Лаковe за нокти - 142

• 34 244
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Cake честит рожден ден Осмичкааа🌹🌹🌹 със закъснение и от мен 😋😋😋Много здраве,щастие и любов

# 91
Поизпуснах ви. Много хубави маникюри показвате.

# 92
Още не съм съвсем сигурна, но може би това е цикламата...Masura Diva. Цветът не е излязъл реалистично, малко на неон бие.
И ЧРД на Осмичка, с малко закъснение, да си жива и здрава и да ни радваш с хубави ноктенца!

Кой е този красавец ?

# 93
Сърце юнашко не трае, новите придобивки трябва да бъдат изпробвани. Арабескче, Wink.
И показвам:

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 11 авг 2020, 11:33 от Джаста Праста

# 94
  • София
Още не съм съвсем сигурна, но може би това е цикламата...Masura Diva. Цветът не е излязъл реалистично, малко на неон бие.
И ЧРД на Осмичка, с малко закъснение, да си жива и здрава и да ни радваш с хубави ноктенца!
Скрит текст:
Кой е този красавец ?
Виж горе - Masura Diva

# 95
Записвам се в новата тема, много хубави маникюри видях Heart Eyes
Ноктите ми растат неудържимо, докато написах че съм с бейби нокти и вече са за скъсяване Grinning
Никакви маникюри не съм снимала, затова не мога да се включа със снимков материал, надявам се уикенда да успея да снимам нагледно. Сега съм с този розов красавец - Miss Beverly Hills на Miss Sporty, едва намерих снимка в нета:

Супер готино розово, абсолютен 1 coater, че и бързо съхне - докато лакирам 1-та ръка и ноктите на другата вече бяха изсъхнали. Напомня ми на стария ми любимец Flormar Funky Magenta:

# 96
Джасте, много ти отиват такива нежни цветове.
Пепе, голяма красота е този Масура!

Аз пък както се записах с дълги хубави нокти, така на следващия ден счупих три. Сега съм до дъно и много нещастасна.

# 97
  • Варна
Дойде реда и на джапанката:

За втори път съм с ув топа на тренд ит ъп, при мен обаче не съхне бързо, слагам му от капките на есънс. Иначе по отношение на трайност и блясък съм доволна. Даже ми премахна балончета от лака.

# 98
Тина, много ти отива тая джапанка.
Чудна си. Heart Eyes

Деси, Руми, Преслава, Олга, Пепе, Маме, много, много сте хубави.

Оф, искам всички да ви изброя и да ви кажа колко ми харесвате и какво лятно настроение ми носите. Heart

Арче, Hug.

Последна редакция: вт, 11 авг 2020, 12:14 от Джаста Праста

# 99
Тина, жесток маникюр !
От къде мога да се сдобия с тази Масура?

# 100
  • Варна
Благодаря! Хареса ми и на мен цвета, не ми е твърде оранжев, но пуул партито определено е по-хубав, по-ярък, направо свети при здрач Heart Eyes

# 101
Момичета, запознати ли сте с някакъв крем за премахване на лак? Много интересно ми звучи, но нищо не намерих в нета от къде да се поръча в Бг.  
И да допълня, че в моя град са заредили по парфюмериите от минитата на Bell. Всякакви цветове има и са големи красоти! Успях да се сдържа и си купих само един за проба, но сигурно ще се върна за още Grinning

# 102
Крем за премахване на лак има в Сефора. Получих го като подарък, премахнах с него пясъчен лак. Не мирише въобще на ацетон, но се справя по-трудно с пясъци на два слоя. Обикновен лак обаче маха много бързо. За мен е подходящ за алергични хора и който не искат по някаква причина да им мирише.

# 103
Когато не знам какво ми се носи мацвам няколко цвята върху стария лак и решавам. И като бонус ми размеква стария лак и го свалям лесно. Blush

# 104
Май не избрах подходяща ваденка. Не се личи много. Blush

Номерът може би е 97 - поизтрит е.

Общи условия

Активация на акаунт