника, но огромно БЛАГОДАРЯ! Game changer  с един неон на China glaze! Flowers Hibiscus

# 110
Лучия, ако има снимка, аз ПАК не я виждам... Confused

# 111
И аз не виждам снимка на Лучия.

# 112
  • София
Редактирах 😀

Грийни, в другото не съм влизала, но минавайки отвън съм забелязяла, че имат лакове. Точно до това за детската кухня. (зад Плод и зеленчука) 😀

Последна редакция: вт, 11 авг 2020, 22:23 от Pupsi

# 113
Имах предвид пост номер 109- останах с впечатления, че накрая има снимка...

# 114
Лучия, имам нещо подобно на ГР, което май обаче е с лек перлен ефект. Никога не съм го слагала на нокти, ще го потърся утре да видя дали не съм го подарила. Така и не ми хареса, за да го пробвам дори Grinning

# 115
Супер красив Голдън роуз

Кой номер е ?

# 116
Не съм Пепе, но трябва да е 05. Blush

# 117
Имам един, който наподобява показаното,но е гел лак Ibd Frozen Strawberry, не е най-покривния, но го харесвам.

# 118
  • София
Не съм Пепе, но трябва да е 05. Blush
Той е, да

# 119
Момичета,
Скрит текст:
потроших зверски дясното кутре Disappointed Relieved - нокътя де Grinning Спасявах телефона, че ми се подхлъзна и...челен удар. Сега поне 2 мм от нокътната плочка липсват, имаше и кръв. Никога не съм чупила нокът така. Flushed Не ме боли почти никак, обаче ме притеснява, че мястото е оголено и незащитено... И се чудя всички нокти ли да ги правя джуджета или да ги скъся до някакво средно положение. То кутрето ясно, че няма какво да го правя, вероятно него няма и да го лакирам Thinking Помрънках достатъчно... Joy

Общи условия

Активация на акаунт