Лаковe за нокти - 142

• 34 694
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Долче Hug, много неприятно, добре поне, че не е много болезнено. Според мен леко може да подкъсиш другите ноктенца, да не е фрапантна разликата, но не ги изрязвай и тях до дъно. То нокътчето на кутрето ще израсне. А това, че е оголено, може би някаква лепенка да слагаш като вършиш нещо и после да махаш, за да може да диша и да заздравее по бързо.

# 121
Оф, много гадно... Аз също  бих сложила лепенка поне първия ден, защото и мен ме е страх така от открита тъкан... То не е като да е рана, но все пак малко да се позакрепи поне. Ще мине Kiss

# 122
Долче, преди години и аз така размазан кутрето😜 Излязох каквото можах леко и сложих лепенка, за да не закача. Израстна си нормално.
От снощи една червена роза

# 123
  • В полите на Пирин планина
Георгиева, много красиво и стилно!
Долче, ох... много гадно!
На мен ми се е зачупил така един нокът на кутрето и само го подлепвам, за да не стане по-зле.

# 124
Имах предвид пост номер 109- останах с впечатления, че накрая има снимка...

Не, не, не съм прикачала снимка. Пак е леко на черти, но поносимо. Докато преди матиращия стана толкова ужасно, че го изтрих Grinning
Сега ще прикача от телефона, момент

amini, благодаря. Да, малко наподобява, но по възможност предпочитам да не е гел лак.
Неуспешни покупки в търсене на Него бяха на GR - fantastic 08 (мисля, че тази серия вече е спряна), ГР Ice Chic 302, GR Ice Chic 301, GR WOW.. и т.н. Grinning

# 125
Имах предвид пост номер 109- останах с впечатления, че накрая има снимка...

Не, не, не съм прикачала снимка. Пак е леко на черти, но поносимо. Докато преди матиращия стана толкова ужасно, че го изтрих Grinning
Ето го сега. China Glaze - Neon & on & on
Скрит текст:

amini, благодаря. Да, малко наподобява, но по възможност предпочитам да не е гел лак.
Неуспешни покупки в търсене на Него бяха на GR - fantastic 08 (мисля, че тази серия вече е спряна), ГР Ice Chic 302, GR Ice Chic 301, GR WOW.. и т.н. Grinning

П.П. Съжалявам, но не мога да си изтрия горното мнение

# 126
Лучия, имало и обикновен, затова прикачих снимка. Моят е от makeup.

# 127
  • Пеликания
Ох Долче, съчувствам ти Hug
Както е написала Джаста, леко намали другите не ги режи много. И малкия ще порасне. Сложи една лепенка за първо време.

# 128
  • В полите на Пирин планина

Лакът ми е за смяна, че е поизраснал. За основа сложих активния заздравител на Перфект, а отгоре UV топа на Trnd-it-up. Няма поражения от събота до днес. Лаковете са на Флормар (този, който показах като нова придобивка + холограмния топ, пак на Флормар).

Скрит текст:

# 129
Хайде и аз в отбора на лъвчетата ❤️
Да ви почерпя виртуално 😋
Помъдрях с още 1 годинка

Обичам шоколад ❤️❤️❤️

# 130
Честита да си, Маме на Миро ♥ Бъди здрава, щастлива и все така лакововдъхновяваща ♥

# 131
  • Стара Загора
Честит празник!
Здрава, щастлива, обичана и все така вдъхновяваща да си. 😍

Аз се прибирам от почивката с един готин оранжев крем на S-he Stylezone, че го бях загледала. На Bel има такъв, но не знам защо се спрях на този. Много ми хареса и на Trend it up пепеляворозов крем от гел серията, но приятелката с мен вика имаш толкова лакове.... И не ми позволи да го взема. 😆 Но пък грабнах последния топ от щанда, който похвалихте, че при нас беше свършил и ползвах намалението за рожден ден още веднъж. 😊 Подариха ми и Zoya Renee с няколко точкатора, от онези лентички за декорация с 4-5 картончета водни стикери, та не съм капо. Grinning

# 132
Маме, честита да си! Здрава и много успешна Hug

# 133
Честит рожден ден, Мама на Миро! Пожелавам ти много здраве, усмивки и вдъхновение 🎂🎂🎂

# 134
Маме, жива и здрава да си! Честит празник! Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт