Лаковe за нокти - 142

• 34 693
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Честит Рожден Ден, Маме!
Balloon Tada Balloon Champagne Balloon
Бъди жива, здрава, щастлива и обичана! За всичко останало ти пожелавам пари, за да си купиш това, което пожелаеш. Весел празник! Пп Грабвам си парченце от тортата. Grinning

# 136
Маме, честит рожден ден! Бъди жива и здрава! Flowers Hibiscus

# 137
Честит ражден ден, Маме! Жива и здрава да си! Все така да ни радваш с перфектни маникюри и идеи. Весел празник! 🌷
 Днес и ММ има рд ❤ Много ми е специална тази дата.

# 138
  • Измир
Маме, честит рожден ден!
Долче, съжалявам за кутрето. Аз бях така с нокътя на палеца. През деня слагах плътно покриваща лепенка, а през нощта го оставях да диша. Сутрин и вечер втривах масла за по-бърз растеж.
Показвам какво сътворих на дъщерята

# 139
Олга, страхотно! Heart Eyes
Mama, честит рожден ден!

# 140
Маме, честита да си! Много лакови придобивки! Hands Nail Care

# 141
... но приятелката с мен вика имаш толкова лакове.... И не ми позволи да го взема.

Хахахха същата история е и аз като съм с някой в магазин, където има лакове Heart Eyes

Маме, здрава да си и много обичана! 💕

Не успях да изровя днес розовото, което Лучия търси, но ще се опитам ей сега да го намеря.

# 142
  • Берлин
Маме, ти обичаш шоколад, а аз креативността ти и безграничния ти талант. Бъди щастлива!!!

# 143
Много ви благодаря на всички за милите пожелания !!!!❤️❤️❤️❤️

# 144
  • София
Много рожденици.С голямо закъснение честит рожден ден.
Желая  ви живот, изпълнен с радост и на всеки кръстопът да взимате решение правилно.

# 145
Случайно някоя от вас да е имала същия проблем с прозрачния 8 в 1- малко след като започнах да я слагам като база, ноктите ми станаха изключително чупливи, повечето се счупиха буквално през средата, а дори не съм правила нещо особено. Сега се принудих да ги изпиля до дъно.. Cry
Дали е случайно от базата или са липса на витамини? Нямам симптоми за липса на витамини, но пък знае ли човек..

# 146
Живи и здрави всички !
Искам да попитам дали имате идея за някой траен лак в светло сиво ?

# 147
Случайно някоя от вас да е имала същия проблем с прозрачния 8 в 1- малко след като започнах да я слагам като база, ноктите ми станаха изключително чупливи, повечето се счупиха буквално през средата, а дори не съм правила нещо особено. Сега се принудих да ги изпиля до дъно.. Cry
Дали е случайно от базата или са липса на витамини? Нямам симптоми за липса на витамини, но пък знае ли човек..

Вероятно е от Евелин. Няколко човека тук се оплаквахме скоро от подобна ситуация. Аз честно казано го спрях, започнах да използвам активния заздравител на Перфект и проблемите изчезнаха.

# 148
Скрит текст:

Вероятно е от Евелин. Няколко човека тук се оплаквахме скоро от подобна ситуация. Аз честно казано го спрях, започнах да използвам активния заздравител на Перфект и проблемите изчезнаха.
Аз разбрах, че млечнобелият е проблемен и нарочно си бях взела прозрачния.. Хвърлям го директно в кофата.

# 149
На всички момичета,честит празник.Да сте живи и здрави!:heart:

Общи условия

Активация на акаунт