Лаковe за нокти - 142

• 34 699
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Маме, бъди щастлива!

След повече от 3 седмици без лак резултатът е ето тези мъници (няколко се счупиха, други скъсих). Извинявам се за кожичките, но бързах да снимам, защото едно 5 месечно бебе се събуждаше от сън (който изобщо не е дълъг, лакирах се на няколко пъти по време на дрямките му).

Скрит текст:

# 151
ЧРД, Маме! Все така креативна! Във всичко!

Чудя се дали цвета на кожата се променя или нашият вкус или нещо друго, но сутринта сложих единствения лак, от който съм измазала в миналото 2 шишета, това е третото и изобщо не се харесах. Смених го с нещо, което никога не съм харесвала особено, но сега ми е ОК.

# 152
kmalik22, според мен и двата са проблемни Grinning Моят си беше млечно белия.

Агент, вкусът ни се променя Grinning

# 153
И аз мисля, че вкуса ни се променя. Поне при мен е така. Преди години не понасях синьо и зелено, сега умирам. До скоро и нюд не понасях, а сега слагам доста често.

И да кажа за Евелин и аз. Моите нокти също се разслояваха, след него бях с активния заздравител на Перфект, но и от него същото. Явно формалдехида ми е дошъл в повече. Сега съм някакъв на ГР, комплексна грижа 4 в 1. Ами доволна съм засега, не е нищо особено, но поне не ми се цепят ноктите.

# 154
  • София
Добро утро, мили хора! От няколко дни съм приготвила едни пясъци, но все още им се чудя дали да ги слагам или не. Тази сутрин се подготвих за тях. Един пласт храна за ноктите Simple Smile , един пласт изравнител,  а отгоре един пласт отлепяща база. Та, кажете ми, моля ви, така ще се махнат ли лесно? Не ми се иска да си навредя на нокътчетата с дълго търкане с ацетон. И още един въпрос - да сложа ли и един пласт обикновен лак подходящ цветово за пясъка, и след това - него? Не искам да правя маникюра на два пясъчни пласта. Уф, много въпроси имам, май - после върху пясъка да слагам ли топ и бързосъхнещ?

# 155
Ако сложиш топ ще се загуби ефекта. Не виждам защо са нужни три слоя под пясъка, не се махат толкова трудно.

# 156
Мариянка, обикновените пясъци не се махат трудно. Брокатените пясъци се свалят малко по трудно, но не чак толкова. За лесно сваляне задържаш памуче с ацетон(лакочистител) върху нокътя за около 30 сек., лака омеква, разтваря се и се сваля супер лесно. Не е нужно да натрупваш нокътя с бази, заздравители, изравнители, отлепящи бази. Не е нужен обикновен лак отдолу, както и топ отгоре. Топовете развалят пясъчния ефект. Аз пясъците ги лакирам на гол нокът и нямам проблем нито с нанасянето, нито със свалянето. Лъскав топ слагам, когато искам да изпъкне цвета и ефекта на някои от пясъчните лакове, които с топ стават много красиви и добиват страхотна дълбочина на цвета. Такъв е например червения пясъчен лак на Пърфект, много му отива лъскав топ, става коренно различен лак. Grinning
Слагам топ и когато искам да запазя цвета и лака за по дълго, защото пясъците се цапат по лесно и по бързо.
С една дума исках да кажа ползвай си пясъците смело и с удоволствие. Grinning

Последна редакция: чт, 13 авг 2020, 17:30 от Джаста Праста

# 157
  • В полите на Пирин планина
Пясъците изобщо не се свалят трудно. Значително по-лесно от разни други брокати. Много ги обичам, макар че нещо в последно време съм ги отсвирила. Simple Smile

# 158
Днес съм така:

Скрит текст:

# 159
  • В полите на Пирин планина
Много е красиво, нежно и стилно, Джасте! Heartpulse

# 160
  • София
Благодаря за насоките, момичета! И не забравяйте - много сте креативни и показвате чудни нещица Simple Smile !

# 161
  • Варна
Да добавя, че с отлепващата се база има голяма вероятност лакът да започне да се бели на люспи на 1-2 ден. И аз много харесвам пясъци, макар че рядко слагам.

# 162
  • София
Днес съм така:
Скрит текст:

Скрит текст:

[/spoiler]
Джаста Праста, комбинацията на лакове и декорация е хубава, но много ще ти подхождат и украшения по ръцете/пръстите.

# 163
В. U 2, възможно е, а и аз съм си сврака и обичам лъскави нещица, но за съжаление имам алергия(някаква непоносимост към метали извън златото и среброто в зависимост от примесите в него) и не мога да нося бижута освен, ако не са златни или сребърни.

# 164
Много красоти 😍
Джаста 😍😍😍
От мен нищо интересно, но тръгваме на море и все пак трябваше да мацна нещо на малките си нокти 😁

Общи условия

Активация на акаунт